Kata Sea Breeze Resort

Kata Sea Breeze Resort er et hotel nær stranden i udkanten af Kata Beach. Nyd dagene ved poolen og tag til de nærliggende strande og øer. Tag også en taxi til Phuket by med et fantastisk udbud af shopping og restauranter.


Værelsestyper

Dobbeltværelser for 1-4 personer, heraf 1 barn. Familie-værelser for 2-4 personer, heraf 2 børn.

Læs mere om vores værelsestyper

Bedømmelse på TripAdvisor


Faciliteter

Til strand: 500 m
Til centrum: 0 m
Pool
Restaurant
Børnepool
Bar
Pool med børnesektion
All Inclusive tilbydes
Wifi på værelset
Se alle faciliteter

Mere information

Kata Sea Breeze Resort ligger for foden af de smukke bjerge og består af flere mindre bygninger (af forskellige bygge- og renoveringsår). Her er der et poolområde i midten med separat børnepool. Solstole, parasoller og poolhåndklæder. Poolbar.

Hotellet har en buffet restaurant som serverer thailandske og internationale retter samt en a la carte-restaurant. Pæn påklædning (lange bukser til mænd) påkrævet i begge restauranter. Bar.

Gratis wifi på fællesområder (det kan være langsomt, når mange gæster bruger det). Gratis fitness-faciliteter. Hotellet samarbejder med et spa, der ligger nær hotellet. Phuket by ligger ca. 40 minutter herfra i taxi. Lokalbussen stopper lige udenfor hotellet.

Måltider

Indgår:

  • Morgenmadsbuffet

Vær opmærksom på

Familie-værelserne kan bookes for vinter 2023/24.

Alle hoteller i Kata Beach

Orchidacea Resort

På Hotel Orchidacea vil hotellets personale tage sig af dig og sørge for, at du får en fredelig og behagelig ferie, mens du kan nyde en forfriskende dukkert i poolen, et besøg i fitnessrummet eller en gåtur til den fine sandstrand i Kata.

The Beach Boutique House

The Beach Boutique House har en fantastisk beliggenhed i Kata Beach, tæt på alt. Hotellet har et indbydende poolområde med palmer og masser af planter. Derudover er der både restauranter og en bar.