Smukke strande på Kalymnos

Kalymnos smukke strande

Til dig der elsker sol og dyp i havet, så er der mange muligheder for smukke strandture. I feriebyerne Myrties og Massouri er der fine strande tæt på taverner og caféer. Hvis du vil se noget anderledes, skal du besøge Platis Yialos-stranden med sit sorte sand. Her kan du læse vores bedste strandtips!

Myrties beach

Myrties beach er en dejlig småstenstrand, hvor strandpromenaden fører til Myrties havn. Her kan du nyde sol og hav hele dagen, og hvis du er sulten, er der nogle gode taverner og caféer i nærheden. Herfra kan du også tage med en lille fiskerbåd til naboøen Telendos.

Populær strand i Massouri

I den hyggelige ferieby Massouri er der en smuk sandstrand, som er en af de mest populære på øen. I centrum er der flere restauranter og caféer, og på stranden finder du en strandbar, hvor en lettere frokost kan købes. Der er også mulighed for vandsport for dig, der er træt af at ligge på stranden. Stranden deles med lokalbefolkningen, som bidrager til den vidunderlige atmosfære.

Fredelige Agios Nikolaos

Hvis du vil have en stille stund væk fra det hele, så er stranden Agios Nikolaos noget for dig. Stranden ligger ca. 1 km udenfor Pothia og er omgivet af bjerge, der udgør en smuk kulisse.

Lokalbefolkningens favorit

Den lange strand Kantouni er lokalbefolkningens favorit med frodige omgivelser og et par taverner og caféer. Fra stranden har du udsigt over bjergene, hvor et smukt kloster ligger.

Sort sand

Stranden Platis Yialos er en af de smukkeste strande på Kalymnos, takket være det sorte sand og krystalklare vand. På stranden er der en taverne, der serverer lækre retter, og hvis du vil købe frokost og spise på stranden, så er der en købmand i nærheden. Fra stranden er der også første parket til Kalymnos smukke solnedgang.