Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1995 bedømmelser
Meget godt
 
1119
Godt
 
557
Middel
 
211
Mindre godt
 
67
Dårligt
 
41

5 nyeste bedømmelser

05-08-2021

af Rikke B Aalborg, Danmark

Fantastisk hotel

Vi havde en rigtig god ferie på hotellet. Stort pool område med flere spisesteder, store rene værelser, venligt personale og i det hele taget velfungerende. Maden var helt fantastisk, nye retter hver dag, og flere restauranter at vælge imellem.

 
28-07-2021

af mariatP8716BQ Haderslev, Danmark

Ikke tilfreds

Vi tog på ferie i juli måned, hvor vi havde glædet os utrolig meget. Maden var virkelig ikke god. Kødet var tørre end tørt, meget af det samme hver aften, og der var i hvert fald ikke nok steder at sidde, selvom hotellet kun var halvt fyldt. Det var umuligt at finde solsenge efter kl 9. Folk havde bare lagt deres håndklæder, og så gået. Aircon virkede slet ikke. Vi klagede over den flere gange under opholdet, hvor der ikke blev gjort noget ved det. Vi endte med at ligge vågne det meste om natten. Men deres drinks, pools og strand var helt i top, samt personalet. Vi tager i hvert fald ikke tilbage til det hotel igen.

 
07-08-2019

af Claus L København, Danmark

Dejligt velfungerende hotel

Vi havde en fantastisk ferie på hotellet. Servicen er supergod og alt virker meget velfungerende på hele hotellet, der var en del måger som var lidt påtrængende ved spisetider, men problemet synes jeg ikke er så stort som nogle beskriver det her, det var kun de enkelte borde som var under fri himmel som de gik efter.

 
27-08-2014

af Frank O Næstved, Danmark

godt og velfungerende hotel

Hotellet var over vores forventning, personalet var venlig og altid smilende. Værelserne dejlige og større end normalt og velfungerende. Forplejning og underholdning "hele dage" var pragtfuld. Vi blev endda fejret af hotellet på vores sølvbryllupsdag, med Champagne og frugtkurv. Vi vender helt sikker tilbage, det er vi ikke ene om eftersom vi var 11 personer.

 
27-07-2011

af BHV1 Ikast, Danmark

Ikke som sidst

Vi boede her i 2010 og var meget tilfredse, men i år blev vores ferie ødelagt af Araber og Russer som larmede hele natten så vi ikke kunne sove, vi klagede flere gange til receptionen uden der skete noget. Det er synd for dette hotel at de ikke gør noget ved dette. Vi vil derfor ikke vælge at bo her igen. Ellers er hotellet i top.