Thai-retter du ikke må gå glip af
Pad Thai er en af Thailands mest populære retter. En grund er helt sikkert, fordi det er sådan en simpel ret bestående af stegte nudler med tofu, æg, fiskesauce, peanuts, bønnespirer, tamarindjuice og chilipeber, hvor du så vælger rejer, kylling eller muslinger som hovedingrediens.
Tom Yam Goongh er en lækker suppe. Med ingredienser som svampe, fiskesauce, citrongræs, limesaft og chili kan du se frem til både syrlig og kraftig smag. Det mest almindelige er at spise rejer til suppen, men ligesom flere andre retter i Thailand kan man variere med kylling eller fisk.
Massaman curry er en anden favorit blandt de thailandske smage. Retten er baseret på kokosmælk og kan spises med eller uden ris.
Papayasalaten Som Tam er en lækker blanding af de fire grundsmage i thailandsk madlavning - med sin syrlige lime, stærke chili, salte fiskesauce og søde palmesukker er papayasalaten god både som ret alene og som tilbehør. fad.
Kanom Buang er den thailandske version af tacos. De små sprøde pandekager er lavet af rismel og fås i en sød og en salt udgave.
Crunchy snacks er de friturestegte bananer, der sælges i de fleste streetfood i Phuket.