Anthemis

CUSTOMERS CHOICE AWARD

Hotellet har fået Apollos udmærkelse Silver på baggrund af vores gæsters vurderinger.

Hotel Anthemis ligger i udkanten af Samos by, i gåafstand til centrum. Her kan du tilbringe en afslappende ferie i rolige omgivelser og med smuk havudsigt.


Værelsestyper

1-værelses lejligheder for 2 personer. 2-værelses lejligheder for 2-4 personer. 2-værelses lejligheder superior for 2-4 personer. 3-værelses lejligheder for 4-6 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Utroligt søde og imødekommende personale!
Læs kommentarer

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 250 m
Til centrum: 1 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Anthemis er et populært lejlighedshotel i Kalamiområdet i udkanten af Samos by. Nyt og frisk poolområde med pool, separat børnepool og poolbar. Solsenge og parasoller. Bar. Lille legeplads for børn.

Gratis wifi i receptionen. Receptionen har begrænsede åbningstider. Vej skal krydses for at komme til stranden. Gåafstand til butikker, restauranter og barer. Gennemkørselstrafik der kan virke forstyrrende i nogle lejligheder. Mange trapper og niveauforskelle på hotelområdet. Ved transfer i forbindelse med ankomst og afrejse vil man skulle skifte til/fra en mindre bus. Dette kan medføre længere transfertid. Ved transfer til udflugter hentes du ved den lokale busstation, som ligger ca. 2,5 km fra hotellet. Hertil skal du komme på egen hånd.

Måltider

Ingen måltider indgår.

Kan tilkøbes:

  • Morgenmad

Vær opmærksom på

I sommersæsonen 2024 har alle 2- og 3-værelses lejligheder havudsigt. 1-værelses lejligheder har delvis havudsigt.

Alle hoteller i Samos by

Bella Vista Samos

På hotel Bella Vista Samos i Samos by bor du med enkel græsk og familiær charme. Her kan du nyde de smukke omgivelser og en fantastisk udsigt over det glitrende hav. Her er gåafstand til stranden. Lige uden for hotellet er der et to restauranter, vil du have et større udbud så ligger centrum af Samos by blot 1 km væk.

Aeolis Samos

Aeolis er med sin ideelle beliggenhed, midt blandt caféer, restauranter og butikker i Samos by, et perfekt udgangspunkt for dem, der ønsker at kombinere rolige feriedage med udflugter på den smukke ø Samos. Her kan du nyde hotellets tagterrasse, med svømning i poolen om dagen, dejlig musik om aftenen og en dejlig udsigt over havet. Aeolis passer til dig, der sætter pris på folkelivet og her møder nærhed til havet lokale elementer. Værelserne er enkle og funktionelle, alle med balkon og nogle med havudsigt.

Andromeda

Andromeda ligger dejligt i udkanten af Samos by. Her kan du nyde den fantastiske udsigt over Vathibugten, eller følge den lille sti fra poolområdet ned til en solterrasse med en trapper ned i det krystalklare vand. Skal der ske lidt, så ligger Samos by lige i nærheden.

Samos City

Samos City er et perfekt udgangspunkt for at opdage øen Samos og dens strande. Hotellet ligger i centrum af Samos by og har en udendørs pool på taget og du kan slappe af med en drink i poolbaren.