Bedømmelse af Graceland Khao Lak Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,8 ud af 10 baseret på 11 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,8 / 10
Rengøring
 
8,5 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
8,5 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mad og drikke
 
8,0 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,9 / 10

Seneste anmeldelse


9 ud af 10

+
Der stille og roligt på alle tider af døgnet.
-
Det er ved at være lidt slidt,- man bør se på maling og udskiftning af diverse defekter.

Bekræftet køb : 2020-03-22


10 ud af 10

+
Super beliggenhed på stranden, og morgenmaden.
-
Hurtigere internet.

Bekræftet køb : 2020-03-06


10 ud af 10

+
Den fred og ro der var over det hele, personalets hjælpsomhed samt muligheden for gratis shuttlebus.
-
Der er flere steder, hvor hotellet trænger til at blive opfrisket. Især træværket rundt omkring ser hærget ud.

Bekræftet køb : 2020-02-28


10 ud af 10

+
Deres venlige og smilende personale. Vi synes ikke der var en finger at sætte på dette hotel.
-

Bekræftet køb : 2020-02-23


10 ud af 10

+
Fantastisk hotel, beliggende i uspolerede omgivelser. Fin rengøring, god ordning med poolhåndklæder, som man selv skal opbevare og ikke ikke skifte hver dag, dvs godt for miljøet. Masser af aktiviteter på stranden arrangeret af hotellet, eksempelvis cykelture.
-
1. Shuttelservice. Der mangler en sen afgang til byen. Der er kun 2 daglige afgange, og den sidste ind til byen er kl 1440 (mener jeg). Der burde være en kl 17-18 stykker, pga den lange vej fra byen 2. Der blev skiftet håndklæder hver dag, også selv om vi gerne ville genbruge dem ved at benytte ordningen med at hænge dem op. Tænk lidt mere på miljøet her måske? 3. Der er for få udendørs siddepladser til morgenmaden 4. Rigtig kedelig juice til morgenmaden. Måske et lidt mindre udvalg og så bedre kvalitet?

Bekræftet køb : 2020-01-24


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

2033 bedømmelser
Meget godt
 
1137
Godt
 
634
Middel
 
176
Mindre godt
 
51
Dårligt
 
35

5 nyeste bedømmelser

28-03-2020

af Mogens N Stenløse, Danmark

Roligt kvalitets hotel

Har været på Sentido i 3 uger, desværre under corona krisen. Hotellet er et super dejligt hotel, med masser af muligheder for både børn og voksne. Af faciliteter kan nævnes bowling, fitnessrum, pool, snooker, bordtennis, cykler, aquagym, maling, håndklædefoldning, paddleboard, vandpolo samt beachvolley. Der er desuden en børnepasning samt spa. Morgenmaden er stor og afvekslende. Værelserne er store og lækre og der gøres rent dagligt. Poolhåndklæder udlånes. Der er happyhour i lobbybaren om aftenen, og der bliver der kræset for din bestilling. Områderne bliver vedligeholdt og rengjort dagligt. Et lille skår, er at hotellet udvendigt trænger til maling og nyt træværk. Vi anbefaler helt klart dette hotel, da personalet altid er venligt og imødekommende. Vi ses til næste år. Best regards....

 
19-04-2019

af j_rgens860 Odense, Danmark

Skønt sted med masser af aktiviteter!

Vi har tilbragt 14 dage på en dejligt hotel! Her er masser af faciliteter, på stranden hver dag kan man tilmelde sig aktiviteter, der er en meget fin fitness, her er thaiboksning, tennis og squash, samt bordtennis! Der er en dejlig pool, og nogle glimrende restauranter! Vi havde morgenmad med i bookningens, og det var ganske udemærket! Det er et meget stort hotel, men til trods for det, så føles det ikke overrandt! Hotellet ligger noget væk fra bycentrum, men det før ikk noget , der er gratisk suttlebus hverdag! En taxa koster 800 bath tur retur! Vi har nydt ferien, og en Bounty strand, samt de venlige mennesker tilknyttet hotellet! Vi kan varmt anbefale hotellet!

 
27-03-2019

af Nissebanden

Stort og dejligt Hotel. Søde, smilende og serviceminded personale.

Vi var på ferie i 2 uger, 3. år i træk. Værelset var meget pænt og rent. Vi spiste på Thai Restauranten PLA 2 som laver super dejlig mad. Morgenmaden var rigtig dejlig med meget forskelligt at vælge imellem. Mange forskellige aktiviteter på stranden hver dag som man frit kan deltage i, det var ret fint. Alle var meget hjælpsomme. Hotellet er stort med mange gæster men der var meget roligt. Fin beplantning på hele området. God oplevelse igen. Vi vil anbefale hotellet til andre. Viviann og Bent Nissen

 
17-02-2019

af casper_schmidt Hellebæk, Danmark

Fin ferie på sentido plus div tips

Vi havde booket to værelser på sentido for 14 dages ferie henover vinterferien. Samlet set var hotellet udmærket. Hotellet er ganske stort så vi havde forinden bedt om værelser tæt på stranden. Det fik vi (i den bygning tættest på stranden) og ovenikøbet med en upgrade. Desværre lugtede værelserne en del af skimmel, men vi læste at det var et generelt problem på hotellet så vi beholdt dem de 14 dage. Lugten af skimmel trak klart ned i oplevelsen af hotellet. Lidt om faciliteterne. Morgenmaden var ikke noget særligt. Der var meget, men brød mv. Smagte ikke særligt godt og de brugte helt klart palmeolie i kagerne fremfor smør. Resultatet var ikke godt. Pol var fin og stranden helt i top. Man skulle ikke gå mange meter for en Bounty oplevelse med solnedgange af den anden verden. Trods en del gæster var det generelt til at få en ligge stol, ellers havde hotellet bambusmåtter som også kunne bruges. Hotellets service var ganske fin og vi fik bla. En hilsen med kage på min fødselsdagūüá©ūüáį Vi spiste på alle de små Beach restauranter og kan varmt anbefale b&been som ligger halvvejs mellem sentido og Merlin hotellet. Maden var både billigere og meget bedre end de restauranter som ligger direkte op af sentido (sabari, platoo mv) Ved siden af hotellet er der to små mini markeder. Det fungeret ok men minimarkedet på torvet mistede alle vores shorts i en vask ūüėĪ det blev til en masse no have og ingen shorts. Der bør man tænke sig om inden man bestiller en vask. Jeg bestilte to jakkesæt og syv skjorte hos skrædderen på torvet. Samlet set blev resultatet nogle sæt i rigtig gode stoffer og som sidder super duper. Skjortens syet efter ens egne mål er også I top. Bruger man jakkesæt kan jeg meget varmt anbefale Skrædderen på torvet foran hotellet (mener han hedder berlino). Prisen for 2 jakkesæt inkl fire busker og fem skjorter blev overkommelige 15900 bhat. De to ekstra skjorter var 800 bhat hver. Hotellet ligger noget afsides så man bør overveje en bil eller bare være til kun at beache på stranden ved længere ophold.

 
16-02-2019

af Louise P

Perfekt ferie

Har kun positivt at sige om dette sted. Der er noget for alle, både voksne og børn. Personalet er så søde og hjælpsomme, og stedet er super lækkert med masser af muligheder. Det er et stille område, men hotellet tilbyder shuttlebusser til marked og center.