Ninos Grand Beach Hotel & Resort

apollo mondo family

 • • Helrenoveret til sommeren 2023
 • • All Inclusive indgår

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er vores nyeste tilføjelse til Apollo Mondo-familien. Til sommer 2023 vil hotellet være gennemrenoveret. Hotellet har lyst interiør med pastelfarvede møbler, stilfulde værelser med både havudsigt og adgang til en fælles pool, flere restauranter og den bedste beliggenhed - direkte på sandstranden i Kastrosukia. Hotellet har naturligvis alt det, som et Apollo Mondo Family-hotel bør have, Club Polly & Mino, holdtræning, en svømmeskole med skandinavisktalende personale og instruktører samt en dejlig børnepool.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Familie-værelser med to soveværelser for 2-4 personer. Familie-værelser med to soveværelser og delt pool for 2-4 personer. Familie-værelser superior for 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer. Junior-suiter med delt pool for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper


Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 500 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Velkommen til et nyrenoveret Ninos Grand Beach Hotel & Resort!
Ninos Grand Beach Hotel & Resort har gennemgået en gennemgående renovering og vil blive et nyt og friskt Apollo Mondo Family-hotel til sommeren 2023. Hotellet ligger direkte på den smukke sandstrand i Kastrosukia og er det perfekte hotel til en vellykket familieferie med elementer af havets bølgernes brusen, en dejlig have med store grønne områder. Her bliver din ferie ekstra behagelig, da All Inclusive er indgår, og der er naturligvis masser af spændende aktiviteter for store og små.

Poolområde og strand
Ninos Grand Beach Hotel & Resort har en pool i forskellige niveauer med solstole i vandet og en separat børnepool. Der er også almindelige solstole, parasoller og poolhåndklæder til rådighed.

Børneklub og svømmeskole
Der er en bred vifte af aktiviteter for børn i Apollos egen børneklub, Club Polly & Mino. De kloge og drilagtige Polly & Mino er børnenes favoritter, som dukker op overalt på hotellet. Du kan endda overraske børnene ved at booke et besøg på værelset af vores charmerende venner! Læs mere om Polly & Mino her. Hotellet har også en legeplads. På Swim School by Apollo lærer børnene at svømme og har skandinavisktalende personale og svømmeinstruktører.

Restauranter og barer
Ninos Grand Beach Hotel & Resort har flere restauranter og barer. Restauranten Epirus serverer buffeter til morgenmad, frokost og middag, og nogle aftener er der live musik og græsk folkedans på restauranten. Der er barnestole til rådighed i restauranterne. Epirus Bar serverer sodavand, vand, kaffe og te samt lokale alkoholholdige drikkevarer og har samme åbningstider som restauranten. Hotellet har to à la carte-restauranter, Piccolo Mondo, der serverer italienske specialiteter, og Sirtaki Greek Taverna, der serverer klassiske retter fra det græske køkken. Pæn påklædning - lange bukser eller lange shorts til mænd til middag. Bordreservation kræves i à la carte-restauranterne. Hotellets hovedbar, Nikopolis, serverer internationale drinks mod betaling.

Barista-kaffe på Mondo Café
I Mondo Café kaffe- og juicebaren kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere forskellige typer friskpresset juice, kager og is med tilbehør.

Fitnessrum og gruppetræning
Hotel Ninos Grand Beach Hotel & Resort har et fitnessrum og 4 holdtræninger om dagen, som ledes af skandinavisktalende instruktører. Der tilbydes også sportsaktiviteter som tennis, bordtennis og basketball.

Andre hotelfaciliteter
Trapper og niveauforskelle på hotellet. Der er elevator i hovedbygningen. Der er ikke elevator i sidebygningerne, som omfatter værelser med delt pool.

Oplev omgivelserne
Ca. 500 m fra hotellet ligger centrum af Kanali, hvor der er et par restauranter og tavernaer. Hvis du vil opleve omgivelserne, anbefaler vi, at du lejer en bil under din ferie.

Indgår på Ninos Grand Beach Hotel & Resort:

 • 4 holdtræninger om dagen
 • Wifi på hele hotellet
 • Solstole og parasoller
 • Pool- og strandhåndklæder mod et depositum
 • Bordtennis
 • Basketball
 • Parkering

Kan tilkøbes:

 • Club Polly & Mino
 • Apollo Svømmeskole
 • Solstole og parasoller på stranden
 • Tennis - udstyr kan lejes

Læs mere om vores Apollo Mondo Family-hoteller her.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Epirus, kl. 07.30-10.00
 • Snacks i Poseidon Pool Bar, kl. 11.00-12.30
 • Frokostbuffet i restauranten Epirus, kl. 12.30-14.30
 • Eftermiddagskaffe i Poseidon Pool Bar, kl. 15.00-18.00
 • Middagsbuffet i restauranten Epirus, kl. 19.00-21.30
 • Middag på à la carte-restauranten Piccolo Mono. En middag pr. ophold er inkluderet. Bordreservation er påkrævet
 • Middag på den græske à la carte restaurant Sirtaki Greek Taverina. En middag pr. ophold er inkluderet. Bordreservation er påkrævet
 • Forfriskninger, øl, vin og drinks ad libitum i alle hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.

Værd at vide

Billederne der vises, er skitsetegninger. Billeder opdateres så snart Apollo modtager billeder fra hotellet.

Vær opmærksom på

Ninos Grand Beach Hotel & Resort er et Apollo Mondo Family hotel i perioden 19. maj-23. oktober 2023. Uden for denne periode er der ingen konceptaktiviteter som Swim school by Apollo, børneklubben Club Polly & Mino eller træning med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family
 • Club Polly & Mino for børnene
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Food & Beverage
 • Holdtræning & fitness indgår
 • Direkte transfer t/r hotellet
 • Wifi indgår

Alle hoteller i Kanali

Ionian Theoxenia

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand i Kanali på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består af fire unikke villaer, alle med privat pool og havet nedenunder. Villaerne er bygget i smuk arkitektur og sten og er omgivet af et klassisk græsk landskab med oliventræer og cypresser. På den anden side af gaden venter stranden, og lidt længere væk ligger Kanali med nogle restauranter og barer.

Poseidon Beach

Poseidon Beach er et dejligt hotel, som ligger kun få skridt fra den lange og brede sandstrand i Kanali. Hotellet har en smuk udsigt over havet, og her kan du nyde roen og en smuk solnedgang.

Blue Sea

Blue Sea ligger lige over Monolitho-stranden, syd for landsbyen Kanali. Stranden strækker sig over flere kilometer og er perfekt til en morgentur eller en løbetur. Du bor på fine værelser og hotellet har et behageligt poolområde. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og i løbet af dagen kan du få en bid mad i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean beach Resort har en helt fantastisk beliggenhed på Kastrosikia strand lidt nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyde udsigten over havet og mellem hotellet og sandstranden ligger hotellets hyggelige poolområde.

SESA Boutique Hotel

På det fine SESA Boutique Hotel er der lagt vægt på de små detaljer, og hvert værelse er indrettet efter de temaer, der også har givet hotellet navn; Hav, jord, sand og luft. Og beliggenheden kunne ikke være bedre, i centrum af Kanali med stranden og havet på tværs af gaden.