Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Tv med internationale kanaler. Minibar samt kaffe-/te faciliteter og gratis vand på flaske. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Nogle værelser ligger op ad en trappe uden elevator. Balkon eller terrasse.

Antal personer: 1-2 personer.

Dobbeltværelse i bungalower

Fine dobbeltværelser i bungalower enten med udsigt over haven eller poolen. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Minibar samt kaffe-/te faciliteter og gratis vand på flaske. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Terrasse, nogle med havudsigt.

Antal personer: 1-3 personer.

Superior-værelse

Superior-værelser i en ny toetagers bygning roligt beliggende ved en lotusdam på hotelområdet. Der er en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstraopredning i fold-ud seng. Tv med internationale kanaler. Minibar samt kaffe-/te faciliteter og gratis vand på flaske. Gratis wifi og aircondition. Hårtørrer, badekåber og tøfler. Badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse. Nogle værelser ligger op ad en trappe uden elevator.

Antal personer: 1-3 personer.