Transfer

Antiparos

Her har vi samlet al vigtig information vedrørende transfer til Antiparos.


Transferinformation

  • Bustransfer Santorini lufthavn-Santorini havn, ca. 25 minutter.
  • Bådtur Santorini-Paros, ca. 3-3,5 timer, afhængigt af bådtype.
  • Bustransfer på Paros, ca. 40 minutter.
  • Bådtur Paros-Antiparos, ca. 15 minutter.

Ankomst til Antiparos

Når du er landet på Santorini, bliver du kørt direkte til havnen i Santorini, hvor færgen afgår til Paros. Derefter bliver du kørt med bus til den næste færge til Antiparos.

Afgang fra Antiparos

Tidspunktet for bussens afgang fra hotellet afhænger af afgangstiden for dit fly. Præcise oplysninger om transporten vil blive sendt til dig via sms senest dagen før din hjemrejse.  


Bemærk venligst

Transferbåden venter ofte på flere fly, hvilket kan medføre ventetid både ved ankomst og afgang. Afhængigt af uforudsete hændelser uden for Apollos kontrol, såsom vejr eller flyforsinkelser, kan der forekomme ændringer og i sjældne tilfælde overnatninger på Santorini. Dette gælder også i lavsæsonen (forår og efterår), hvor der kan være begrænsninger i antallet af bådafgange. 


Forudbestil din transfer for at få en nemmere rejse! 

Vi anbefaler, at du forudbestiller din returtransport. Så er returbådsbilletterne Santorini-Antiparos inkluderet, og du behøver ikke at organisere din egen transfer efter ankomsten til Santorini. Hvis du kun har booket fly til Santorini, kan du ikke købe transfer til Antiparos.

Læs mere og book transfer her


Flere tilvalg

Se flere af vores mest populære tilvalg. Alt for at du skal få en så behagelig rejse som muligt.

Tilkøb bagage

Når du rejser med Apollo, så indgår håndbagage altid op til flyselskabets vægtgrænse, mens bagage udover dette er mod betaling.

Læs mere om bagage

Book transfer

Forudbestil transfer mellem lufthavn og hotel. Du betaler på forhånd til en fast pris og slipper for at sørge for transport på egen hånd – perfekt for en bekvem start og slut på ferien!

Læs mere om transfer

Alle tilvalg til charterrejsen

Hos Apollo har vi en række tilvalg, som du kan tilføje på din rejse for at give den det lille ekstra. Vælg blandt tilvalg før afrejse, på flyrejsen samt på rejsemålet.

Se alle tilvalg