Deluxe-værelser

Deluxe-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tæpper. Minibar - to små flasker vand inkluderet hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter og buksepresse. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med separat bruser og toilet. Ingen terrasse, nogle værelser har udsigt over floden. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser Plus

Deluxe-værelser Plus med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. , Værelserne er placeret højere oppe i bygningen med dejlig udsigt over byen og floden. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tæpper. Minibar - to små flasker vand inkluderet hver dag. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygefaciliteter og buksepresse. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badeværelse med separat bruser og toilet. Uden terrasse. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gæster i deluxe-værelser Plus har adgang til lounge på en separat etage, hvor der bydes på alkoholfrie drikkevarer og med mulighed for at købe cocktails.

Antal personer: 1-3 personer.