Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

89% af gæsterne anbefaler

532 bedømmelser
Meget godt
 
291
Godt
 
194
Middel
 
36
Mindre godt
 
8
Dårligt
 
3

5 nyeste bedømmelser

02-03-2024

af Christian O

Fremragende

Har lige haft de mest fantastiske 2 uger på dette dejlige hotel. De sødeste, venligste og ikke mindst hjælpsomme ansatte. Det gælder både rengørings personale, Gartnere, Receptionister, Tjenere, og Kokke. Ja alle.. Maden i restauranten var fremragende. I morgenmads buffeten bestod stort set af alt hvad hjertet kan begære. Alt i alt en fantastisk oplevelse.. Mange tak for den.. Med venlig hilsen Torben Wedich og Christian Olsen

 
12-03-2019

af Prebenthorndahl Vallensbæk Strand, Danmark

Skønt roligt hotel

Dejligt hotel beliggende ned til egen privat strand. Boede i bungalow med pool udsigt. Dejlig stort badeværelse og rum i moderne og velholdt stil. God morgenmad, og frokost restaurant. Aftensmaden var lidt skuffende, men der er mange gode restauranter i området. Venligt personale og service i top.

 
11-12-2018

af Pia H Dronningmølle, Danmark

Phan Thiet i Sydwietnam

Meget dejligt hotel. Skøn beliggenhed på stranden og i byen. Fine værelser. Meget venligt og hjælpsomt personale. Flot morgenbuffet. Stranden var fin, men meget windy. Især om eftermiddagen. Da blev det farligt at bade. I stedet overtog windsurferskoler bølgerne!!

 
08-04-2018

af Lailalundandersen Rønne, Danmark

Paradis

Når det som i mit tilfælde drejede sig om at slappe af, var det et fantastisk sted. Et sødt og venligt personale, der gerne vil hjælpe til med, at det bliver en god oplevelse for dig. Hvis du er typen der vil have skiftet sengetøj håndklæder, o.s.v. hver dag, kan du få det. Prisen ligger måske lige i overkanten. Og synes også at spa priserne var for dyre

 
17-05-2024

af Z2340RUhanss Heerlen, Holland

Mooi maar erg rustig

Mooi resort direct aan zee met zwembad. Parkachtig aangelegd. Met mooie fauna en flora. Goede service. Schone kamers, erg ruim. Veel met zicht op zee. Ligt aan een saaie doorgaande weg. Enkele restaurants in de buurt. We waren in laagseizoen, heel er rustig, maar 10 procent van de kamers bezet. let op: er lopen ratten op het terrein.