Naxos' bedste strande

Krystalklart turkist vand og gyldent fint sand - Naxos drømmelignende strande er svære at slå! Mange af dem er lavvandede og brede, hvilket er ideelt for familier. For de aktive er der gode muligheder for surfing samt andre vandsportsaktiviteter.

Plaka Beach

Plaka-stranden er nok øens bedste strand - bred og smuk med strålende krystalklart vand. Her kan du ligge for dig selv mellem sanddynerne eller på en solstol nær vandet. På den brede strand er der masser af plads til alle. Langs stranden er der hyggelige taverner og forskellige vandsportsaktiviteter.

Agios Georgios Beach

Agios Georgios er en lavvandet og finkornet strand nær Naxos by, som er perfekt for familier med børn. Langs stranden er der al den service man kan ønske sig med diverse vandaktiviteter, solstole, strandbarer og små taverner.

Mikri Vigla og Orkos

Smukke Mikri Vigla-strand består faktisk af to strande delt af en dramatisk klippe, begge to med gyldent sand og turkist vand. Den nordlige side er ideel til wind- og kitesurfere.

Bådudflugt til Koufonissia

På Koufonissi-øerne syd for Naxos venter fantastiske bademuligheder. Kato Koufonissi er en ubeboet ø, og på den lille ø Ano Koufonissi venter turkisblåt vand og blødt sand på stranden. Tag med på en udflugt på en smuk træsejlbåd og oplev noget anderledes enkelt og nemt!

Plaka Beach

Agia Anna

Fra Agios Prokopios kan du fortsætte langs stranden til Agia Anna, som er en anden lille by. Havnen her er udgangspunktet for en række bådudflugter. Stranden i Agia Anna er bred og smuk med sanddyner og cedertræer, der giver en fin skygge. Her er lidt livligere med et intensivt folkeliv, vandsport og musik fra de omkringliggende strandtaverner. Stien, der fører hertil fra Agios Prokopios, tager dig forbi en lille kirke og adskillige små bugter, som du kan få for dig selv, hvis du er ude tidligt.

Agios Prokopios

Agios Prolopios er en lille by ca. fem kilometer fra havnen i Naxos by. Her finder du en lang smuk sandstrand, der er blevet en af ​​de mest populære strande på øen. Der er mulighed for at leje en solstol eller ligge direkte på stranden, og du kan altid finde dit helt eget yndlingssted på stranden. For alles komfort er der både livligere dele med vandsport og lidt roligere steder langs den to kilometer lange strand. Agios Prokopios har et stort udvalg af gode restauranter, caféer, barer, dykkercenter og også et supermarked.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Naxos, find og booke en rejse til Naxos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Naxos

Her finder du vores bedste tips til alle de bedste seværdigheder, fineste strande, mest hyggelige restauranter og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Naxos

Naxos

  • Paradisstrande med krystalklart vand
  • Charmerende byer og områder 
  • Kombiner med Mykonos & Santorini eller Paros 
Læs mere om Naxos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her