Vandring i Epirusområdet

I Epirus-regionen, dvs. Parga, Sivota og Zagoria og det omkringliggende område, er der nogle af Grækenlands smukkeste steder og en række vandrestier, der fører dig lige ind i den græske vildmark. I de mægtige Pindus-bjerge er der vandrestier for alle niveauer. Gå mellem de charmerende byer, i den dybe Vikos-kløft eller langs en af ​​floderne, der løber langs Aoos- og Vikos-kløften. Her vandrer du blandt frit voksende hvidløg og frisk-duftende krydderier som oregano og salvie.


Vandrerejse i Pindusbjergene

Kombiner din sol- & badeferie i Parga med en 3-dages vandring i Pindusbjergenes mageløse natur. 

Zagoria

Oplev et anderledes og spændende Grækenland - tag med på en 3-dages vandretur i den græske vildmark i den uovertrufne natur i Pindus-bjergene. Vandringen finder sted i kløfter blandt fritvoksende hvidløg og frisk-duftende krydderier som oregano og salvie langs vandløb og forbi ikoniske stenbroer. Udsigterne er magiske under hele vandringen. I bjergene lever alt fra vilde heste, los, hjorte og ræve til ulve og brune bjørne. Dyrene er dog meget sky, og vi garanterer ikke mere end spor.

Du kombinerer denne vandretur med en sol- og badeferie i Parga. Perfekt til dig, der ønsker en aktiv og begivenhedsrig ferie blandet med et par afslappende dage ved havet.


Dagsvandringer i Epirusområdet

Tag med på en guidet vandreudflugt under din ferie og oplev mere af rejsemålet, du besøger.

Vandring til Lichnos Beach

Vandring fra Parga til Lichnos Beach

Oplev smukke Lichnos på en vandretur! Dagen begynder med en vandring langs de græske olivenlunde med frodige fyrretræer, sommerfugle og skildpadder. På vejen passeres kirken St. George's Church og den charmerende taverna Elea. Ejeren Marina har selv bygget tavernen, og hvis hun er hjemme, er der tid til en snak, før vandreturen fortsætter op til et udsigtspunkt. Det har udsigt over Parga og den populære Lichnos Strand, som er dagens destination. Når du er nede ved stranden, er der tid til at tage en dukkert og få noget let at spise.

Øvrig information:

  • Vandringen er ca. 3 kilometer
  • Udflugten tager ca. 3 timer
  • Niveau: Mediumsvær

 

Læs mere og book vandreudflugten