Bedømmelse af Malama Beach Holiday Village

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 663 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,7 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
9,2 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
Værelserne og maden
-
Fjerne alle kattene fra restauranten det er ulækkert de render rundt . Vi måtte spise helt inde i restauranten for at komme væk fra dem ☹️

Bekræftet køb : 2021-07-25


9 ud af 10

+
Faste solsenge hele perioden, personalet søde og hjælpsomme, fine lejligheder, skøn udsigt og masser af gode aktiviteter
-
Morgenmaden var fin, men frokosten ved poolen kunne godt forbedres (vi havde ikke all inclusive og derfor kender vi ikke niveauet på frokost og aftenbuffeten)

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Det var dejligt med faste solsenge ved poolen.
-
Maden i buffen kunne helt klart godt blive bedre. Alt for ensformigt, smagsløst og kedeligt.

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
Super god service og dejlige lejligheder. Rent og pænt. Dejligt jeres guider var synlige på hotellet dagligt.
-

Bekræftet køb : 2021-07-25


10 ud af 10

+
At man har de samme solvogne, stranden, baren, maden
-
Det er underligt at oliven KUN bliver serveres i buffet til morgenmad! Det burde blive serveret ved middag og aften.

Bekræftet køb : 2021-07-18


9 ud af 10

+
At stranden lige nedenfor var helt fantastisk, og at alle var så flinke og servicemindede. Også rart at have vores egne solvogne på hotellet under hele opholdet, så man ikke skal kæmpe om solvognene.
-
Maden der blev vist på billederne på hjemmesiden levede ikke helt op til forventningerne. Vi havde fået et andet indtryk af kvaliteten. Udvalget var stort, men meget af det var ikke så lækkert at se på. Det meste smagte fint nok, men der var noget ved præsentationen af maden, der kunne gøres bedre. Ellers var alt perfekt.

Bekræftet køb : 2021-07-18


4 ud af 10

+
Poolområdet.
-
Rengøringen af værelser samt udskiftning af håndklæder oftere end blot en gang om ugen.

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
Afslappet stemning og venligt personale. Gode “tema-aftener” i restauranten. Dejligt med få gæster.
-
Mondo-caféen var ikke åben. Buffeten kunne godt trænge til noget mere afveksling. Lejlighed med udsigt til “ingenting”. Dårlig ideen med at man reserverer solsenge til en hel uge ad gangen. Fratager mange at kunne få en god plads.

Bekræftet køb : 2021-07-11


9 ud af 10

+
Maden og dykkercenteret
-
Tjenerne på restauranten var ikke altid lige kvikke

Bekræftet køb : 2021-07-11


8 ud af 10

+
Rengøring i top, grill station, medarbejdere meget venlige,
-

Bekræftet køb : 2021-07-11


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

1292 bedømmelser
Meget godt
 
779
Godt
 
401
Middel
 
77
Mindre godt
 
25
Dårligt
 
11

5 nyeste bedømmelser

19-10-2019

Indlæg af Peter G København

Super fantastisk

Vi havde en pragtfuld ferie på dette fantastiske hotel. Super sødt personale og den lækreste mad. Flotte rene værelser og skønne pools med dejlige liggestole til. Helt klart et besøg værd og vi kommer med glæde retur næste år. Tusind tak for en skøn ferie til personalet på Malama.

 
15-10-2019

Indlæg af Bo A Gili Trawangan, Indonesien

Alt perfekt

Virkelig gennemført familie hotel. Rejste med en på 9 og en på 13. Begge har tendens til at være en smule kræsen. Alt mad faldt i deres smag. Kvaliteten af maden er yderst udsøgt. Råvarerne er af høj kvalitet og de sætter en ære i at bruge dem rigtigt. Værelser, udendørs områder, fælles toilettet og restauration er super rene. Eneste lille minus kunne være at man ikke selv kan hente drikkevare til frokost og aftensmad. Det skal “bestilles” ved en tjener som ikke altid er lige opmærksom på gæsterne. Dette kunne måske løses hvis der var flere tjenere der måtte tage imod drikke bestillinger. Dette minus er dog ganske lille! Vi er meget glade for at bo på stedet. Vi rejser med Apollo og deres guider er meget vidende og vi føler at vi får alt nødvendig information uden selv af skulle opsøge den. Tak fra værelse 3811 og 3812

 
11-10-2019

Indlæg af kenthvidbjergk Slagelse, Danmark

All inklusive hotel

Sidste år besøgte vi hotellet og det var fantastisk. Derfor prøvede vi igen i år og præcis som tidligere er det en dejlig og afslappende oplevelse med en hyggelig atmosfære og gode rammer. Maden er fantastisk og varierende. Hotellet er begavet med personale som er ansat af forskellige nationaliteter og de driver og servicere gæsterne så fint og høfligt.

 
06-10-2019

Indlæg af Klaus12345678901

Fantastisk hotel

Beliggenhed, service mad værelser og strand var helt perfekt! Kan kun anbefales og "all inclusive" fungerede perfekt og maden var god, varierende og frisk. Vandet var flot at snorkle i og dejlig varmt og klart.

 
26-07-2019

Indlæg af Elena S

Rigtig godt græsk hotel

Hvis man kender til græske hoteller, er dette helt sikkert et hotel i særklasse. De har nytænket flere ting som gør din ferie nemmere. Heriblandt er at fremhæve faste solsenge til alle gæster - genialt! Endvidere er alle værelser beliggende i små separate bygninger, hvor der kun er 8-9 lejligheder. Det betyder at man ikke oplever larm på gangene, og generelt oplever en ro ved aften-altan-hyggen. Familie livet på dette hotel er i højsædet! Maden er rigtig god, og de formår at variere maden rigtig godt. Jeg ville dog gerne at de altid havde scramblet eggs og pandekager på menuen til morgenmad hver dag - men sådan er det jo bare ;) De bruger lang tid på at forberede maden i de forskellige boder, og nogle gange virker det måske lidt omsonst, da køen vokser... køer på 10-20 minutter er lige i overkanten til, hvad man gider hver dag. Spaen på hotellet er lækker og grotten med pool er også rigtig sjov at besøge. Værelserne er rigtig flotte og velindrettet. Eneste minus er placering af aircon, som gør det umuligt at sove med dem tændt om natten, eller alternativt at komme forkølet hjem. Poolen er rigtig fin, dog kunne vi godt have ønsket os lidt mere pool areal, da man ofte var mange i ad gangen. Stranden er rigtig flot, vandet er så blåt som på billederne, men stolene er slidte og der er ikke meget plads. Alt i alt et fint besøg, og man kunne sagtens finde på at vende tilbage.