Rejser til det nordlige Goa

Det nordlige Goa:

  • • Stort udbud af restauranter
  • • Besøg "Saturday Night Market"
  • • Lækker og billig mad

Apollo service

Her finder du Apollos dygtige rejseledere, som står klar til at give dig information og inspiration. Du møder rejselederne allerede i lufthavnen, og kan få fat på dem på kontoret eller døgnet rundt via servicetelefonen.

Langs Goas nordlige kyst ligger byerne Candolim, Calangute, Baga, Vagator og Arpora. Fælles for alle byer er den lange sandstrand, billig mad og en til tider bohemisk atmosfære. Det er de mange vestlandske turister, som er rejst hertil i mange år sammen med en stor del turister fra Indien, der gør, at atmosfæren opleves lokal og autentisk.

Flyv hertil med 5-stjernede Qatar Airways – service og mad i verdensklasse!  

Fakta om Det Nordlige Goa

Restauranter

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 75 DKK pr. person.

Transfer

Fra lufthavnen til vores hoteller i Candolim, Calangute, Baga og Arporaca ca. 1-1,5 time. Til vores hoteller i Vagaror tager det ca. 2-2,5 timer. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen. Du kan risikere at skulle skifte transportmiddel undervejs afhængig af fremkommelighed.

Strande

Goa er kendt for sine kilometerlange og brede sandstrande omgivet af palmer. Høje bølger og kraftig understrøm forekommer på nogle strande og specielt i sommermånederne juni til september hvor der er regntid. Læs her om Goas 5 fineste strande. Læs her om Goas fineste strande.

Flere fakta

Klima oversigt

jan 29°c
feb 30°c
mar 31°c
apr 32°c
maj 32°c
jun 28°c
jul 27°c
aug 26°c
sep 27°c
okt 29°c
nov 29°c
dec 29°c
8,1 ud af 10 Det nordlige Goa
Vores gæsters vurdering, Baseret på 115 anmeldelser