Familieaktiviteter i Phuket

Hvis du rejser med børn og vil have en aktiv ferie, er Phuket et glimrende valg. Fantastisk dykning og snorkling, golf og vandland hører til nogle af højdepunkterne på Phuket. Du kan også udforske øens smukke natur ved at cykle, sejle i kajak og gå ture i junglen.

Dykning og surfing

Phuket er en perfekt destination for dem, der ønsker at dykke og snorkle. Under udflugten med båden Champagne kan du besøge nogle af de bedste øer til snorkling. Om bord på båden er der masser af dejlige steder, både i den svalende skygge og oppe på soldækket, hvor man kan slappe af, mens kaptajnen styrer mod krystalklart vand og farverige fisk.

Havfiskeri

Omkring Phuket er der masser af steder, hvor du kan tage ud med både og dybhavsfiskeri. De fleste ture går til området omkring Racha-øerne, som ligger lidt uden for Phuket. I vandet er der både barracuda, haj og tun. Heldigvis bruges "catch and release"-metoden, hvilket betyder, at kommende generationer også kan komme hertil og fiske.

Minigolf i Dino Park

En minigolfklassiker er den hyggelige Dino Park, som ligger på bakken mellem Karon og Kata. Blandt fantasifulde dinosaurer og tropiske planter kan hele familien se frem til at spille minigolf. Det bliver en garanteret succes med børnene, og selv voksne synes som regel, at det er sjovt her. I parken er der også en restaurant, der følger dinosaur-temaet. Parken ligger ved siden af ​​Marina Phuket Resort.

Vandsjov på Jungle Splash

Nord for lufthavnen ligger attraktionen Jungle Splash vandland. Her er masser af vandrutsjebaner og pools. Lige så sjovt for børn som for voksne. Den nemmeste måde at komme hertil er med tuk tuk/taxa eller med parkens egen shuttle.

Cykeludflugt

Med Apollos cykeludflugt på Koh Yai er Noi en vidunderlig måde at tilbringe tid med hele familien. Dagen starter med en sejltur og når du først ankommer til øen, venter risplantager, mangrovetræer og gummiplantager – og at se alt fra cyklen betyder, at du kommer helt tæt på. Udflugten er egnet for alle over 10 år.

Thaiboksning med familien

Oplev thaiboksning for alvor, når du er i Phuket! Du kan se kampe i Thailands nationalsport, som på thai hedder Muay Thai, flere gange om ugen. Der er også mulighed for selv at prøve thaiboksning - garanteret sjove sessioner for hele familien!


Tips & Inspiration

Se alle vores rejsetips til Phuket, find og book en rejse til Thailand eller tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Alle rejsetips til Phuket

Hvilke er Phukets fineste strande? Hvad kan man lave børnene? Her har vi samlet nogle af vores bedste tips til din rejse til Phuket!

Se alle vores rejsetips til Phuket

Thailand

  • Betagende Khao Lak med fantastiske strande
  • Livlige og populære Phuket 
  • Shopping og naturoplevelser i verdensklasse.
Læs mere om Thailand

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspirerende rejsetips og tilbud til din næste rejse!

Tilmeld dig nyhedsbrevet her