Le Meridien Saigon

På det elegante hotel Le Meridien Saigon bor du med god beliggenhed i Saigon og har panoramaudsigt over Saigon River og District 1. Hotellet er for dig som kan lide oplevelser i Saigon med kultur og shopping for så efterfølgende at kunne vende tilbage til hotellet med fitnessfaciliteter, spa og restaurant.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser Plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Internet på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Le Meridien Saigon ligger i District 1 ved siden af floden Saigon og tilbyder panoramaudsigt over livlige Saigon. Hotellet og District 1 er velegnet til dem, der kan lide museer, shopping og historie med ca. 700 meter til det nærmeste indkøbscenter og 5 kilometer til byens centrum.

På hotellet finder du restauranten Bamboo Chic, der serverer asiatiske retter og cocktails, og restauranten Last Recipe, der serverer både internationale og lokale retter fra Saigon. I restauranten Art Cacao kan du købe enklere retter og bagværk.

Fitnessrummet er døgnåbent og tilbyder moderne maskiner fra Life Fitness. Hvis du vil slappe af, er der et spa-område, der tilbyder en række behandlinger og massage (reservation kræves).

I nærheden af hotellet ligger shoppinggaden Bui Vien Street, men du kan også tage til Ben Thanh-markedet, et af Saigons mest populære markeder. Hotellet ligger også i gåafstand fra attraktioner som Saigon Opera House og Notre Dame-katedralen.

Måltider

Morgenmadsbuffet.