Familie-værelse med 3 ord. senge

Familie-værelser med balkon, nogle med havudsigt. Værelserne er placeret i hotellets hovedbygning. Tre enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold ud-seng. Væg til væg-tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Minibar. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 31-35 kvm.
Antal personer: 3-4 personer, heraf 1 barn.

Standard-værelse

Standard-værelser med balkon. Værelserne ligger i hotellets anneksbygning. To enkeltsenge eller en dobbeltseng og en enkeltseng. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa/lænestol. Gratis wifi, aircondition og deponering. Væg til væg-tæppe. Minibar mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 21-25 kvm.
Antal personer: 2-3 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon, nogle med havudsigt. Værelserne er placeret i hotellets hovedbygning. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Væg til væg-tæppe. Minibar mod betaling. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 26-30 kvm.
Antal personer: 2-3 personer.