Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

2115 bedømmelser
Meget godt
 
1175
Godt
 
586
Middel
 
228
Mindre godt
 
80
Dårligt
 
46

5 nyeste bedømmelser

03-09-2023

af Rene W

Det var da Ok🍹

Fint Hotel pæne værelser Stort pool område men alt for mange gæster Havde All inclusiv det var Ok men mest af alt minde det om en Kantine mere end det var hyggeligt Fitness faciliteter var mangelfulde og fitnesslokalet var meget småt uden adgang 24/7 4 stjerner ud af 5 måske en halv for meget 🫶🏻

 
20-07-2023

af Morten H

Bulgarien 2023

Vi havde valgt Melia Sunny Beach til årets sommerferie. Vi er en familie med 2 teenagere. Fik en lejlighed med 3 rum - dejlig store værelser og 2 fine badeværelser. Altan ud til swimmingpool og aftenunderholdningen. All inclusive var rigtig godt - har aldrig prøvet et all inclusive hotel med så høj standard. Gode drinks , snacks og is hele dagen.

 
05-08-2021

af Rikke B Aalborg, Danmark

Fantastisk hotel

Vi havde en rigtig god ferie på hotellet. Stort pool område med flere spisesteder, store rene værelser, venligt personale og i det hele taget velfungerende. Maden var helt fantastisk, nye retter hver dag, og flere restauranter at vælge imellem.

 
28-07-2021

af mariatP8716BQ Haderslev, Danmark

Ikke tilfreds

Vi tog på ferie i juli måned, hvor vi havde glædet os utrolig meget. Maden var virkelig ikke god. Kødet var tørre end tørt, meget af det samme hver aften, og der var i hvert fald ikke nok steder at sidde, selvom hotellet kun var halvt fyldt. Det var umuligt at finde solsenge efter kl 9. Folk havde bare lagt deres håndklæder, og så gået. Aircon virkede slet ikke. Vi klagede over den flere gange under opholdet, hvor der ikke blev gjort noget ved det. Vi endte med at ligge vågne det meste om natten. Men deres drinks, pools og strand var helt i top, samt personalet. Vi tager i hvert fald ikke tilbage til det hotel igen.

 
07-08-2019

af Claus L København, Danmark

Dejligt velfungerende hotel

Vi havde en fantastisk ferie på hotellet. Servicen er supergod og alt virker meget velfungerende på hele hotellet, der var en del måger som var lidt påtrængende ved spisetider, men problemet synes jeg ikke er så stort som nogle beskriver det her, det var kun de enkelte borde som var under fri himmel som de gik efter.