Bæredygtighedsarbejde i Malama Beach Holiday Village

Bæredygtighed

Malama Beach Holiday Village

Malama Beach Holiday Village på Cypern implementerer allerede en række tiltag for at fremme bæredygtig turisme og har en række ambitiøse bæredygtighedsmål på dagsordenen for fremtiden. Samarbejde med lokalbefolkningen, bevarelse af miljøet og biodiversitet er i fokus i Malama Beach Holiday Villages bæredygtighedsarbejde.

Velgørenheds begivenhed på Malama Beach Holiday Village

Betydningen for ​​lokalsamfundet

Malama Beach Holiday Village gør meget for sit lokalsamfund og samarbejder med mange lokale aktører. I 2022 arrangerede hotellet en fundraising-begivenhed i samarbejde med Alkinoos Artemiou Foundation til gavn for lokale børn med kræft. Samme år donerede hotellet også mad, håndklæder og sengetøj til ΚΕΠΑ Charity Institution.

Miljøbeskyttelse

I juni 2022 arrangerede hotellet et "plastikfrit" arrangement sammen med lokale kommuner, hoteller og turistministeriet med det formål at opmuntre lokale operatører til at reducere brugen af ​​plastik, især nær strandene, for at forhindre at plastaffaldet havner i havet.

Eventet "Plastic Free" på Malama Beach Holiday Village

Siden 2021 har hotellet ikke brugt nogen engangsplastikemballage, men har erstattet disse med mere miljøvenlige alternativer. Hotellet har også investeret i vand- og energibesparelser, med solpaneler installeret i alle bygninger, hvor målet er at få al energien brugt på hotellet fra vedvarende energikilder. Maden har også været i højsædet, og køkkenet har eksperimenteret med at købe færdiglavede grøntsager fra lokale leverandører for at mindske madspild. Der er også vandstationer til rådighed for gæster og personale, hvor du kan genopfylde dine egne flasker.

Malama Beach Holiday Village er også involveret i et cirkulær økonomi-projekt, "Promotion of the Circular Economy in Hotel Facilities", som har til formål at styrke hotellernes konkurrenceevne gennem bæredygtige forretningsmodeller.

Stranden Skoutarospilioin er blevet tildelt Blue Flag-prisen

Den fantastiske sandstrand Skoutarospilioi

Malama Beach Holiday Village ligger på den fantastiske sandstrand Skoutarospilioi, som er blevet tildelt den prestigefyldte Blå Flag-pris. Prisen garanterer høj vandkvalitet, svømmesikkerhed, omfattende miljøretningslinjer for besøgende, korrekt naturforvaltning og andre miljø- og kvalitetskriterier. På Cypern er der i alt 76 Blå Flag-strande (2022), hvoraf de 25 ligger tæt på hotellet, hvilket gør stranddagene under din ferie helt unikke!

 


Mere om bæredygtighed

Læs mere om vores bæredygtighedsarbejde, få tips til, hvad du kan gøre i din ferie for at bidrage til bæredygtig turisme eller ...

Bæredygtige rejser

Sammen med gæster og samarbejdspartnere vil vi lægge grundlaget for en bæredygtig rejse.

Bæredygtige rejser

Bæredygtige hoteller

Vil du bo på et bæredygtigt hotel? Vælg nogle af vores hoteller, der er certificerede af Travelife eller Green Key.

Læs mere og se hoteller

Tips til hvordan du kan rejse mere bæredygtigt

Vil du vide, hvordan du som rejsende kan bidrage til mere bæredygtig turisme? Her får du tips til, hvad du kan lave i ferien.

Læs mere