Ninos Grand Beach Hotel & Resort

Ninos Grand Beach Hotel & Resort ligger direkte på sand- og stenstranden i Kastrosukia. Her bliver du mødt af bølgeskvulp, en have med store områder til leg og boltring og uendeligt smukke solnedgange. All Inclusive er inkluderet i prisen, og du kan booke et familie-værelse eller en junior-suite med direkte adgang til en fælles pool.

Børn rejser fra kun 998,-

Børn rejser til dette hotel ekstra billigt om sommeren og sensommeren.

Børnepriser i løbet af sæsonen:

 • Højsæson (22/6-5/8): 2.998,-
 • Sensommer (6/8-31/8): 998,-
Gælder for børn i alderen 2-11 år, der sover i en ekstra opredning. Gælder for udvalgte værelsestyper.

Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-2 personer eller 1-3 personer. Familie-værelser med to soveværelser for 2-4 personer. Familie-værelser med to soveværelser og delt pool for 2-4 personer. Familie-værelser superior for 2-4 personer, heraf 2 børn. Junior-suiter for 2-3 personer. Junior-suiter med delt pool for 2-3 personer. Superior-værelser for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Vores gæsters vurdering

Seneste anmeldelse

Intet
Læs kommentarer

Faciliteter

Til strand: 0 m
Til centrum: 2 km
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Ninos Grand Beach Hotel & Resort har et lyst interiør med pastelmøbler, stilfulde værelser med både havudsigt og adgang til fælles pool, restaurant og den bedste beliggenhed - direkte på sand- og stenstranden i Kastrosukia.

Poolområde og strand
Ninos Grand Beach Hotel & Resort har en saltvandspool i forskellige niveauer og en separat børnepool (også saltvand). Der er også almindelige solstole, parasoller og poolhåndklæder til rådighed og kan skiftes 2 gange om ugen. Stranden ved hotellet er en grovkornet sand- og stenstrand.

Mondo Experience 15. juni-11. august
Apollos hotelkoncept Apollo Mondo Family gæsteoptræder på Ninos Grand Beach Hotel & Resort i løbet af sommeren 2024. Her kan gæsterne deltage i vores Apollo Mondo-koncept med Club Polly & Mino, Swim School by Apollo og holdtræning med Apollos uddannede instruktører og personale.

Apollos egen børneklub Club Polly & Mino tilbyder kvalitative, sjove og lærerige aktiviteter seks dage om ugen. På Swim School by Apollo kan børnene lære at svømme med skandinavisktalende personale og svømmelærere.

Restauranter og barer
I restauranten Epirus serveres buffeter til morgenmad, frokost og middag, og nogle aftener er der livemusik og græsk folkedans på restauranten. Der er barnestole til rådighed i restauranterne. Epirus Bar serverer sodavand, vand, kaffe og te samt lokale alkoholholdige drikkevarer og har samme åbningstider som restauranten. Dresscode - lange bukser eller lange shorts til mænd til middag. Hotellets hovedbar, Nikopolis, serverer internationale drinks mod betaling.

I kaffe- og juicebaren Mondo Café kan du købe cappuccino, espresso, specialkaffe, flere typer friskpresset juice, lokalt bagværk og is med tilbehør - alt sammen af højeste kvalitet. Så sæt dig ned og nyd varm barista-kaffe!

Fitnessrum og holdtræning
Hotellet har et fitnessrum og tilbyder gratis bordtennis og basketball. Mod betaling kan du også spille tennis, udstyr kan lejes.

Øvrigt om hotellet
Gratis wifi på hele hotellet. Trapper og niveauforskelle på hotellet. Der er elevator i hovedbygningen. Der er ikke elevator i sidebygningerne, som omfatter værelser med delt pool.

Oplev omgivelserne
Ca. 2 kilometer fra hotellet ligger centrum af Kanali, og her er der nogle restauranter og taverner. For at opdage omgivelserne kan vi anbefale at leje en bil i ferien, så er parkering på hotellet inkluderet afhængigt af tilgængelighed. Tag gerne en dagstur ind til Preveza og oplev mere af det autentiske Grækenland. Byen ligger omkring 18 kilometer fra hotellet.

