Anthemis

  • • Populært blandt vores gæster
  • • Pool med børnesektion
  • • Rolige omgivelser

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Bronze på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Fint værelse med gode senge
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Anthemis er et populært lejlighedshotel i Kalamiområdet i udkanten af Samos by. Poolområde med pool med børnesektion og poolbar. Solstole og parasoller.

Lille bar med tv. Gratis wifi i receptionen. Receptionen har begrænsede åbningstider. Lille legeplads. 

Vej skal krydses for at komme til stranden. Gåafstand til butikker, restauranter og barer. Gennemkørselstrafik der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder. Mange trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Ved transfer i forbindelse med ankomst og afrejse vil man skulle skifte til/fra en mindre bus. Dette kan medføre længere transfertid.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Værd at vide

  • Transfer til dette hotel tager lidt mere end 30 minutter, pga. skift til mindre bus i Samos by.
  • Ved transfer til udflugter hentes du ved den lokale busstation, som ligger ca. 2,5 km fra hotellet. Hertil skal du komme på egen hånd.

Alle hoteller i Samos by

Bella Vista (Samos)

På hotel Bella Vista i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Aeolis (Samos)

Hotel Aeolis ligger centralt i Samos by og byder på den smukkeste panoramaudsigt over havet og byen fra tagterrassen. På terrassen er der også en pool med børnesektion og en poolbar, som serverer drikkevarer og enkle retter. Nedenfor hotellet ligger byens største shoppinggade, hvor du kan finde masser af souvenirs i de små, hyggelige butikker.

Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet, som leder dig til en solterrasse med en badestige ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden, hvor du finder hyggelige restauranter og barer.

Samos City

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.