Strand i Khao Lak

Guide til Khao Lak

I rolige Khao Lak er det afslappede strandliv i fokus. Snorkling, dykning og massage er populære fritidsaktiviteter her. De naturskønne omgivelser byder også på spændende udflugter i den smukke nationalpark omkring området.

Strandtips

White Sand Beach tiltrækker mange besøgende med sin skønne atmosfære. Stranden er lidt hvidere og bredere end mange andre steder i Nang Thong og Bang Niang. Her er det ren afslapning, der er i fokus.

Ved stranden Small Sandy Beach i Lamrus nationalpark i Khao Lak er vandet en smule klarere end andre steder. Derudover er der ingen solstole og masser af plads. For en beskeden entré kan du nyde mange timer på denne hyggelige lille strand. Der er også en vandresti i nationalparken, hvor du kan vandre nogle kilometer i den smukke natur.

Fra Khao Lak kan du tage en tuk tuk til Nam Kem og tage med den sene longtailbåd over til Koh Kho Khao. Med en anden tuk tuk kommer du til paradiset! Stranden i Hapla Beach har en fantastisk atmosfære og er virkelig billedet af det paradisiske Thailand.

Dejlige spabehandlinger

Hotel La Flora har nogle af de bedste spafaciliteter i Khao Lak. Her tager du hen, hvis du ønsker en femstjernet spaoplevelse til samme pris som en simpel behandling i Skandinavien. De professionelle massører giver god service og meget at vælge imellem. For eksempel kan du vælge den klassiske thaimassage, få en ansigtsbehandling og endda også en skandinavisk massage. Hvert behandlingsrum er luksuriøst indrettet med eget bad, brus, toilet og sauna. La Flora ligger på 59/1 Moo 5 i Bang Niang.

Hvis du vil holde farven ved lige, når du kommer hjem, så tag et par timer på Phu Pling i Nang Thong. Med dygtige og professionelle hænder skrubbes den gamle hud af, så du kan starte din ferie med ny hud, der ikke skælder efterfølgende. Bestil en bodyscrub! Adresse: 9/1 Moo 7.

Smuk natur i Khao Lak

Oplevelser i Khao Lak

Langs Khao Laks bjergkæde er der flere vandfald. Det er en utrolig forfriskende følelse at tage en dukkert i en af ferskvandssøerne, som disse rinder ud i. Chong Fa i Bang Niang er det højeste vandfald med sine 720 meter over havets overflade og er opdelt i fem niveauer. Tag en madpakke med og nyd den frodige natur og ferskvandssøerne i fred og ro. Entré til nationalparken.

Tilbring en dag i en almindelig thailandsk by - besøg provinsbyen Takua Pa Old Town, mindre end 10 km fra Khao Lak. Gå på opdagelse og se den gamle bymur, besøg det thailandske og det kinesiske tempel og gå gennem det lokale marked.

Shopping

Har du læst alle de bøger du tog med på ferie? Tag til Tiffys restaurant i Khao Lak og find ny ferielæsning. Her er der bøger på både engelsk og dansk. Restauranten ligger ved siden af Sea Dragon Divers i Nang Thong og er åben fra tidlig morgen til sen aften. De fleste hoteller har også et lille "bibliotek", hvor du kan låne bøger.

Ingen ferie er komplet uden et besøg på markedet. Find alt fra solbriller til saronger og klip-klapper. I Khao Lak ligger markedspladsen tæt på 7eleven i Bang Niang. Åben mandag, onsdag og lørdag kl. 14.00-19.00.