Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
9,1 ud af 10 baseret på 141 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
9,1 / 10
Rengøring
 
9,2 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
9,2 / 10
Mad og drikke
 
8,3 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,1 / 10
Service
 
9,6 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-07-20


9 ud af 10

+
Stranden
-
Lille værelse

Bekræftet køb : 2024-07-20


10 ud af 10

+
Det hele, nok det bedste sted jeg har været på ferie Super fedt værelse og servicen i top
-
Ingen måde

Bekræftet køb : 2024-07-13


8 ud af 10

+
Personalets venlighed
-
Maden. Den internationale restaurants niveau var ikke særlig godt.

Bekræftet køb : 2024-07-13


9 ud af 10

+
Personalet, superfin service
-
Afløb i bruseniche stoppet, svaler skider på terrassen

Bekræftet køb : 2024-06-22


10 ud af 10

+
Stille og roligt. Uroligt hjælpsomt og smilende personale som vil gøre alt for deres gæster.
-
Kulturen ved poolen, hvor gæster lægger håndklæder om morgenen men først benytter liggestole efter op til mange timer. Her kunne skiltes og fjernes håndklæder.

Bekræftet køb : 2024-06-15


8 ud af 10

+
Stranden og pool samt hele resort placering tæt ved vandet og morgenbuffet
-
Der var ikke badehåndklæder nok til alle hotellets gæster! Man skulle møde meget tidligt om morgen for at få nogle rigtige badehåndklæder. Kom man efter kl. 9:30 fik man udleveret en form for tynd plaid som de påstod var badehåndklæder. Var der plads til at vedlægge et billede kunne jeg har lagt et op af disse plaid. Vi opdagede efter to dage at de fleste tog håndklæderne op på deres værelse for at være sikker på at have nogle til næste dag. Det er ikke i orden på et fire plus stjerne hotel !

Bekræftet køb : 2024-06-08


10 ud af 10

+
Venligt personale, beliggenheden med skøn udsigt
-

Bekræftet køb : 2024-06-01


9 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-25


9 ud af 10

+
Servicen
-
Trærammen på sengene er livsfarlige. Vi slog os begge alvorligt på kanten.

Bekræftet køb : 2023-10-07


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

87% af gæsterne anbefaler

762 bedømmelser
Meget godt
 
507
Godt
 
188
Middel
 
53
Mindre godt
 
11
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

23-05-2022

af Danishtravelagent

3 gang var en trist oplevelse.

Vi har været på Proteas Blu 3 gange og kunne muligvis godt have forsat med, at komme der engang imellem fremadrettet. Nu står vi og skal bestille sommerferie igen og det blive absolut ikke Proteas Blu. Det har de to tidligere gange været alle pengene værd, men det var det absolut ikke tredje gang, De tidligere 2 gange vi har været der, har der været fin vedligeholdelse, alle restauranter åbne, til at få SPA tider og et fint morgenmadsudvalg . På vores sidste rejse var der ikke ret mange massører, så tider var næsten umuligt at få, hvis du kun er der en uge. Vi havde faktisk ikke rigtigt lyst til at gå i poolen, og sådan var der flere der havde det, hvilket gjorde, at stranden var propfyldt. Der manglede mosaikker i poolen, der var beskidt af olie og creme op ad siderne og svampeligende gevækster på fliserne. Da man desværre også havde valgt, at spare håndklædefyren væk, så styrtede alle til liggestolene om aftenen eller tidligt morgen for, at reservere en ligge stol. Det problem har ikke tidligere været der, hvilket har være super dejligt. Nu oplevede vi, at folk tog på ture og kom hjem om eftermiddagen til en liggestol de havde okkuperet hele dagen, for at kunne ligge ved stranden. Det er som udgangspunkt et voksenhotel, hvor man virkelig kan få skuldrene ned og slappe af. Omgivelserne ved poolen og den skønne strand er et lille paradis. Deluxeværelser, som vi altid har boet i er ok. De er blevet opgraderet lidt med tiden, men ikke noget gennemgribende og ikke noget særligt. Vi er ærgelige over, at det overordnet billede er blevet så trist, ulækkert og slidt. Godt ser det ud på billeder langt fra, men ikke tæt på. Er der ikke noget rigtigt godt, at sige om hoteller, tænker du måske? Jo, ellers havde vi ikke været der 3 gange... Omgivelserne er fantastiske for par, der som os lever i overhalings banen. Her man man glemme alt om tid. Byen ligger tæt på og er fin til en lille promenadetur og et udmærket udvalg af restauranter.. Desværre er rengøring, vedligeholdelse og service bare ikke blevet prioriteret. Så det bliver desværre ikke til en 50 års fødselsdagstur med de voksne børn til Proteas Blu.

