Jungceylon Phuket

Shopping på Phuket

Phuket har meget at byde på for dig, der søger shopping. Der er både stormagasiner, markeder og små butikker langs gaderne, hvor du kan købe tøj og diverse varer til meget rimelige priser.

Markedet der har alt

Uden for Phuket by ligger øens mest berømte weekendmarked. Her finder du en bred vifte af parfume, tøj, solbriller, ure, cd'er og dvd'er. Mange af boderne har faste priser, men hvis du køber flere produkter på samme sted, kan du prøve at forhandle om prisen. Markedet ligger tæt på Chao Fa West. Du kommer lettest hertil med taxi eller tuk tuk, eller du kan booke en udflugt gennem Apollo og kombinere markedet med et besøg i Big Buddha sammen med en Apollo rejseleder. Markedet er åbent lørdage og søndage kl. 17.00-22.00. Hvorfor ikke tage en tur hertil og smage en sandwich med græshopper?

Butik på Phuket

Stormagasiner

Skulle det regne en dag, så kan du med fordel udnytte lejligheden til at besøge Patongs største stormagasin Jungceylon. Her kan du nemt tilbringe et par timer - og masser af penge. Der er mærketøj og sko, solbriller, sportstøj, ansigtsmassage og meget mere, såsom flere caféer og restauranter. Jungceylon ligger mod Bangla Road, åbent maj-oktober kl. 11.00-22.00. Mellem november og april er der åbent en time mere. God shoppedag!

Central Festival ligger uden for Phuket by og er det perfekte stormagasin med alle mulige mærkeforretninger som Zara og Guess for at nævne nogle få – og aircondition, som jo kun er skønt i varmen. Gå ikke glip af de asiatiske kædeforretninger AIIZ og CPS Chaps.

Fra stranden til indkøbsgaden

Strandvejen i Patong, og mange af de omkringliggende mindre gader og gyder, forvandles efter mørkets frembrud mere eller mindre til en stor basar. Her kan du få en masse tilbud - ure, T-shirts, shorts og sko findes i rigeligt af mængder, det er bare at vælge og vrage.

Luksus-biograf på en regnvejrsdag

Den luksuriøse biograf på Central Festival uden for Phuket tager ordet biograf alvorligt. Justér positionen med fjernbetjeningen i lænestolen og læn dig tilbage. Det koster ca. det samme som et biobesøg i de nordiske lande, og filmene er med engelske undertekster. Et tip herfra er ikke at tage tøj, der er for tyndt på, når du tager i biografen. Biografens aircondition bliver meget kold efter et stykke tid. Husk at man står op, når kongens sang spilles!