Transfer til Skopelos

Fra lufthavnen på Skiathos til havnen tager det ca.10 minutter med transferbus. Herfra er der en bådrejse til Skopelos på ca. 1-2 timer afhængig af vejret og bådtypen. I Skiathos havn kan der forekomme ventetid på op til 2-6 timer både ved ankomst og afrejse. Ventetiden afhænger af tidspunktet på sæsonen. I Skiathos havn er der en restaurant, ”El Greco”, hvor du er velkommen til at vente, indtil båden afgår. (Transferbussen til og fra lufthavnen standser ca. 300 meter fra ”El Greco”). Afhængig af vejr og vind samt uforudsete hændelser kan der forekomme lange ventetider på Skiathos, både ved ankomst og afrejse. Afhængig af vejr, vind eller uforudsete hændelser kan der forekomme længere ventetider eller overnatning på Skiathos ved både ankomst.

Yderligere informationer omkring din transfer får du på rejsemålet.


Afhængig af vejr og vind eller uforudsete hændelser, som Apollo ikke er herre over, kan ventetid mellem flyankomst og bådrejse, og/eller overnatning på Skiathos på både ud- og hjemrejsen, forekomme på alle vores flyvninger. ​Alle tider er cirka tider og kan variere i høj- og lavsæsonen.

Tilkøb transfer hjemmefra

Transfer tilkøbes som et tillæg til rejsen. Vi anbefaler, at du tilkøber transfer tur/retur inden du rejser, så er bådbilletten tur/retur Skiathos/Skopelos inkluderet i prisen, og du slipper for at sørge for billet, når du ankommer til Skiathos.
Læs mere om at tilkøbe transfer her.