Værelsestyper

Deluxe-værelser

Rummelige deluxe-værelser med dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar, gratis vand på flaske samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Væg til væg-tæppe. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badekar, separat bruser og toilet. Nogle værelser har udsigt over floden, men ingen værelser har udeplads.

Antal personer: 1-3 personer.

Deluxe-værelser Plus

Rummelige deluxe-værelser Plus beliggende i den øvre del af bygningen med skøn udsigt over byen og floden. Dobbeltseng eller to separate senge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med satellitkanaler. Minibar, gratis vand på flaske samt kaffe-/te faciliteter. Strygefaciliteter. Væg til væg-tæppe. Gratis aircondition og deponering. Wifi mod betaling. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Badekar, separat bruser og toilet. Ingen udeplads.

Gæster i deluxe-værelser Plus har adgang til lounge på en separat etage, hvor der bydes på alkoholfrie drikkevarer og med mulighed for at købe cocktails.

Antal personer: 1-3 personer.