Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon, nogle med pooludsigt og nogle med delvis havudsigt. To enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Væg til væg-tæppe. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Antal personer: 1-3 personer eller 2-3 personer.

Familie-værelse med 3 ord. senge

Familie-værelser med balkon, nogle med pooludsigt. Familieværelserne består af to soveværelser. En dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert soveværelse. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Væg til væg-tæppe. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. To badeværelser med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 52 kvm.
Antal personer: 3-5 personer.

Junior-suite med 3 ord. senge

Junior-suiter med balkon, nogle med delvis havudsigt. En dobbeltseng og to enkeltsenge og mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi og aircondition. Deponering mod betaling. Væg til væg-tæppe. Køleskab. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 47 kvm.
Antal personer: 3-5 personer.