Deluxe-værelse

Deluxe-værelser uden terrasse, men nogle med havudsigt fra gulv til loft-vinduer på værelset. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Flaskevand er inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Executive-værelse

Executive-værelser med balkon, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Flaskevand er inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 48 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser uden terrasse, men nogle med havudsigt fra gulv til loft-vinduer på værelset. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning til et barn i en fold ud-seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. Flaskevand er inkluderet. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar, separat bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.