Samos City

  • Midt i Samos by
  • Pool på taget
  • Morgenmadsbuffet indgår

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Samos City bor du i centrum og direkte ved havnen i Samos by. Her ligger restauranterne og barerne som en perlerække og fiskerbådene lægger til om morgenen for at sælge deres fangst til restauranterne til aftenens middag.

På taget er der et poolområde med pool, jacuzzi, solstole, parasoller og poolbar. Samos City har en kombineret restaurant og loungebar.

Wifi er inkluderet på offentlige områder. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Parkering.

Vi anbefaler at leje en bil eller cykel for at komme til strandene omkring Samos. Der er omkring 300 meter til stenstranden Roditses, til sten- og sandstranden Gagkou er der 500 meter. Læs mere om Samos smukkeste strande her.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension (morgenmadsbuffet og middag)

Værd at vide

Trafikken og det offentlige liv omkring hotellet kan opfattes som forstyrrende.

Alle hoteller i Samos by

Anthemis

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.

Bella Vista (Samos)

På hotel Bella Vista i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Aeolis (Samos)

Hotel Aeolis ligger centralt i Samos by og byder på den smukkeste panoramaudsigt over havet og byen fra tagterrassen. På terrassen er der også en pool med børnesektion og en poolbar, som serverer drikkevarer og enkle retter. Nedenfor hotellet ligger byens største shoppinggade, hvor du kan finde masser af souvenirs i de små, hyggelige butikker.

Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet, som leder dig til en solterrasse med en badestige ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden, hvor du finder hyggelige restauranter og barer.