Måltider

Indgår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Morgenmadsbuffet i restauranten Epirus, kl. 07.30-10.00
 • Sandwich og frugt i Olympia Pool Bar, kl. 11.00-12.30
 • Frokostbuffet i restauranten Epirus, kl. 12.30-14.30
 • Eftermiddagskaffe i Olympia Pool Bar, kl. 15.00-18.00
 • Pizza i Olympia Pool Bar, kl. 11.00-17.00
 • Middagsbuffet i restauranten Epirus, kl. 19.00-21.30
 • Én middag pr. ophold i Syrtaki Greek Taverne, bordreservation påkrævet
 • Lokale forfriskninger, øl, vin og cocktails ad libitum i nogen af hotellets barer, kl. 10.00-23.00

Ændringer kan forekomme. Som identifikation er det obligatorisk at bære hotellets armbånd. All Inclusive gælder hele afrejsedagen.

Værd at vide

Club Polly & Mino og Swim School by Apollo er på hotellet i perioden 15. juni-11. august 2024.

Holdtræning med skandinavisktalende Apollo-personale er på hotellet i perioden 15. juni-15. september 2024.

Hotel for børnefamilier

 • Mange tilfredse gæster
 • Mulighed for værelser med plads til min. 3 pers.
 • Separat børnepool eller pool med børnesektion
 • Barneseng findes på hotellet. (Bestilles sammen med rejsen. Tillæg kan forekomme)
 • Wifi på fællesområder

Alle hoteller i Kanali

Ionian Theoxenia

Hotel Ionian Theoxenia byder sine gæster velkommen med blot 100 meter til stranden. Her er et stilrent poolområde, morgenmadsrestaurant, wifi og dejlige lejligheder. Den aktive kan benytte hotellets tennisbane, det lille fitnessrum eller tage en løbetur i de smukke rolige omgivelser.

Must

På det moderne hotel Must kan du glæde dig til en rolig og afslappet ferie direkte ved den lange strand i Kanali på Grækenlands vestkyst. Start dagen med i hotellets restaurant, som serverer morgenmad med udsigt over havet. Musts restaurant er blevet anbefalet af hjemmesiden Restaurant Guru for sin exceptionelle mad. Hotellet ligger lige ved Kanalis rolige centrum, hvor du finder nogle få tavernaer og barer.

Nama Seaside Villas

Nama Seaside Villas består af fire unikke villaer, alle med privat pool og havet nedenunder. Villaerne er bygget i smuk arkitektur og sten og er omgivet af et klassisk græsk landskab med oliventræer og cypresser. På den anden side af gaden venter stranden, og lidt længere væk ligger Kanali med nogle restauranter og barer.

Blue Sea

Blue Sea ligger lige over Monolitho-stranden, syd for landsbyen Kanali. Stranden strækker sig over flere kilometer og er perfekt til en morgentur eller en løbetur. Du bor på fine dobbeltværelser og hotellet har et behageligt poolområde. Morgenmadsbuffet er inkluderet, og i løbet af dagen kan du få en bid mad i hotellets restaurant.

Ocean Beach Resort

Ocean beach Resort har en helt fantastisk beliggenhed på Kastrosikia strand lidt nord for Kanali. Fra hotellets terrasse kan du nyde udsigten over havet og mellem hotellet og sandstranden ligger hotellets hyggelige poolområde.

Kanali Beach

Hotel Kanali ligger i byen af samme navn. Her findes et stort poolområde med bl.a. vandrutsjebaner for både store og små. Buffetrestaurant med græske specialiteter samt boldbaner til sport og leg. Stranden ligger kun en kort gåtur fra hotellet.

Nepheli

Hotel Nepheli har en spændende arkitektur med en cirkelformet hovedbygning, der er bygget udelukkende af sten. Der er en frodig, magisk have, en pool, og stranden ligger lige overfor. Dobbelt- og deluxe-værelser i lys og moderne skandinavisk stil.

Vanessa

Vanessa er et lille og dejligt hotel med kun ni værelser og lejligheder. Her bor du godt i gåafstand fra både strand samt restaurant, caféer og minimarkeder i Kanali.

SESA Boutique Hotel

På det fine SESA Boutique Hotel er der lagt vægt på de små detaljer, og hvert værelse er indrettet efter de temaer, der også har givet hotellet navn; Hav, jord, sand og luft. Og beliggenheden kunne ikke være bedre, i centrum af Kanali med stranden og havet på tværs af gaden.

Poseidon Beach

Poseidon Beach er et dejligt hotel, som ligger kun få skridt fra den lange og brede sandstrand i Kanali. Hotellet har en smuk udsigt over havet, og her kan du nyde roen og en smuk solnedgang.

Cleopatra

På hotel Cleopatra et stykke udenfor centrum af Kanali kan du nyde fred og ro og lade batterierne op. Ved hotellets poolområde venter afslappende feriedage, og stranden ligger blot en kort gåtur herfra. På Hotel Cleopatra kan du også udforske de smukke strande og interessante seværdigheder i nærheden.