Shopping_New_York

Shopping i New York

Smeltedigelen og shoppingmekkaet New York er en drøm for dig, som der vil forny garderoben. Foruden at byen er et fantastisk rejsemål med butikker rundt om hvert et hjørne, er her super gode outlets i New York. Book fly og hotel med Apollo og brug vores gode tips til den ultimative shoppingrejse til New York!

Tips på outlets i New York

Outlets i New York

Husk at når du er i New York, skal du betale skat på forbrugsvarer. Skatten lægges først på i kassen og kan være op til 8%. 

Woodbury Common Premium Outlets

Et af verdens største outlets ligger 1 time fra Manhattan – Woodbury Common Premium Outlets. Her kan du shoppe i 220 forskellige butikker til virkelig gode priser. Den nemmeste måde at komme til Woodbury Common er at leje en bil, men der kører også dagligt flere busser, tog og transferbusser. Mere information på deres hjemmeside.

Adresse: 498 Red Apple Ct, Central Valley, NY 10917-6619

The Mills at Jersey Gardens

I New Jersey, ca. 30 minutter fra New Yorks bykerne, ligger Jersey Gardens, et indendørs shoppingcenter med mere end 200 butikker. Det første du skal gøre når du kommet til Jersey Gardens er at besøge conciergen og få et kort over galleriet og kuponhæfte som giver dig endnu mere rabat. Medbringer du dit pas, kan du som udenlandsk gæst få kuponhæftet gratis, ellers er det et  symbolsk beløb. Direkte busser kører fra det centrale New York og lufthavnen Newark, information om hvordan du kommer til Jersey Gardens her. 

Adresse: 651 Kapkowski Rd, Elizabeth, NJ 07201-4901

Outlet i centrale New York – Century 21 Downtown

Century 21 er en af få outlets i det centrale New York. Century 21 ligger flere steder i New York. Den største ligger ved One World Trade Center. På Century 21 Downtown kan du købe mærkevarer med op til 65% rabat.

Adresse: 22 Cortlandt St, New York, NY 10007, USA

Tips til Black Friday i New York

Black Friday i New York

Black Friday er amerikanernes største shopping-højtid. Den falder dagen efter Thanksgiving hvert år, hvilket er den sidste fredag i november. Under Black Friday i New York kan du gøre virkelig gode fund, start tidligt om morgenen eller tyvstart allerede aftenen før. Der vil være meget trængsel men også garanti for virkelig gode fund.

Bedste shopping i New York under Black Friday

De fleste butikker i New York har Black Friday. De bedste for shopping i New York under Black Friday er:

  • Apple Store, hvilket er den eneste gang om året hvor Apple tilbyder udsalg.
  • Best Buy, elektronik.
  • Den amerikanske varehuskæde Macy’s med sin flagship shop i New York hører til de mest populære steder på Black Friday. De åbner aller kl 5 om morgenen på Black Friday.
  • Century21, hvor de lave priser sættes endnu længere ned.