Fakta om Det Nordlige Goa

Spis ude:

Gennemsnitsprisen for en 2-retters middag ekskl. drikkevarer er ca. 75 DKK pr. person.

Transfer:

Fra lufthavnen til vores hoteller i Candolim, Calangute, Baga og Arporaca ca. 1-1,5 time. Til vores hoteller i Vagaror tager det ca. 2-2,5 timer. Rejseleder fra Apollo følger normalt ikke med på transferen. Du kan risikere at skulle skifte transportmiddel undervejs afhængig af fremkommelighed.

Strande:

Goa er kendt for sine kilometerlange og brede sandstrande omgivet af palmer. Høje bølger og kraftig understrøm forekommer på nogle strande og specielt i sommermånederne juni til september hvor der er regntid. Læs her om Goas 5 fineste strande. Læs her om Goas fineste strande.

Forlystelser:

I Det Nordlige Goa findes der mange restauranter og barer og det er billigt at spise ude. Få natklubber findes.

Transport:

Lej bil med chauffør, da det ikke anbefales at køre på egen hånd. Der findes mange taxier og rickshaws. Jernbaneforbindelserne og busforbindelserne er gode til de omkringliggende byer.

Sport:

Udbuddet af sportsaktiviteter på strandene er begrænset. Mulighed for windsurfing og vandscooter.

Værd at vide:
  1. Hotellerne i Indien er generelt af lavere standard i forhold til vesterlandske hoteller.

  2. På hoteller i Goa hvor der serveres morgenmadsbuffet, kan du iblandt får et indisk udbud af mad med mange varme retter, som vi ikke forbinder med morgenmad i Skandinavien. I stedet for brød, smør, pålæg, yoghurt osv. serveres der varme retter som gryderetter og lignende.

  3. Ekstra opredninger i Goa kan bestå af en drømmeseng, en sovesofa eller madras på gulvet. Dette giver en lavere komfort end en ordinær seng.

  4. Vi anbefaler, at man medbringer en lommelygte, da mange gader har begrænset belysning om aftenen.

  5. I Indien er det normalt med strømafbrydelse, uregelmæssig vandforsyning, forsinkelser i transport og højlydte religiøse festivaler.

OBS! For dig som kun booker fly (afrejse fra Kastrup med Qatar Airways) indgår der en indkvartering første nat. Bemærk at udcheckning er kl. 12.00 samme døgn, uanset ankomsttid.

Vær opmærksom på nye visumregler til Indien. Læs mere her.