 
24-07-2021

af 933katriner Ban Kai Bae, Thailand

Fantastisk strand og pool med øens smukkeste udsigt

Lækreste og reneste strand med forskellige muligheder af sol/skyggemuligheder i form af strandsenge, hængende strandsenge og klassiske solsenge. Poolen var også skøn og ren, og der var god plads til alle. Hotellet tilbød en fantastisk betjening. Meget rene værelser med ekstra service i form af små gaver til gæsterne (snacks, smykker, vin, frugt). Vi havde den smukkeste udsigt over havet med udsigt til Tyrkiet. Det eneste lille minus og udviklingspotentiale er hotellets frokost. Fin morgenmad med noget til enhver smag.

 
16-09-2020

af Katrine M Danmark

Positivt overrasket

Vi var en uge på Proteas Blue Resort, og blev bestemt positivt overrasket. Vi havde nemlig både bekymringer for corona og havde læst en negativ artikel på B.T. om en danskers ophold på hotellet. Heldigvis oplevede vi kun gode ting ved hotellet. Servicen var virkelig god og personalet meget søde og hjælpsomme. Alle bar mundbind og der blev sprittet af mange gange på restauranten. Vi havde været lidt nervøse for, hvordan de ville håndtere morgenmaden, nu hvor man ikke spiser buffet. Og der havde de simpelthen den bedste løsning, hvor man bare krydsede af på sin egen liste, de ting man gerne ville have. Super lækkert. Vi fik rengøring hver dag på værelset, da vi spurgte om det - bestemt også en god service, da vi ellers kun var blevet lovet rengøring hver anden dag. Nye håndklæder og badehåndklæder hver dag, lækker pool, privat strand til hotellet hvor man ikke betaler for at ligge (klart plus). Og så er den hængekøje ude i vandet mere lækker end man ellers tror. Meget, meget lækker strand på trods af lidt sten. Eneste minus ved det hele var, at der kun var én restaurant åben på hotellet. Og om aftenen tilbød de kun 5 retters (det er sjældent at man er så sulten i varmen), så derfor tog vi næsten ind til den nærmeste by hver aften, hvor vi bestemt kan anbefale restauranten Pergamonto (vi spiste der 3 dage, så det siger lidt om hvor godt og hyggeligt der var). Langt mere hyggeligt end at sidde nede ved havnen som vi også prøvede. Vi kan kun anbefale stedet!

 
05-09-2019

af Guitarex København, Danmark

Panorama-udsigt, ro, god service - og en stenet strand

Hotellet ligger på en skrænt ned til en lille vig. Hældningen er med til at give havudsigt fra de fleste værelser, men gør også dette hotel til en udfordring for gangbesværede. Udsigten er formidabel, med Tyrkiets bjerge i baggrunden, og en måne der hver aften står smukt op over det største. Værelserne er lidt minimalistisk indrettet, men på en god måde, og der er dejligt stille om aftenen og om natten. Rengøringen her var tilfredsstillende, og det gælder også for resten af hotellet. Vi spiste morgen- og aftensmad på panorama-restauranten. Der er god variation fra dag til dag og heldigvis mange græske retter og specialiteter. Tjenerne er ekstremt venlige og opmærksomme. En Mythos-øl er med sine 5 euro på hotellet ikke billig. Vi var forberedt på, at hotellet har en stenstrand og havde taget badesko med. Vandet var dejligt. Hvis vi skal finde på noget negativt at skrive hjem om, må det være, at strandstole og parasoller er massive, så man ikke kan rykke dem efter solens gang over himlen. De står desuden så tæt, at man ikke kan undgå at "deltage" i naboernes samtaler. Vi følte os også generet af standmuzak fra baren, men det er nok bare os. Der var også et afsnit med solsenge, igen uden ordentlig skyggemulighed. Vi bad om at få tag på vores solseng nogle dage for ikke at blive skoldede og det imødekom personalet prompte. Tak for det! De kom også i løbet af fem minutter, da noget vand løb over på badeværelset. Vi prøvede ikke spaen, men fitnessrummet var meget lille og ikke egnet til en rigtig workout. Vær opmærksom på, at der ikke er supermarked på hotellet, som ligger lidt afsides et par kilometer uden for den lille by, Pythagorion. Vi gik til byen en dag, og der findes en vej/sti langs vandet det meste af vejen, som var god at gå. Lufthavnen ligger på den modsatte side af Pythagorion, og flyene generede os ikke. En taxi koster 15 euro til lufthavnen, og 7 til byen. Vi var ikke ude at trekke eller se resten af Samos, men fik indtryk af at det er en frodig ø. Hotellet havde heldigvis ikke en masse underholdning og gøgl. Vi var tilfredse med Proteas Blu Resort, hvor alle gør noget for at holde turistfanen højt i det græske øhav.

 
15-07-2019

af Franciska N Brønshøj, Danmark

Fuldstændig fantastisk hotel!

Vi har boet på Proteas Blu Resort 3 gange, og det er uden tvivl det mest fantastiske hotel vi nogensinde har besøgt. Værelserne er perfekte, udsigten fra altanen er meget smuk, morgenmadsbuffeten er super lækker, personalet er altid så søde og hjælpsomme, og man føler sig bare så velkommen. Stranden er fantastisk med de lækreste solsenge, og vandet er krystalklart. Stedet ånder fred og ro, og man kan virkelig bare nyde livet..