Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med udsigt til gaden, nogle med udsigt til haven og nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespresso-maskine, kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med to håndvaske, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 41-47 kvm.
Antal personer: 1-2 personer eller 1-3 personer, heraf 1 barn.

Suite

Suiter med balkon og havudsigt. Suiten består af et soveværelse og et opholdsrum med skydedøre samt en sofa og spiseplads. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning i sovesofa. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespresso-maskine, kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelset består af en del med badekar og bruser, en del med to håndvaske og en del med separat bruser og separat toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 77 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. El-kedel og kaffe/te. Nespresso-maskine, kapsler medfølger og genopfyldes hver dag. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med to håndvaske, bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 41 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.