Dobbeltværelse

Dobbeltværelser som er ligger i hovedbygningen. Nogle værelser har væg til væg-tæppe. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Stor møbleret balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-2 personer eller 2-3 personer.

Familie-værelse med 4 ord. senge

Familie-værelser bestående beliggende i hovedbygningen. Opholdsrum, minikøkken med opvaskemaskine, mikroovn, el-kedel og køkkenudstyr samt 3 soveværelser (et med en dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge og det 3. med en enkeltseng) og 2 badeværelser med bruser og toilet. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Tv med satellitkanaler. Vaskemaskine. Samtlige værelser er beliggende i hovedbygningen. Alle værelser har gratis deponering, wifi og aircondition. Hårtørrer. Visse værelser har jacuzzi/brus og toilet. Stor møbleret balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 4-6 personer, heraf 1 barn.

Familie-værelse, med 3 ordinære senge

Familie-værelser bestående af et opholdsrum, minikøkken med opvaskemaskine, mikroovn, el-kedel og køkkenudstyr samt 2 soveværelser (et med en dobbeltseng og et med 2 enkeltsenge) og 2 badeværelser. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Vaskemaskine. Alle værelser er beliggende i hovedbygningen. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. To badeværelser med bruser og toilet. Stor møbleret balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 3-5 personer.

Superior-værelse

Superior-værelserne beliggende i hovedbygningen. Væg til væg-tæppe. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Tv med satellitkanaler. Hårtørrer. Badeværelse med jacuzzi, bruser og toilet. Stor møbleret balkon. Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 2-3 personer.