Vandring i Epirusområdet

I Epirus-regionen, dvs. Parga, Sivota og Zagoria og det omkringliggende område, er der nogle af Grækenlands smukkeste steder og en række vandrestier, der fører dig lige ind i den græske vildmark. I de mægtige Pindus-bjerge er der vandrestier for alle niveauer. Gå mellem de charmerende byer, i den dybe Vikos-kløft eller langs en af ​​floderne, der løber langs Aoos- og Vikos-kløften. Her vandrer du blandt frit voksende hvidløg og frisk-duftende krydderier som oregano og salvie.


Vandrerejse i Pindusbjergene

Kombiner din sol- & badeferie i Parga med en 3-dages vandring i Pindusbjergenes mageløse natur. 

Zagoria

Oplev et anderledes og spændende Grækenland - tag med på en 3-dages vandretur i den græske vildmark i den uovertrufne natur i Pindus-bjergene. Vandringen finder sted i kløfter blandt fritvoksende hvidløg og frisk-duftende krydderier som oregano og salvie langs vandløb og forbi ikoniske stenbroer. Udsigterne er magiske under hele vandringen. I bjergene lever alt fra vilde heste, los, hjorte og ræve til ulve og brune bjørne. Dyrene er dog meget sky, og vi garanterer ikke mere end spor.

Du kombinerer denne vandretur med en sol- og badeferie i Parga. Perfekt til dig, der ønsker en aktiv og begivenhedsrig ferie blandet med et par afslappende dage ved havet.


Dagsvandringer i Epirusområdet

Tag med på en guidet vandreudflugt under din ferie og oplev mere af rejsemålet, du besøger.

Vandring til Lichnos Beach

Vandring fra Parga til Lichnos Beach