Strand med krystalklart vand på smukke Skopelos

Skopelos' bedste strande

Leder du efter Skopelos' bedste strande? På Skopelos er der mange smukke strande. Her har vi samlet nogle af vores favoritter.

Hovolo Beach

Hovolo strand

Den skjulte strand, som af mange anses for at være en af Skopelos fineste strande. For at komme hertil skal du tage bussen til Elios og derefter gå ned til stranden og dreje til venstre. Følg skiltene mod Hovolo. Du skal gå lidt i vandet og over nogle klipper for at komme til den lange, smalle strand Hovolo. Det er anstrengelserne værd, synes vi!

Glisteri strand

En rigtig fin stenstrand med krystalklart vand i smukke grønne omgivelser på den nordlige del af øen. Stranden har en strandbar, og man kan leje solstole og parasoller. Den nemmeste måde at komme hertil på er med lejebil, og glem ikke at pakke dine snorkler!

Stranden Kastani Nyd dejlige dage på Mamma Mia Beach, Kastani Beach.

Milia-kysten

Lidt over 3 km fra Skopelos by finder du en af øens mest populære strande og Skopelos' længste strand. Den er velegnet til dem, der vil have en dag med vandsport og andre aktiviteter. Herfra har du også en fantastisk udsigt over den lille ø Dassia.

Kastani strand 

Den berømte strand fra filmen Mamma Mia er en smuk sandstrand med krystalklart vand, som ligger et par kilometer nord for Milia. Stranden har en strandbar, der spiller festmusik og tilbyder drinks og let mad.

Panormos-bugten byder på krystalklart vand og smukke udsigter.

Panormos-bugten

Skopelos sydside byder på en smuk sandstrand og mange maleriske strandtavernaer. Det er bestemt værd at tage hertil for at tilbringe en dejlig dag i solen. Panormos-bugten ligger 1,5 kilometer fra Skopelos by og kan nås med bil eller bus.

Agnondas strand

Stranden ligger ca. 1 km fra Skopelos by og er let tilgængelig fra hovedvejen. I den lille fiskerlandsby finder du flere fiskerestauranter og taverner.

Stafylos strand

Denne strand ligger tættest på Skopelos by, ca. 500 meter fra busstoppestedet. Det er en meget populær strand i højsæsonen, netop fordi den ligger så tæt på Skopelos by. Der er taverner og toiletter på stranden. Der er også en naturiststrand i nærheden.


Populære hoteller på Skopelos


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Skopelos. Find og book en rejse til Skopelos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Skopelos

  • Fantastiske strande med krystalklart vand
  • Smuk natur og charmerende byer
  • Kombiner med Skiathos og Alonissos
Se alle rejser til Skopelos

Hoteller på Skopelos

Se vores udvalg af hoteller i smukke Skopelos. Her kan du bo med fantastisk udsigt og i gåafstand fra både Skopelos by og stranden.

Se alle vores hoteller på Skopelos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her