Bungalow med delt pool

Bungalower med direkte adgang til fælles pool. Værelserne ligger tæt på stranden og med direkte adgang til en pool, der deles mellem otte bungalows. En dobbeltseng. Mulighed for en ekstra opredning i en sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 52 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse

Dobbeltværelser med balkon og pooludsigt. Værelserne ligger i en større bygning og består af et soveværelse og et opholdsrum. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i sovesofa. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.

Dobbeltværelse i bungalow

Dobbeltværelser i bungalow med terrasse i stueplan med en lille plungepool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 45 kvm.
Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Dobbeltværelse med adgang til pool

Dobbeltværelser med terrasse og pooladgang og pooludsigt. Værelserne er placeret i en større bygning. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 55 kvm.
Antal personer: 1-4 personer.