Aeolis Samos

Aeolis er med sin ideelle beliggenhed, midt blandt caféer, restauranter og butikker i Samos by, et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at kombinere rolige feriedage med udflugter på den smukke ø Samos. Her kan du nyde hotellets tagterrasse, med svømning i poolen om dagen, dejlig musik om aftenen og en dejlig udsigt over havet. Aeolis passer til dig, der sætter pris på folkelivet og her møder nærhed til havet lokale elementer. Værelserne er enkle og funktionelle, alle med balkon og nogle med havudsigt.

Gør et feriekup

Spar op til 45% på rejser til Grækenland i sommerferien. Få overblikket over de billigste rejser i vores priskalender og book idag!


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 2-3 personer. Enkeltværelser for 1 person.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Pool baren på toppen. Gode drinks, sød ejer, god udsigt
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 1,2 km
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Rundt om hjørnet venter smalle stræder, og lige udenfor hotellet er der en promenade, der fører dig til stranden om dagen og om aftenen mod byens torv, hvor barer, restauranter og caféer ligger på rad og række. På tagterrassen er poolen med en mere lavvandet del for de mindste, solstole og parasoller. Poolbaren serverer drinks og enkle retter, og terrassen forvandles om aftenen til en dejlig bar med musik flere aftener om ugen. I gadeplan er der en café med udeservering. Morgenmaden indtages i hotellets morgenmadslokale, og bestiller du halvpension, spiser du på restaurant Zen - kun få skridt væk.

Hotellet vil renovere fællesarealerne til sommeren 2024, hvor blandt andet morgenmadsrestauranten, lobbyen og receptionen bliver frisket op med nye møbler, tekstiler og udsmykning.

Wifi er inkluderet på fællesområder, og bærbare computere kan lånes i receptionen. Bytrafik. Musikken og folkelivet fra nærliggende barer og fra hotellets tagterrasse kan opfattes som forstyrrende. Der er ca. 1,2 kilometer til den grovkornede strand.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Morgenmaden serveres kl. 07.00-10.30 og middagen serveres på restaurant Zen, der serverer græske specialiteter og ligger ca. 50 meter fra hotellet.

Værd at vide

Transfer til dette hotel tager lidt mere end 30 minutter, pga. skift til mindre bus i Samos by. For transfer under udflugter bliver du hentet på den lokale busstation, som ligger ca. 500 meter fra hotellet. Du skal komme dertil på egen hånd.

Alle hoteller i Samos by

Anthemis

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.

Bella Vista Samos

På hotel Bella Vista Samos i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet ned til en solterrasse med en trapper ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden.

Samos City

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.