Bungalower Seafront

Bungalower Seafront er beliggende direkte ved stranden og havet. Balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser i bungalow

Deluxe-værelser i bungalow med balkon eller terrasse og havudsigt. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser med havudsigt

Dobbeltværelser med balkon eller terrasse og havudsigt. Værelserne er placeret i hotellets hovedbygning. En dobbeltseng. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet.

Antal personer: 1-3 personer.

Suiter med privat pool

Suiter med terrasse og en ca. 14 m2 stor privat pool. Soveværelse og opholdsrum med sofa. En dobbeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Der står en flaske vand på værelset ved ankomst. Tv med internationale kanaler. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat bruser samt toilet.

Antal personer: 2 personer.