Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 798 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,8 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,9 / 10
Mad og drikke
 
8,6 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,9 / 10
Service
 
9,1 / 10

Seneste anmeldelse


10 ud af 10

+
Roen og omgivelserne
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-06-10


8 ud af 10

+
De forskellige madstationer, lejlighederne og servicen. Rigtig dejligt at man havde reserverede poolstole hele ugen.
-
Der kunne godt være lidt flere faciliteter for børn. F.eks. en større legeplads, der ikke kun er for små børn. Spillerummet kunne også godt optimeres. Det var småt og halvdelen af maskinerne virkede ikke.

Bekræftet køb : 2024-06-03


10 ud af 10

+
-
Spa pool bar for kold . Og så kunne man ønske et sejl over et stykke af poolområdet til de mindste og måske et opvarmet bassin til de mindste.

Bekræftet køb : 2024-06-03


10 ud af 10

+
at der var livreder og personale rundt om poolen, det gjorde os trygge og vi kunne slappe mere af.
-
Info vedr. maden som beskrevet i nr. 8.

Bekræftet køb : 2024-05-27


10 ud af 10

+
Smilende personale, dejlig velholdt områder,mange aktiviteter
-
WiFi forbindelse var ikke stabil Bestikket burde fornys

Bekræftet køb : 2024-05-27


9 ud af 10

+
Det er et fremragende familiehotel. Maden har det ekstra, som all inclusive-hoteller normalt mangler. Personalet var søde, og lejligheden rigtig flot.
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


10 ud af 10

+
Den gode stemning og maden og det venlige personale
-

Bekræftet køb : 2024-05-27


8 ud af 10

+
1. Maden (som dog godt kunne være endnu mere krydret) 2. Den børnevenlige strand (når der ikke var høj, ulidelig musik fra de lokale unges ghettoblastere og fra cafeen/baren tæt ved)
-
1. WiFi fungerede langtfra optimalt. De første dage var forbindelsen meget inkonsistent - de sidste fire dage var det umuligt at logge på, da den sagde at koden var forkert (hvilket den ikke var), og vi blev derfor nød til at hidkalde en tekniker, hvorefter det virkede igen. Den slags skal bare fungere - og vi var vel at mærke ikke de eneste der oplevede det problem. 2. Spa afdelingen med "Grotten" virkede gammelt og slidt og vandet var koldt - også i boblebadet 3. Der manglede træningsmaskiner til maveregion. Der var ingen. Kunne passende erstatte en af de mange maskiner med fokus på bryst og arme

Bekræftet køb : 2024-05-27


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

1421 bedømmelser
Meget godt
 
871
Godt
 
428
Middel
 
81
Mindre godt
 
28
Dårligt
 
13

5 nyeste bedømmelser

02-10-2023

af Sandra J

Den bedste familie ferie

Personalet var super søde alle sammen, maden var virkelig lækker og stedet var bare helt perfekt super skøn strand med blødt sand, gode shows om aften og i løbet af dagen for børnene og gode bade forhold, intet påklageligt her alt var perfekt og alle pengene værd ♥️

 
11-06-2023

af 531karsteng

Det perfekte ophold

Virkelig dejligt hotel med gode værelser, velfungerende aircondition, rent og pænt. Maden er glimrende og består af buffeter og tilberedningsstationer, der disker op med grill fisk, kød , lam, kylling og alt hvad hjertet kan begære. Der er børnebuffet og en station, der daglig laver pizzaer. Morgenmad og frokost med et rigt varieret middelhavsretter. Personalet er venlige, rare med et stort servicehjerte. Det kan varmt anbefales at købe all inclusive. Perfekt badestrand og gode pools. Godt sted for børnefamilier

 
18-07-2022

af Ingeborg V Copenhagen, Denmark

Dejligt sted med fantastisk strand

Booket gennem Apollo, med morgenmad. Meget skønt sted, fred og ro i lejligheden som lå væk fra pool. Grønt ml de spredte bygninger, som ikke er højere end 2. sal - pool dejlig, men vi endte med næsten kun at bade ved den helt fantastiske strand. Også værd at gå til næste strand i nordlig retning, tager kun 15 min og her er endnu mere lækkert med flotte klipper - og færre mennesker da der ikke er nogen bar eller andet. Morgenmadsbuffet var fin, lejligheden pæn og funktionel - og med aircon. Anbefales.

 
25-09-2021

af 852niclas_ Thep Krasattri, Thailand

Relaxing and fun family holiday

Første gang på Cypern, men bestemt ikke sidste..:) Vi fik en rigtig god behandling på Malama, dejligt værelse i grundplan med udsigt til havet og ikke langt til poolen. Værelset var rigtig fint med stort soveværelse og et stort køkkenallerum med plads til børnene. Der var gode faciliteter for børnefamilier med både program for voksne og børn. Maden er den bedste vi har oplevet på all inclusive med buffet til dem der elsker det og a la carte udleverings stationer med frisklavede retter til dem der godt kan lide at få vel tillavet portionsanrettet mad. Det var rart der var tjenere på til at serverer drikkevarer både morgen, middag og aften, det gav en følelse af ekstra opmærksomhed på gæsten. Ekstra bonus er et fremragende dykkercenter på hotellet hvor vores datter tog dykkercertifikat🤿

 
11-08-2021

af Mette J Ølstykke, Frederiksborg, Denmark

Ok hotel

Vores første besøg til Cypern. Mor, far og datter på 18. Dejligt værelse men ringe rengøring. Pletter på sengetøj og fedtet spejle. Dejligt poolområde og det er fedt at man får solstole så man ikke skal på jagt hver dag. Meget venlige tjenere pånær Stella i poolbaren der simpelthen virkede så træt af sit arbejde. Virkede så sur og nærmest vendte øjne når man bestilte…. Lækker strand men ikke mulighed for at ligge da den er meget lille og mange lokale også bruger den. Men fantastisk badevand. Maden var ok. Ikke imponerende og desværre en del kø ved madstationerne med kød.