Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet ned til en solterrasse med en trapper ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Poolen
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Andromeda ligger i udkanten af Samos by og tilbyder smuk udsigt over havet. Ved poolen er der solstole, parasoller og poolhåndklæder. En pool-/snackbar åben til frokost og derefter om aftenen.

Wifi er inkluderet på hele hotellet. Ca. 1,3 kilometer fra hotellet finder du en restaurant, men ønsker du et større udbud af underholdning og natteliv, ligger den livlige by Samos ca. 2 kilometer væk.

Da Andromeda er højt beliggende, er der niveauforskelle og trapper på hotelområdet og omkring hotellet, for fx at komme fra værelserne til poolen. Gennemkørselstrafik uden for hotellet kan i nogle værelser opfattes som forstyrrende.

Transfer til dette hotel tager lidt mere end 30 minutter på grund af skift til en mindre bus i Samos by. Til udflugter bliver du hentet på den lokale busstation, som ligger ca. 3 kilometer fra hotellet, og du skal tage dertil på egen hånd.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Samos by

Anthemis

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.

Bella Vista Samos

På hotel Bella Vista Samos i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Aeolis Samos

Aeolis er med sin ideelle beliggenhed, midt blandt caféer, restauranter og butikker i Samos by, et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at kombinere rolige feriedage med udflugter på den smukke ø Samos. Her kan du nyde hotellets tagterrasse, med svømning i poolen om dagen, dejlig musik om aftenen og en dejlig udsigt over havet. Aeolis passer til dig, der sætter pris på folkelivet og her møder nærhed til havet lokale elementer. Værelserne er enkle og funktionelle, alle med balkon og nogle med havudsigt.

Samos City

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.