Papigo Towers

Hvis du ønsker en lidt anderledes ferie i fantastisk natur, er det charmerende lille familieejede hotel Papigo Towers et perfekt valg! Hotellet er smukt beliggende i den lille by Mikro Papigo blandt frodige bjerge i de mægtige Zagoria.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Beliggenheden
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Det familieejede hotel Papigo Towers ligger i den lille by Mikro Papigo og har en skøn beliggenhed med fantastisk udsigt over byen og bjerglandskabet Zagoria. Her findes i alt 9 værelser - alle med en charmerende atmosfære. Hotellet har en fin terrasse med den smukkeste udsigt over Zagorias unikke landskab med høje bjerge og dybe dale.

På hotellet er der en a la carte-restaurant, der har åben hele dagen, hvor alle måltider serveres. He er også en bar, hvor du kan nyde en drink om aftenen. Receptionen har åben kl. 08.00-24.00. Gratis wifi på fællesområder. Niveauforskelle og trapper på hotellet.

Oplev omgivelserne
En ferie i Zagorias charmerende små bjergbyer er især for dig, der vil ud og opleve på ferien. Blandt andet ligger den mægtige Vikos-kløft i nærheden med smukke stier, der løber langs med floderne, og tilbyder alt lige fra vandring til riverrafting, svømning og rappelling. Med Apollo kan du nemt booke udflugter på din ferie her.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Alle hoteller i Zagoria

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa

Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa er et eksklusivt hotel i bygninger som dateres tilbage til 1700-tallet. Med beliggenhed på første parket til en storslået udsigt over Vikoskløften er Mikro Papigo 1700 et af vores Apollo Mondo One of a Kind-hoteller.