Naxos paradisstrande

Krystalklart turkist vand og gyldent fint sand - Naxos drømmelignende strande er svære at slå! Mange af dem er lavvandede og brede, hvilket er ideelt for familier. For de aktive er der gode muligheder for surfing samt andre vandsportsaktiviteter.

Book din rejse til Naxos

Agios Georgios

Agios Georgios er en lavvandet og finkornet strand ved Naxos by, og den er ideel til familier med børn. Langs stranden finder du alt, hvad du ønsker dig indenfor forskellige vandaktiviteter, solstole, strandbarer og små taverner. Hvorfor ikke prøve Trata, der er berømt for sine club sandwiches og gode milkshakes?

Mikri Vigla og Orkos

Smukke Mikri Vigla-strand består faktisk af to strande delt af en dramatisk klippe, begge to med gyldent sand og turkist vand. Den nordlige side er ideel til wind- og kitesurfere.

Agios Prokopios

Agios Prolopios er en lille by lidt over fem km fra havnen i Naxos by. Her finder du en lang smuk sandstrand, der er blevet en af de mest populære strande på øen. Der er både mulighed for at leje en solstol eller ligge direkte på stranden, og du kan altid finde dit helt eget yndlingssted på stranden. For at alle er glade, er der både en livlig del med vandsportsaktiviteter, samt nogle mere rolige steder langs den to km lange strand. Agios Prokopios har et stort udvalg af gode restauranter, caféer, barer, dykkercenter samt et supermarked.

Plaka

Plaka-stranden er nok øens bedste strand - bred og smuk med strålende krystalklart vand. Her kan du ligge for dig selv mellem sanddynerne eller på en solstol nær vandet. På den brede strand er der masser af plads til alle. Langs stranden er der hyggelige taverner og forskellige vandsportsaktiviteter.

Agia Anna

Fra Agios Prokopios kan du fortsætte langs stranden til Agia Anna, som er en anden lille by. Havnen her er udgangspunktet for en række bådudflugter. Stranden i Agia Anna er bred og smuk med sanddyner og cedertræer, der giver en fin skygge. Her er lidt livligere med et intensivt folkeliv, vandsport og musik fra de omkringliggende strandtaverner. Stien, der fører hertil fra Agios Prokopios, tager dig forbi en lille kirke og adskillige små bugter, som du kan få for dig selv, hvis du er ude tidligt.

Se flere rejsetips til Naxos