Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,3 ud af 10 baseret på 44 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,3 / 10
Rengøring
 
9,3 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
9,1 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mad og drikke
 
7,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,5 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Hotellet er en fantastisk perle på Samos, gode faciliteter, god mad og exceptionelt godt personale.
-

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
Fantastisk flot beliggenhed, skøn strand, klart vand. Smukt overalt, velholdt og rent. Flot udsigt overalt på hotellet. Startede med at bo på deluxe værelse 428, med skøn havudsigt og aftensol, blev spontant tilbudt (af receptionen) gratis opgradering af vores værelse til luxux værelse med privatpool, skøn oplevelse begge dele. Utrolig sødt, hjælpsomt og smilende personale. ROS TIL ALLE! Små gaver og overraskelser på værelset. Super rengøring. Dejlig mad. Drikkevarer var med 50% rabat I uge 40 (hotellets sidste uge, i sæson 2021) - dejligt, da priserne normalvis var lidt høje. De fleste cocktails kostede eks. 10,- Eur... det er lidt i den dyre ende.. Men vi betalte halv pris på alle drikkevarer. Havde fuldpension, og al maden var god. Skønne solsenge alle vegne - på strand, ved pool samt privat pool, alle med dejlige tykke madrasser. SERVICE I TOP! Vi kommer meget gerne igen.
-
Lidt "renovering" af badeværelse på alm. deluxe vær. Bedre/mere udendørs belysning, om aften, ved diverse udendørs trapper .. er de eneste ting vi kan komme i tanke om ;-)

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
Fantastisk service hele vejen igennem. Venlighed, hjælpsomhed og meget højt service niveau. Vores små forespørgsler blev besvaret og håndteret straks.
-

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
Alt var perfekt
-
En elkoger på værelse

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
Vi har været på samme rejse for et år siden. Også dengang var det en super oplevelse. Vi fik samme fantastiske oplevelse denne gang.
-
Hold fast i den gode stemning med det dedikerede personale.

Bekræftet køb : 2021-10-09


9 ud af 10

+
Beliggenhed og faciliteter samt meget venligt personale
-
Mere lys mellem bygninger. Fliser på poolområde var meget glatte.

Bekræftet køb : 2021-10-09


10 ud af 10

+
Hotellets standard, service og rengøring
-
Tendenser til slid og manglende vedligeholdelse

Bekræftet køb : 2021-10-02


10 ud af 10

+
Det er 2 gang vi bor på Proteas Blu og kommer helt sikkert tilbage. (Vi foretrækker voksen hoteller )og dette hotel byder på skøn udsigt, smuk strand og forkælelse. Hotellet lægger kun ca. 2 km. Fra byen, og der er fred og ro. Super rengøring og smilende personale og små gaver fra hotellet samt rabat kuponer på massage, drinks og m.m. Hotellet byder på alt hvad man skal bruge til en skøn ferie.
-
Vi valgte kun morgenmad denne gang. Super lækkert, frisk frugt, mange slags brød, æg/ bacon og meget meget mere. Derimod fravalgte vi aftensmaden denne gang, vi ønsker at spise græsk når vi er på Samos og ikke en international buffet som hotellet tilbyder. Måske kunne strand caféen sælge noget let frokost som sandwich el. Græsk salat så man ikke skal op i restauranten for at spise !

Bekræftet køb : 2021-10-02


7 ud af 10

+
Stranden
-
Badeværelset trænger til en opfriskning, maden (buffet) var ikke noget at skrive hjem om.

Bekræftet køb : 2021-09-25


10 ud af 10

+
Det lå så “privat” og var så roligt og idyllisk
-
Det lugtede fra Kloaken, men det virkede som om det var et problem i området og ikke hotellet

Bekræftet køb : 2021-09-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

696 bedømmelser
Meget godt
 
464
Godt
 
175
Middel
 
46
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

24-07-2021

af 933katriner Ban Kai Bae, Thailand

Fantastisk strand og pool med øens smukkeste udsigt

Lækreste og reneste strand med forskellige muligheder af sol/skyggemuligheder i form af strandsenge, hængende strandsenge og klassiske solsenge. Poolen var også skøn og ren, og der var god plads til alle. Hotellet tilbød en fantastisk betjening. Meget rene værelser med ekstra service i form af små gaver til gæsterne (snacks, smykker, vin, frugt). Vi havde den smukkeste udsigt over havet med udsigt til Tyrkiet. Det eneste lille minus og udviklingspotentiale er hotellets frokost. Fin morgenmad med noget til enhver smag.

