Bungalower, Seafront

Fine bungalower Seafront har en fantastisk udsigt ved stranden og havet. Dobbeltseng eller to separate senge. Tv, minibar og en flaske vand på værelset ved ankomst. Gratis aircondition, deponering og wifi. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat brus samt toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Deluxe-værelser i bungalow

Herlige deluxe-værelser i bungalow med havudsigt. Dobbeltseng eller to separate senge. Tv, minibar og en flaske vand på værelset ved ankomst. Gratis aircondition, deponering og wifi. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat brus samt toilet. Balkon eller balkon i stueplan med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.

Dobbeltværelser med havudsigt

Fine dobbeltværelser beliggende i hovedbygningen. Dobbeltseng eller to separate senge. Tv, minibar og en flaske vand på værelset ved ankomst. Gratis aircondition, deponering og wifi. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og separat brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Bemærk at person i ekstraopredning skal være over 16 år.

Antal personer: 1-3 personer.

Suiter med privat pool

Lækre suiter med en stor privat pool på terrassen. Suiterne er moderne indrettet og består af et soveværelse og opholdsrum med sofa. Dobbeltseng eller to separate senge i soveværelset. Tv, minibar og en flaske vand på værelset ved ankomst. Gratis aircondition, deponering og wifi. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat brus og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Antal personer: 2 personer.