Samos City

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer. Superior-værelser for 1-2 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Udsigten og beliggenhed
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

På Samos City bor du i centrum af hvor det hele sker direkte ved havnen i Samos by. Her ligger restauranterne og barerne som en perlerække og fiskerbådene lægger til om morgenen for at sælge deres fangst til restauranterne til aftenens middag.

På taget er der poolområde med pool, jacuzzi som kan opvarmes efter forespørgsel, solstole, parasoller og poolbar. Poolbaren åbner i begyndelsen af juni. Ønsker du at spise/drikke udenfor inden, kan du afgive din bestilling i restauranten og den serveres ved poolbaren. Samos City har en kombineret restaurant og loungebar.

Wifi er inkluderet på fællesområder. Gratis deponering i receptionen. Strygejern og strygebræt kan lånes i receptionen. Trafikken og bylivet omkring hotellet kan opfattes som forstyrrende.

Transfer til dette hotel tager lidt mere end omkring 30 minutter, og derefter skal du skifte til en mindre bus for at komme rundt i Samos by. Når du skal på Apollos udflugter, bliver du hentet på den lokale busstation, som ligger ca. 500 meter fra hotellet, og du skal selv komme dertil.

Vi anbefaler at leje en bil eller cykel for at komme til strandene omkring Samos. Der er omkring 300 meter til stenstranden Roditses, til sten- og sandstranden Gagkou er der 500 meter. Læs mere om Samos' smukkeste strande her.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Kan tilkøbes:

  • Halvpension

Halvpension serveres som morgenmadsbuffet og frokost eller middag fra a la carte menu. Hvis du ønsker at skifte mellem frokost og middag, skal dette oplyses dagen før.

Alle hoteller i Samos by

Anthemis

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.

Bella Vista Samos

På hotel Bella Vista Samos i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Aeolis Samos

Aeolis er med sin ideelle beliggenhed, midt blandt caféer, restauranter og butikker i Samos by, et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at kombinere rolige feriedage med udflugter på den smukke ø Samos. Her kan du nyde hotellets tagterrasse, med svømning i poolen om dagen, dejlig musik om aftenen og en dejlig udsigt over havet. Aeolis passer til dig, der sætter pris på folkelivet og her møder nærhed til havet lokale elementer. Værelserne er enkle og funktionelle, alle med balkon og nogle med havudsigt.

Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet ned til en solterrasse med en trapper ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden.