Le Meridien Saigon

På det elegante hotel Le Meridien Saigon bor du med god beliggenhed i Saigon og har panoramaudsigt over Saigon River og District 1. Hotellet er for dig som kan lide oplevelser i Saigon med kultur og shopping for så efterfølgende at kunne vende tilbage til hotellet med fitnessfaciliteter, spa og restaurant.


Værelsestyper

Deluxe-værelser for 1-3 personer. Deluxe-værelser Plus for 1-3 personer.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Hotel Le Meridien Saigon ligger i District 1 ved siden af floden Saigon og tilbyder panoramaudsigt over livlige Saigon. Hotellet og District 1 er velegnet til dem, der kan lide museer, shopping og historie med ca. 700 meter til det nærmeste indkøbscenter og 5 kilometer til byens centrum.

På hotellet finder du restauranten Bamboo Chic, der serverer asiatiske retter og cocktails, og restauranten Last Recipe, der serverer både internationale og lokale retter fra Saigon. I restauranten Art Cacao kan du købe enklere retter og bagværk.

Fitnessrummet er døgnåbent og tilbyder moderne maskiner fra Life Fitness. Hvis du vil slappe af, er der et spa-område, der tilbyder en række behandlinger og massage.

I nærheden af hotellet ligger shoppinggaden Bui Vien Street, men du kan også tage til Ben Thanh-markedet, et af Saigons mest populære markeder. Hotellet ligger også i gåafstand fra attraktioner som Saigon Opera House og Notre Dame-katedralen.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Alle hoteller i Saigon

Avanti

Med en fantastisk beliggenhed midt i Saigon tilbyder hotel Avanti alle muligheder for et skønt ophold. Her bor du nær alle byens seværdigheder som markedet Ben Than Market, katedralen Notre Dame og det livlige turistområde Pham Ngu Lao. Bliv et med pulsen i Saigon og oplev byens helt specielle atmosfære.

Liberty Central Saigon Point

Hotel Liberty Central Saigon Point er et moderne hotel i byens centrale del, nær alle de spændende seværdigheder. De velindrettede værelser og den smukke tagterrasse med pool gør hotellet til en oase midt i Saigons mylder.

New World Saigon Hotel

New World Saigon Hotel er et elegant hotel, der tilbyder alt, man behøver for et bekvemt ophold i Saigon. Her bor du med gåafstand til byens seværdigheder, og når du kommer tilbage fra dagens oplevelser, venter en udendørs pool, tennisbane, førsteklasses restauranter og skøn hydroterapi.