Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

73% af gæsterne anbefaler

1171 bedømmelser
Meget godt
 
718
Godt
 
273
Middel
 
101
Mindre godt
 
39
Dårligt
 
40

5 nyeste bedømmelser

22-10-2023

af Kibu79 Randers, Danmark

Super godt familiehotel

Boede her i 7 nætter med 2 voksne og 2 børn på 6 og 8. Virkeligt dejligt hotel med varieret og lækker morgenmad hvor man kan nyde udsigten over havet. Der er flere pools på hotellet men ikke mange liggestole. Det har dog ikke været et problem da der ikke virker fyldt på trods af at hotellet er ret booket. Stranden er fantastisk og vi havde vandet næsten for os selv. Hotellet har liggestole helt ud til stranden. Vil helt sikkert komme igen.

 
12-02-2019

af HenningC841 Thyborøn, Danmark

Fint sted

Hej Vi var her på familie tur med 2 voksne børn i 4 dage Vi blev med det samme mødt af venlig personale, som hjalp med alt Flotte værelser i bungalow Dejlig område med solsenge lige ned til stranden Morgenmaden var i orden Restaurant var ok, men der ligger mange i området

 
29-07-2018

af 38nielsm Fredericia, Danmark

Bedste service

Boede 5 dage på Lanta Sand uden for sæson - det betød luksus til lavpris. Virkelig pænt hotel,- hvor der dog foregår en del renovering i lavsæsonen. Stranden ved hotellet er flot, men har en del bølger i sommermånederne. Hotelværelserne er virkelig velholdte og vores havde egen pool på balkonen. Men det vildeste er servicen - personalet er smilende og servicemindede langt ud over det sædvanlige. Glæd jer især til at møde guestmanager, Jordan, der har en unik evne til at få ALT til at lykkes.

 
21-04-2018

af MelissaF2294

Skønt hotel, perfekt til ren afslapning

Vi havde 2 overnatninger på dette hotel, og havde en god oplevelse. I receptionen blev vi taget godt imod af Jordan, som var meget rar, venlig og professionel. Vi fandt det billigt på hotels.com og havde kun booket én overnatning. Jordan sørgede for, at vi fik anden overnatning til samme pris - vi fik et lækkert familie værelse til kun 2 personer. Han gav os en rundvisning på resortet, og tog sig godt af os. Perfekt sted for ren afslapning. God morgenmad, god beliggenhed, venlige tjenere, skøn restaurant og bar med udsigt direkte til Long Beach og gode scootere til udlejning, så man kan komme lidt rundt til billige penge. Derudover bemærkede vi også, at det var børnevenligt for børne-familier. Eneste lille minus var, at vi først fik vores værelse en halvanden time efter check-in og at spa-området var meget dyrere end de forskellige spa-områder i byen. Poolen ved spa-området er også slidt i forhold til den høje standard der ellers er. Men vi havde en god oplevelse, og kunne godt finde på at komme igen, når vi skal til Koh Lanta næste gang. :-)

 
20-04-2018

af danielhB470UD Nykøbing Sjælland, Danmark

Dejligt hotel

Vi var på hotellet i to dage. Super flot og godt vedligeholdt. Personalet var super flinke. Specielt Jordan som hjalp os meget. Og var rigtig god til engelsk. Rigtig god oplevelse. Placeringen er rigtig god. Lidt udenfor centrum. Men 5 minutter på en scooter og du er lige i centrum.