Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,3 ud af 10 baseret på 88 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,3 / 10
Rengøring
 
9,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,1 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
Beliggenheden og rigtig god betjening generelt.
-
Sengene er lidt hårde og hovedpuderne er meget hårde. Vi har været på hotellet nogle gange og det virker generelt lidt slidt efterhånden. Vi nævner: hul i gulvtæpper på gangene, elevator lidt skramlet-ujævn bund, generel slitage!

Bekræftet køb : 2024-05-20


8 ud af 10

+
Beliggenheden, personalet, værelset
-
Maden

Bekræftet køb : 2024-04-28


7 ud af 10

+
Personalet er smilende og serviceminded
-
Fik værelse i en helt anden bygning med trapper selvom jeg har sagt jeg er dårligt gående

Bekræftet køb : 2024-04-28


8 ud af 10

+
Rengøringstandarden var høj, der var rent og pænt alle steder. Hotellets beliggenhed tæt på stranden og i forhold til Rhoders by. Flot morgenmads buffet.
-
Flystøjen var markant voldsommere end forventet i forhold til beskrivelsen. Ikke tilfredstillende at det ikke er muligt at få aircondition. Der mangler en form for tørrestativ eller andet på altanerne så man kan hænge sine våde håndklæder og badetøj op.

Bekræftet køb : 2023-10-22


10 ud af 10

+
Virkelig søde mennesker. Fint rent. Morgenmad virkelig god - mange forskellige retter. Lækker pool.
-
Hotellet havde desværre beslutte at slukke for Air condition da det var de sidste uger af sæsonen, men med 24-28 grader blev der utroligt varmt på værelset og vi svedte tran om natten. Lidt tarveligt for at spare penge - vi har jo stadig betalt prima penge for opholdet. Ærgeligt at hotellet lader gæster “spærre” solstole fra morgenstunden og til sidste solstråle selvom om de var væk det meste af dagen. Havde klædt hotellets eller fine standard at skilte med at blokering af stole ikke accepteres som der ses mange andre steder.

Bekræftet køb : 2023-10-22


8 ud af 10

+
Lidt for voldsom støj fra fly. En underdrivelse i jeres beskrivelse
-
Hotellet var fint med støjen fra fly ødelægger lidt helhedsindtrykket

Bekræftet køb : 2023-10-22


9 ud af 10

+
God service og der manglede ikke noget. Personalet var meget imødekommende. Gode og pæne omgivelser.
-
-

Bekræftet køb : 2023-09-25


9 ud af 10

+
Så hyggeligt og den hyggeligeste by med dejlige restauranter lige ude foran døren
-

Bekræftet køb : 2023-09-24


4 ud af 10

+
Hotellet lå stort set ved landingsbanen til lufthavnen og det følte som om at man skulle dukke sig hver gang der kom et fly, og dem var der mange af.
-
Vi havde købt all inklusive og så er man ikke særlig velkomne i baren ved stranden. Vi kunne få vores drikkevare serveret i varme glas hvis der var nogle😥. De rigtige kolde glas blev gemt i en fryser og brugt til dem som købte kontant. Personalet er nok ikke klar over at man betaler for all inklusivt, for vi følte os bestemt ikke velkomne i baren ved stranden.

Bekræftet køb : 2023-09-24


10 ud af 10

+
Flink personale, god service, rengøring perfekt, stranden perfekt intet at klage over 🌴👍
-
Dagen før vi skulle rejse hjem spurgte vi om der evt var mulighed for at kunne tage et bad inden vi blev hentet til lufthavnen kl 22.25 sent aften ,vi skulle tjekke ud kl 10.00 formiddag og ville derfor gerne til stranden, vi kunne ikke leje værelset pga nye gæster, men fik også at vide at de ikke havde et sted hvor man lige kunne tage et bad senere, det var rigtig øv , og en lang dag , det viste sig så senere / sidst på dagen at de alligevel havde baderum i kælderen og at vi kunne have taget et bad inden afrejse men vi havde åbenbart snakket med den forkerte det var surt for os en mega lang dag, men nu ved vi det til en anden gang 😊 og dette burde man måske lige skrive under beskrivelse af hotellet på apollos side at muligheden er der 🌴 ellers var alt andet perfekt 😊

Bekræftet køb : 2023-09-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

600 bedømmelser
Meget godt
 
213
Godt
 
231
Middel
 
103
Mindre godt
 
36
Dårligt
 
17

5 nyeste bedømmelser

19-08-2023

af johnkongsted Tølløse, Danmark

Blue Horizon er det perfekte valg til din ferie på Rhodos

Hotellet var i topklasse så hvis vi kunne give 10 Stjerner så ville vi helt sikkert have givet det. rene værelser hver dag. maden i topklasse med nye spændende retter hver dag. Underholdingen med Willy og Ben var i særklasse, og der var også mange forskellige aktiviteter man kunne deltage i på hotellet. Helt sikkert et sted vi ville vende tilbage til som varmt kan anbefales

