Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
7,8 ud af 10 baseret på 95 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
7,8 / 10
Rengøring
 
7,9 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
7,9 / 10
Mad og drikke
 
7,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,1 / 10
Service
 
8,1 / 10

Seneste anmeldelse


6 ud af 10

+
Maden
-
En gennemgribende grådighed og egoisme var overvæltende og derfor blev hotellet til en 3* stjernet fornøjelse. Denne atmosfære var ikke kun en specifik gruppe af gæster, men var en gennemgående attitude fra de fleste gæster (alle lande), samt hotellets personale. Som ringe i vandet blev ’mig først’ den måde man blev mødt, såsom behandlet.   // Voksen-dagdruk i en skala hvori de glemte de havde børn der skulle tages af. // Et niveau af larm som om man var til festival (med dårlig musik) // En ligegyldighed over for sine børn, ved poolen, i restauranten … ”holdkæft og se på din skærm” //Madspild – som om det var ’hunger-games’ // Følelsen af at hotellet fokus på penge, oversteg, at de selv har regler om at gæsterne skulle opføre sig ordentligt. Spørgsmålet er mere om Apollo, ønsker at dette er noget som de vil associeres med som brand og produktportefolie.

Bekræftet køb : 2023-10-23


8 ud af 10

+
god plads og venligt personale dejlig beliggenhed
-
Der vat ting aktiviteter som ikke var tilgængelige natklub så de unge mel 17-22 syntes det var lidt tamt

Bekræftet køb : 2023-10-16


8 ud af 10

+
Venlig og good service
-
Der er alt for få elevatorer og der var hele tiden mindst en som var ude af drift

Bekræftet køb : 2023-10-09


9 ud af 10

+
Poolen
-
Elevator venter nogle gange lidt langtid

Bekræftet køb : 2023-10-09


8 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2023-10-09


8 ud af 10

+
Personalet var søde, og hårdtarbejdende. Maden var fin. Stort Udvalg.
-
Vi bad Apollo om værelse i lave etager. Vi fin værelse på 7 sal!!!!! Virkelig skuffende!!!! Især når man bar livlige og nysgerrige børn med. Stressende at bo så højt med børn på trods af at man Beder om Værelse på lavere etage og folk som kom sammen med os eller efter os fik værelse på lavere etage. Børnepool var lidt kedelig med en rutsjebane i midten. Vand legeland lidt for vild for de mindste. Der er ikke rigtig noget spænende for børn imellem 1-4 år.

Bekræftet køb : 2023-10-09


8 ud af 10

+
Poolen og maden. Personalet.
-
Hamam vil jeg ikke gøre igen, alt for mange mennesker løber ud og ind, det er ikke ok, når man ligger og blotter sig.

Bekræftet køb : 2023-10-02


9 ud af 10

+
Mad
-
Artiveteter

Bekræftet køb : 2023-10-02


9 ud af 10

+
Fantastisk mad og drikke. Hotellets personale er altid søde, smilende og hjælpsomme. Rigeligt af plads til en ved poolen. Dejligt med et fitness center som har nogenlunde det hele.
-
Sengen på værelset var så ekstrem dårlig at jeg måtte folde dyner sammen og ligge på. Det var som om top madrassen var fjernet. Købmanden kører voldsomme høje priser 2-3 gange højere end priser i DK. Det synes jeg er ærgerligt når der ikke er andre muligheder lige i nærheden uden at skulle have fat i en taxa. Deres hamam var overfyldt, hvilket ikke er så fedt når man ligger meget blottet og får behandling, samt toiletterne ved hamam’en var meget klamme og ikke kunne låse.

Bekræftet køb : 2023-10-02


10 ud af 10

+
Dette er et hotel man ikke vil hjem fra, lige fra vi blev modtaget til vi sagde farvel, var det med smil og en excellent service - dette lige fra receptionen, restaurant, barer og servicepersonale. Der blev gjort rent og pudset vinduer hver dag, og nogle steder flere gange. Værelset var fantastisk med en skøn udsigt - på værelset var der frugt, koldt vand og vin. Vi kommer helt sikkert igen.
-

Bekræftet køb : 2023-09-25


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

70% af gæsterne anbefaler

1656 bedømmelser
Meget godt
 
862
Godt
 
358
Middel
 
219
Mindre godt
 
103
Dårligt
 
114

5 nyeste bedømmelser

22-10-2022

af 846esbenk Skødstrup, Danmark

Beskidt og fyldt med russere

Hotellet er generelt beskidt og under standarden man kan forvente af er 5-stjernet hotel. Men derudover er det fyldt med russere. Meget usympatisk at lade russere hygge sig imens deres landsmænd dræber uskyldige mennesker i Ukraine. Ikke ok.

 
17-08-2019

af Kjeld H Svendborg, Danmark

en ØV-ferie

Russer hotel. En russer belægning på 90%......Selve hotellet er okay....der er ikke rent.....Personalet er meget smilende og hjælpsomme og det er imponerende, når man tænker på hvordan russerne behandler dem...Russerne kan bare ødelægge en ferie. Der er et stort poolområde med masser af støj osv og det er egentligt okay, for der er også en RELAX-POOL, hvor der ikke var den sindssygt høje musik og boldspillende børn og voksne, MEN ........sådan var det ikke. Der var præcis den samme støj og boldspil, som den store pool.......Hotellet havde opgivet at holde de regler i hævd, fordi det har givet lidt problemer med russerne....pisse ærgeligt, når jeg har valgt hotellet ud fra, ar der blandt andet var sådan en pool.......Vi rejste med Apollorejser og jeg ville ønske de havde nævnt, at der er mange russere. Det ville de have gjort, hvis jeg havde spurgt...."sagde de", men det tror jeg ikke rigtigt på, for det er jo ikke ligefrem et godt salgsargument....Jeg valgte også hotellet ud fra anmeldelsen, 8,8 ud af 12. Det er okay, tænkte jeg. Har så fundet ud af, at de der har anmeldt hotellet og ikke har givet "stjerner", har Apollo selv gjort det og givet 10 ud af 10....Smart nok....det narrede ihvertfald os......Jeg kunne blive ved, men stopper her

 
10-08-2019

af Bjørn Kortegaar... F Strandby, Danmark

Sommerferie

Super lækkert hotel. Altid super god og venlig betjening. Et Entertainment Crew i absolut topklasse. De er fantastiske til at tage sig af børnene. Og altid glade og smilende. Med topunderholdning hver dag. Og masser af aktiviteter for en hver smag. Tak for en fantastisk dejlig ferie til hele personalet på Gold City Hotel, og en særlig tak til Nathali og hendes Crew.

 
25-07-2019

af Isab3067

Vores ophold

Hotellet levede op til alle vores forventninger, og vores ophold var skønt. Hotellet tilbyder en masse forskellige faciliteter og vi var altid underholdt. En aften oplevede vi problemer med vores badekar, og kort tid efter var problemet løst. Derfor 5 stjerner, for en super god service og utrolig behageligt personale! Helt klart pengene værd

 
25-05-2019

af karenmarieg2019 Skjern, Danmark

Lækkert feriested

Vi har været en uge på Goldcity Hotel, det var en fin oplevelse, med god service. Det ligger lidt langt fra centrum af Alanya, men der kører bus til byen og standen fra Goldcity og har man bestilt bord på en restaurant i Alanya er der gratis pickup service, så transporten er ikke noget problem. I baren var det især Ayse og Omer, som gjorde det rigtigt godt i buffetrestauranten fik vi rigtig god betjening af Davut og Huseyin. Stedet kan varmt anbefales.