Stranden Milia

Leder du efter Skopelos' bedste strande? På Skopelos er der mange smukke strande. Her har vi samlet nogle af vores favoritter.

Panormosbugten på Skopelos' sydlige side byder på en smuk sandstrand og mange maleriske strandtavernaer. Det er absolut værd at tage herhen for at tilbringe en god dag i solen. Panormosbugten ligger 1,5 km fra Skopelos by, og du kan komme hertil med bil eller bus.

Den hyggelige Agnondas strand ligger cirka 1 km fra Skopelos by, og det er nemt at komme hertil fra hovedvejen. Ved den lille fiskerby finder du flere fiskerestauranter og taverner.

Stafylos strand er tættest på Skopelos by, cirka 500 meter fra busstoppestedet. Det er en meget populær strand i højsæsonen, netop fordi den er så tæt på Skopelos by. Tavernaer og toiletter ligger på stranden. Derudover er der også en naturiststrand.

Panormosbukten
Stranden Kastani

Hovolo stranden, den skjulte strand, betragtes af mange som en af Skopelos skønneste strande. For at komme hertil tager du en bus til Elios og går ned mod stranden og til venstre. Følg skiltene til Hovolo. Du skal gå lidt i vandet og over nogle klipper for at nå den lange smalle strand i Hovolo. Helt klart ulejligheden værd!

Glisteri stranden er en rigtig fin stenstrand med krystalklart vand. Der er ingen busser her, så her kommer du til ved at leje en bil. Tag en picnickurv med - på stranden er der hverken tavernaer eller liggestole.

Lige over 20 km fra Skopelos by finder du Milia stranden, en af øens mest populære strande og Skopelos længste strand. Stranden er perfekt til jer, der ønsker en dag med vandsport og andre aktiviteter. Herfra har du også en fin udsigt over den lille ø Dassia.

Kastani stranden - kendt fra filmen Mamma Mia, er en meget flot sandstrand med krystalklart vand, der ligger et par kilometer nord for Milia. På stranden er der en strandbar, der spiller festmusik og udbyder drinks og lettere madretter.