 
11-08-2019

af Helle E Ishøj, Danmark

Flot hotel

Flot lækkert hotel med alt hvad hjertet begære. Maden var fantastisk vores værelse var lækkert og hele området var 5 stjerner værd...underholdning, pool området og restauranten var lækkert. Hver dag var menuen anderledes og fra flere forskellige lande og deres lækker rosevin dyrket lokalt var super

 
31-07-2019

af Mikael A Jægerspris, Danmark

Alt i alt et godt hotel.

Vi har haft en dejlig uge på Blue Horizon. Hotellet ligger med en fantastisk udsigt over poolen, et græsareal, stranden, det blå Middelhav og med Tyrkiet i baggrunden. Poolen og området omkring den, er dejligt og meget ren. Der mangler ikke liggestole. På græsarealet skal man leje liggestole, 3 euro, for at få lov til at ligge der. Man må ikke ligge på håndklæder? Velsagtens for ikke at gå glip af de 3 euro. Stranden er med rullesten et stykke ud i vandet. Det er en god ide at bruge badesko. Der bliver meget hurtigt dybt. Det er ikke børnevenligt, men dejligt for voksne. Værelset var udmærket. Det var som overalt på hotellet meget, meget rent. Sengene var gode. Der var køleskab der var fyldt op med øl, mærkesodavand og vand da vi kom. Og det blev fyldt op flere gange om ugen, måske fordi vi havde all inclusive. Der var også en tallerken med frisk frugt, en flaske vin og mulighed for at lave kaffe el. the. Air condition var rigtig god og wi fi ok. Badeværelset var noget bedaget. Der var badekar og bidet. Der var badekåber og tøfler. Altanen var rigtig god. Der var altid skygge et sted, uanset tidspunkt. Vi havde all inclusvie. Maden var udmærket. Der var forskellige temaer i løbet af ugen. Der var mange mennesker til morgenmad og aftensmad, men det var ikke svært at finde et bord til 4 og der var tilsyneladende ikke nogle af retterne man ”løb tør for”. Det var ærgerligt, at man ikke kunne sidde ude, under nogle parasoller fx, og spise. Jeg var skuffet over den forskel mht. udskænkning der blev gjort mellem all incluvice gæster og andre gæster. Jeg har fuld forståelse for, at man kun kan få lokalt producerede drikkevare, men der var gjort meget mere ud af drinksene til andre gæster. Man kunne fx heller ikke få kold kaffe? Og baren lukkede kl. 23 for a.i., men kl. 01 for andre gæster. Udvalget af snacks og is mellem måltiderne var også noget begrænset. Humøret hos personalet kunne måske være lidt højere. Alle var høflige og venlige, men højt humør var der langt imellem. Helt galt var det i pool baren, det var lige så opløftende som en samtale med bedemanden. Alt i alt en god ferie. Kommer vi tilbage? Jeg tror det ikke, der er mange smukke steder vi mangler at besøge. Antal stjerner? Jeg ville helst undgå at sætte stjerner på og lade beskrivelsen stå alene, men konceptet lægger op til stjerner. Så jeg vakler mellem tre og fire stjerner. Det bliver fire. Det var en dejlig ferie.

 
10-08-2018

af Freedom57361 Odense, Danmark

Dejligt hotel ved strand og by

Vi har boet på dette ældre, men dejlige hotel. Personalet i restauranten og receptionen er meget venligt. Fin morgenbuffet. Udsigt over poolen og egen strand. Støj kan forekomme fra rengøringen og fly. Flere gode restauranter i nærheden.

 
16-07-2018

af annemikkels Herning, Danmark

Ekstremt rent men larmende og uorganiseret personale og lufthavns overflyvninger.

Ekstremt rent, hvor rengøringspersonalet er dygtig og venligt. Men larmende og uorganiseret personale, dette gælder både restaurations, receptions og animatins personale. Restaurationen kunne ikke tilbyde bord til os alle. Vi rejse 8 sammen og spise kun sammen 3 gange i løbet af 14 måltider pga pladsmangel. Personalet råbte af folk, hvis der ikke var plads og bad dem spise andetsted på trods af halvpension. Animationsteamet holdet deres egen fest, hvor gæsterne skulle blande sig uden om. Der er mamge lufthavns overflyvninger, og flyene er meget tæt på. Det blev for meget for mig, og jeg har sommerhus ved siden af en af dks travleste lufthavne.