Fakta om Naxos

Spis ude:

En to-retters middag ekskl. drikkevarer koster ca. 175 DKK.

Transfer:

Vigtig transferinformation for gæster til Naxos. Læs mere om transfer til Naxos her.

I sommersæsonen 2019 foregår der byggearbejde i havnen på Santorini, hvilket påvirker transferbussernes fremkommelighed til og fra havnen. Bemærk at dette også kan have effekt på transporttiderne. Dette kan også betyde, at hvis man skal rejse mellem øerne, f.eks. til Naxos, kan man risikere at skulle gå med sin bagage op til 300 meter.

Strande:

Alle strande på Naxos er fine sandstrande. De mest populære strande ligger på vestkysten syd for Naxos by og begynder med den lavvandede og finkornede St. George-strand, som strækker sig videre mod strandene i Agios Prokopios, Plaka Beach og Margas Beach.

Forlystelser:

I Naxos by findes mange restauranter, barer og diskoteker.

Transport:

På Naxos findes flere lokale buslinjer og taxier. Store bilfærger forbinder øen med Pireus på fastlandet 1-2 gange om dagen. Færger og udflugtsbåde sejler til de fleste naboøer. Agios Prokopios har busforbindelse 1-2 gange i timen i højsæsonen. Biler, motorcykler, scootere og cykler kan lejes.

Sport:

Naxos har gode forhold for windsurfing og kitesurfing. Her findes også ridning, katamaransejlads, mountainbikes og vandrestier.