Fakta om Det nordlige Goa

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 75 DKK pr. person.

Strande:

Goa er kendt for sine kilometerlange og brede sandstrande omgivet af palmer. Høje bølger og kraftig understrøm forekommer på nogle strande og specielt i sommermånederne juni til september hvor der er regntid. Læs her om Goas 5 fineste strande. Læs her om Goas fineste strande.

Forlystelser:

I Det Nordlige Goa findes der mange restauranter og barer og det er billigt at spise ude. Få natklubber findes.

Transport:

Lej bil med chauffør, da det ikke anbefales at køre på egen hånd. Der findes mange taxier og rickshaws. Jernbaneforbindelserne og busforbindelserne er gode til de omkringliggende byer.

Sport:

Udbuddet af sportsaktiviteter på strandene er begrænset. Mulighed for windsurfing og vandscooter.

Værd at vide:
  • Hotellerne i Indien er generelt af lavere standard i forhold til vesterlandske hoteller.
  • På hoteller i Goa hvor der serveres morgenmadsbuffet, kan du iblandt får et indisk udbud af mad med mange varme retter, som vi ikke forbinder med morgenmad i Skandinavien. I stedet for brød, smør, pålæg, yoghurt osv. serveres der varme retter som gryderetter og lignende.
  • Ekstra opredninger i Goa kan bestå af en drømmeseng, en sovesofa eller madras på gulvet. Dette giver en lavere komfort end en ordinær seng.
  • Vi anbefaler, at man medbringer en lommelygte, da mange gader har begrænset belysning om aftenen.
  • I Indien er det normalt med strømafbrydelse, uregelmæssig vandforsyning, forsinkelser i transport og højlydte religiøse festivaler.