Mikro Fanaraki Beach

Limnos' bedste strande

På Limnos er der mange dejlige strande med krystalklart vand, som du ikke må gå glip af under din ferie og her anbefaler vi vores favoritter! Næsten alle strande på Limnos har gratis solstole og parasoller mod at man køber mad eller drikke i den tilhørende strandbar. Og de fleste af strandene har også modtaget Blå Flag-prisen, som blandt andet garanterer god vandkvalitet, god svømmesikkerhed og ordentlig behandling af den lokale natur.

Agios Ioannis Beach Ved Agios Ioannis Beach findes den populære strandbar Raratonga

Agios Ioannis Beach

Et par kilometer nord for Myrina ligger den fine sandstrand Agios Ioannis, som også er blevet tildelt Blå Flag-prisen. Her er sandet blødt og vandet krystalklart. Stranden består af to dele, som du nemt går imellem, hvis du vil opdage dem begge. På den sydligste del finder du også et naturfænomen med formede klipper, Meteora of Kaspakas. Den populære strandbar Raratonga Beach Bar ligger også her. Hvis du køber i strandbaren, er solstole og parasoller gratis. Glem ikke at snorkeludstyr.

Platy Beach - Limnos Populære Platy Beach på Limnos

Platy Beach

Cirka 2 kilometer fra Myrina ligger den populære Platy Beach, eller Plati Beach, som den også kaldes. Stranden, som har tildelt Blå Flag, er næsten 700 meter lang, den er lavvandet, og sandet er gyldent. Liggestole og parasoller kan lånes gratis på en af ​​strandbarerne mod at spise og drikke noget fra baren.

Vil du holde en rigtig afslappet ferie i rolige omgivelser og kunne gå til Platy Beach hver dag, anbefaler vi hoteller Aristi eller Cavo Bianco. 

Evgati Beach Krystalklart vand ved Evgati Beach

Evgati beach 

En af Limnos' fineste og længste strande er Evgati Beach. Vandet er krystalklart, og stranden er blevet tildelt Blå Flag-prisen. Der er en populær strandbar, Karavi strandbar, som udlåner solstole og parasoller til gengæld for at spise eller købe en drink i baren. Og hvis du er vild med vandsport, er der mulighed for det her. Den nemmeste måde at komme hertil er med lejebil eller taxa. Eller du kan tage med på udflugten til Limnos' bedste strande, hvor Evgati-stranden er en af ​​to strande, der besøges i løbet af dagen.

 

Mikro Fanaraki Tag med på en udflugt Mikro Fanaraki

Mikro Fanaraki Beach 

Tag med på udflugten Limnos' bedste og oplev smukke Mikro Fanaraki Beach. Udover den fine strand, som er lavvandet og har helt krystalklart vand, er her også klipper, man kan hoppe i vandet fra. På stranden er der en lille strandbar, der byder på forfriskende drinks og et par enkle frokostretter. Solstole og parasoller er gratis, hvis du bestiller noget fra baren. Tip! Medbring en snorkel. Den nemmeste måde at komme til Mikro Fanaraki-stranden er med en lejebil eller ved at tage med på vores udflugt.

At bade ved Keros Beach er som at bade i en pool

Keros Beach

Keros Beach er Limnos' måske mest kendte strand, og stranden er også et af Europas bedste steder til windsurfing og kitesurfing. Bugten er lavvandet, og der er næsten altid en meltemi vind, som giver perfekte forhold for surfing. Det turkise vand er krystalklart og giver næsten følelsen af ​​at svømme i en pool.


Gomati Beach

På det nordlige Limnos er der en anden populær strand, hvor windsurfere samles, Gomati-stranden. Nær stranden er der også de mægtige klitter, som du ikke må gå glip af. På Gomati-stranden er der strandbarer og også den populære taverna Flomari.

Richa Nera Beach Gå ikke glip af solnedgangen fra Richa Nera Beach

Richa Nera Beach

Richa Nera er navnet på stranden, der er tættest på Myrinas centrum. Stranden har flere strandbarer, populære at besøge både om dagen og når solen begynder at gå ned. Solnedgangen herfra er magisk. Richa Nera har også modtaget Blå Flag-prisen. Hvis du bor på hotel Ifestos, er du kun 100 meter fra Richa Nera Beach.

Stranden ved Porto Myrina - powered by Playitas

Bor du på sportshotellet Porto Myrina - powered by Playitas, bor du direkte ved stranden og har Sports Inclusive inkluderet i prisen. Perfekt for dig som vil kombinere sol og strand med træning! I sports Inclusive indgår, at du kan låne SUP og kajak fra stranden ved hotellet. Perfekt hvis du vil udforske bugten til havs og være aktiv.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips for Limnos, find og book en rejse til Lefkas eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips for Limnos

Her finder du vores bedste tips til de bedste restauranter, fineste strande, bedste aktiviteter og meget mere!

Se alle vores rejsetips for Limnos

Limnos

  • Uberørt og autentisk
  • Smukke strande
  • Perfekte sports- og træningsmuligheder
Læs mere om Limnos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her