Andromeda

  • • I udkanten af Samos by
  • • Gåafstand til stenstranden
  • • Nær hyggelige restauranter

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet, som leder dig til en solterrasse med en badestige ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden, hvor du finder hyggelige restauranter og barer.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 2-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fint værelse og venligt og oplagt personale
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor

Baseret på 99 bedømmelser
© Trip Advisor

Faciliteter

Til strand: 700 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Andromeda er beliggende i udkanten af Samos by og byder på en smuk udsigt over havet. Ved poolen er der solstole og parasoller. Pool-/snackbar. Gratis wifi i receptionen. Deponering i receptionen mod betaling. Ca. 1,3 km fra hotellet finder du en restaurant, og ca. 2 km fra hotellet ligger Samos by med restauranter og barer. Andromeda er højt beliggende, hvilket betyder, at der er en del niveauforskelle og trapper på hotelområdet og omkring hotellet, fx for at komme fra værelset til poolen. Gennemkørselstrafik, der kan virke forstyrrende i visse lejligheder.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Værd at vide

Transfer til dette hotel tager lidt mere end 30 minutter, pga. skift til mindre bus i Samos by.

Ved transfer til udflugter hentes du ved den lokale busstation, som ligger ca. 3 km fra hotellet. Hertil skal du komme på egen hånd.

Alle hoteller i Samos by

Anthemis

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.

Bella Vista (Samos)

På hotel Bella Vista i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Aeolis (Samos)

Hotel Aeolis ligger centralt i Samos by og byder på den smukkeste panoramaudsigt over havet og byen fra tagterrassen. På terrassen er der også en pool med børnesektion og en poolbar, som serverer drikkevarer og enkle retter. Nedenfor hotellet ligger byens største shoppinggade, hvor du kan finde masser af souvenirs i de små, hyggelige butikker.

Samos City

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.