Værelsestyper

1-værelses villaer med privat pool

Fine 1-værelses villaer med privat pool, jacuzzi og haveadgang. Der er nogle trappetrin op til lejlighederne. 4. person mulig hvis denne er barn og deler ordinær seng. I alle villaer er der telefon og tv (40” tommer)og dvd. Kaffe-/te faciliteter, minibar og mikroovn. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Bad/brus og toilet.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Deluxe-værelser

Pæne deluxe-værelser hvor 4. person er mulig, hvis denne er barn og deler ordinær seng. Telefon og tv (40” tommer). Kaffe-/te faciliteter. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Brus og toilet. Nogle værelser har terrasse med pooladgang. Andre har balkon med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn.

Junior-suiter

Junior-suiter som består af to værelser. Telefon og tv (40” tommer). Kaffe-/te faciliteter samt minibar og mikrobølgeovn. Gratis wifi, aircondition og deponering. Strygefaciliteter. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. Bad/brus og toilet. Nogle værelser har terrasse med pooladgang. Andre har balkon med badekar med pooludsigt.

Antal personer: 1-4 personer, heraf 1 barn eller 1-5 personer, heraf 2 børn.