Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 5/5 Sted
  • 5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 5/5 Renlighed

0% af gæsterne anbefaler

1123 bedømmelser
Meget godt
 
843
Godt
 
142
Middel
 
67
Mindre godt
 
30
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

06-02-2024

af 535loned Risskov, Danmark

Forkælelse

Forkælelse Luksus over alt og lækkert. Meget venligt personale og fantastiske værelser, dejlig lang svømmepool der ca er 22 grader. Indendørs pool der er opvarmet. God udsigt. Skybar særdeles flot og gode drinks. Mange restauranter i nærheden.Musikspillested Mamma 100m der fra.

 
03-04-2023

af 442j_rgenk Tønder, Danmark

Fantastisk oplevelse

Det bedste hotel vi har boet på. Check in og out fungerer Værelset var stort og rent. Super rengøring Generelt var der et meget højt serviceniveau. Morgenmad var varieret og vi blev betjent af venligt personale Vi benyttede et par gange de tilhørende restauranter, her var kvaliteten også i orden. Så et hotel, som vi kun kan give vor bedste anbefalinger og et vi gerne vender tilbage til

 
11-08-2022

af Susanne S

Fantastisk hotel

Super flot hotel,værelset var lækker rent og pænt Dejligt pool område. Personalet var hjælpsomme og smilende. Når man kom til den mest fantastiske morgemaden blev man modtaget af den sødeste og mest smilende kvinde ,der også fulgte en hen til det bord, hvor man gerne ville side. Alt i alt et fantastisk sted at gæste Var der i februar og tager dertil igen i oktober

 
27-01-2020

af Søren Berg J Hobro, Danmark

Et luksus ophold

Vi havde fornøjelsen af 7 dage i luksus, hele hotellet og dets personale udstråler luksus. Tykke tæpper, store senge og dyner, dejlige møbler, super forplejning. Alle er imødekommende og hjælpsomme. Vil du gerne forkæles så bør du vælge Savoy Palace.

 
05-04-2024

af eduardo c

Fim do ano

Pela 2@ vez fiquei neste magnífico hotel . Imponente em todos os aspectos. Passei a noite de fim do ano no hotel e sinceramente não correspondeu as 5 estrelas do mesmo . Fraquinho. O fogo visto do sky bar é magnífico, pena que o fumo por vezes tenha abafado a vista.