 
16-09-2020

af Katrine-M-Jensen

Positivt overrasket

Vi var en uge på Proteas Blue Resort, og blev bestemt positivt overrasket. Vi havde nemlig både bekymringer for corona og havde læst en negativ artikel på B.T. om en danskers ophold på hotellet. Heldigvis oplevede vi kun gode ting ved hotellet. Servicen var virkelig god og personalet meget søde og hjælpsomme. Alle bar mundbind og der blev sprittet af mange gange på restauranten. Vi havde været lidt nervøse for, hvordan de ville håndtere morgenmaden, nu hvor man ikke spiser buffet. Og der havde de simpelthen den bedste løsning, hvor man bare krydsede af på sin egen liste, de ting man gerne ville have. Super lækkert. Vi fik rengøring hver dag på værelset, da vi spurgte om det - bestemt også en god service, da vi ellers kun var blevet lovet rengøring hver anden dag. Nye håndklæder og badehåndklæder hver dag, lækker pool, privat strand til hotellet hvor man ikke betaler for at ligge (klart plus). Og så er den hængekøje ude i vandet mere lækker end man ellers tror. Meget, meget lækker strand på trods af lidt sten. Eneste minus ved det hele var, at der kun var én restaurant åben på hotellet. Og om aftenen tilbød de kun 5 retters (det er sjældent at man er så sulten i varmen), så derfor tog vi næsten ind til den nærmeste by hver aften, hvor vi bestemt kan anbefale restauranten Pergamonto (vi spiste der 3 dage, så det siger lidt om hvor godt og hyggeligt der var). Langt mere hyggeligt end at sidde nede ved havnen som vi også prøvede. Vi kan kun anbefale stedet!

 
05-09-2019

af Guitarex København, Danmark

Panorama-udsigt, ro, god service - og en stenet strand

Hotellet ligger på en skrænt ned til en lille vig. Hældningen er med til at give havudsigt fra de fleste værelser, men gør også dette hotel til en udfordring for gangbesværede. Udsigten er formidabel, med Tyrkiets bjerge i baggrunden, og en måne der hver aften står smukt op over det største. Værelserne er lidt minimalistisk indrettet, men på en god måde, og der er dejligt stille om aftenen og om natten. Rengøringen her var tilfredsstillende, og det gælder også for resten af hotellet. Vi spiste morgen- og aftensmad på panorama-restauranten. Der er god variation fra dag til dag og heldigvis mange græske retter og specialiteter. Tjenerne er ekstremt venlige og opmærksomme. En Mythos-øl er med sine 5 euro på hotellet ikke billig. Vi var forberedt på, at hotellet har en stenstrand og havde taget badesko med. Vandet var dejligt. Hvis vi skal finde på noget negativt at skrive hjem om, må det være, at strandstole og parasoller er massive, så man ikke kan rykke dem efter solens gang over himlen. De står desuden så tæt, at man ikke kan undgå at "deltage" i naboernes samtaler. Vi følte os også generet af standmuzak fra baren, men det er nok bare os. Der var også et afsnit med solsenge, igen uden ordentlig skyggemulighed. Vi bad om at få tag på vores solseng nogle dage for ikke at blive skoldede og det imødekom personalet prompte. Tak for det! De kom også i løbet af fem minutter, da noget vand løb over på badeværelset. Vi prøvede ikke spaen, men fitnessrummet var meget lille og ikke egnet til en rigtig workout. Vær opmærksom på, at der ikke er supermarked på hotellet, som ligger lidt afsides et par kilometer uden for den lille by, Pythagorion. Vi gik til byen en dag, og der findes en vej/sti langs vandet det meste af vejen, som var god at gå. Lufthavnen ligger på den modsatte side af Pythagorion, og flyene generede os ikke. En taxi koster 15 euro til lufthavnen, og 7 til byen. Vi var ikke ude at trekke eller se resten af Samos, men fik indtryk af at det er en frodig ø. Hotellet havde heldigvis ikke en masse underholdning og gøgl. Vi var tilfredse med Proteas Blu Resort, hvor alle gør noget for at holde turistfanen højt i det græske øhav.

 
15-07-2019

af Franciska123 Brønshøj, Danmark

Fuldstændig fantastisk hotel!

Vi har boet på Proteas Blu Resort 3 gange, og det er uden tvivl det mest fantastiske hotel vi nogensinde har besøgt. Værelserne er perfekte, udsigten fra altanen er meget smuk, morgenmadsbuffeten er super lækker, personalet er altid så søde og hjælpsomme, og man føler sig bare så velkommen. Stranden er fantastisk med de lækreste solsenge, og vandet er krystalklart. Stedet ånder fred og ro, og man kan virkelig bare nyde livet..

 
30-08-2017

af alexanderskou Silkeborg, Danmark

Fantastisk hotel! - God service og beliggenhed.

Vi var én uge på Proteas Blue Resort og vi må nok sige det var en fantastisk uge! Dette hotel har en helt fantastisk beliggenhed med en rigtig god udsigt uanset hvor du befinder dig. Servicen på dette hotel er helt i top, med det dejligt professionelt personale som ikke er påtrængende. Poolområdet er rigtig lækkert med mange liggestole, hvor du altid kan finde plads. Eftersom dette hotel er et 16+ hotel er der også altid roligt og ingen larm. Standen som ligger lige nede foran hotellet er også fyldt med liggestole, som er med i prisen. Her kan man også bestille drinks direkte på standen med et tryk på en knap. Det eneste man skal være opmærksom på ved dette hotel, er at det er dyrt at spise på hotellet. Vi spiste inde i Pythagorion de fleste dage. Dette er et rigtig lækkert hotel og det er forhåbenligt ikke sidste gang vi kommer her. Kan helt klart anbefales.