Aeolis (Samos)

  • • Panoramaudsigt over havet
  • • Egen græsk taverne
  • • Centralt i Samos by

Hotel Aeolis ligger centralt i Samos by og byder på den smukkeste panoramaudsigt over havet og byen fra tagterrassen. På terrassen er der også en pool med børnesektion og en poolbar, som serverer drikkevarer og enkle retter. Nedenfor hotellet ligger byens største shoppinggade, hvor du kan finde masser af souvenirs i de små, hyggelige butikker.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten fra altanen - denne er man nødt til at betale ekstra for.
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,2 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Aeolis byder på perfekt beliggenhed i Samos by med gåafstand til restauranter, barer og butikker. På hotellets fine tagterrasse findes pool med børnesektion, og herfra har du en fantastisk udsigt over havet og byen. Omkring poolen findes bekvemme solstole. Poolen åbner kl. 10.00 og poolbaren åbner kl. 12.00.

I gadeplan ligger en restaurant, der har udeservering mod byens shoppinggade. Gratis wifi på fællesområder. Laptop kan gratis lånes i receptionen. Trafik kan virke forstyrrende.

Måltider

Enkel morgenmadsbuffet indgår. Halvpension kan tilkøbes.

Værd at vide

Transfer til dette hotel tager lidt mere end 30 minutter, pga. skift til mindre bus i Samos by.

Alle hoteller i Samos by

Anthemis

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.

Bella Vista (Samos)

På hotel Bella Vista i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet, som leder dig til en solterrasse med en badestige ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden, hvor du finder hyggelige restauranter og barer.