5 fine strande på Kalymnos

Strandene på Kalymnos er for sol- og badeentusiaster, her kan du se frem til dage fyldt med sol, strand og dejlige svømmeture. I byerne Myrties og Massouri er der dejlige strande tæt på taverner og caféer. Vil du prøve en helt speciel strand, bør du besøge Platis Yialos-stranden med sit sorte sand. 

1. Myrties beach

Myrties beach er en dejlig småstenstrand, hvor strandpromenaden fører til Myrties havn. Her kan du nyde sol og hav hele dagen, og hvis du er sulten, er der nogle gode taverner og caféer i nærheden. Herfra kan du også tage med en lille fiskerbåd til naboøen Telendos.

2. Massouri

I den hyggelige ferieby Massouri er der en smuk sandstrand, som er en af de mest populære på øen. I centrum er der flere restauranter og caféer, og på stranden finder du en strandbar, hvor en lettere frokost kan købes. Der er også mulighed for vandsport for dig, der er træt af at ligge på stranden. Stranden deles med lokalbefolkningen, som bidrager til den vidunderlige atmosfære.

3. Agios Nikolaos

Hvis du vil have en stille stund væk fra det hele, så er stranden Agios Nikolaos noget for dig. Stranden ligger ca. 1 km udenfor Pothia og er omgivet af bjerge, der udgør en smuk kulisse.

4. Kantouni beach

Den lange strand i Kantouni er en lokal favorit med frodige grønne omgivelser og et par taverner og caféer. Stranden har udsigt over bjergene, hvor der ligger et smukt kloster.

5. Platis Yialos

Platis Yialos-stranden er en af de smukkeste strande på Kalymnos med sit sorte sand og krystalklare vand. Der er en taverna på stranden, som serverer velsmagende retter, og hvis du vil købe din egen frokost og spise på stranden, er der et supermarked i nærheden. Fra stranden har du også første parket til Kalymnos' smukke solnedgang.


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Kalymnos. Find og book en rejse til Kalymnos eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alla rejsetips til Kalymnos

Her finder du vores tips til de bedste aktiviteter, de fineste strande, de hyggeligste restauranter og meget mere!

Se alle vores rejsetips til Kalymnos

Kalymnos

  • En autentisk og charmerende græsk ø
  • Skønne strande og bjergklatring
  • Kan kombineres med Kos
Se alle rejser til Kalymnos

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her