Bedømmelse af Graceland Khao Lak Resort

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
8,6 ud af 10 baseret på 8 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
8,6 / 10
Rengøring
 
8,4 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
8,6 / 10
Mad og drikke
 
8,5 / 10
Værelse/lejlighed
 
8,8 / 10
Service
 
8,5 / 10

Seneste anmeldelse


8 ud af 10

+
God mad og pool
-
Den meget meget stejle bakke op til hotelværelset

Bekræftet køb : 2024-03-29


7 ud af 10

+
-

Bekræftet køb : 2024-03-29


8 ud af 10

+
Belliggenheden og poolfasiliteter
-

Bekræftet køb : 2024-03-29


10 ud af 10

+
Servicen
-
Intet

Bekræftet køb : 2024-03-15


9 ud af 10

+
God morgenmad og fin service ved strandstolene (de gutter der tildelte folk solstolene)
-
Vores værelse lå lidt mørkt bag nogle palmer (værelse 1221) kunne godt have ønsket os lidt mere udsyn/udsigt. Personalet der modtog os var lidt for ivrige med at ville have os til at tilkøbe all inclusive.

Bekræftet køb : 2024-03-15


10 ud af 10

+
-
Maden var for dyr for os, der ikke havde All Inclosiv

Bekræftet køb : 2024-03-15


8 ud af 10

+
Stranden og servicen fra “stoledrenge” Et dejligt stort værelse
-
Personalet til rengøring ingen engelsk, receptionen kunne næsten ikke noget engelsk, Problemer ved indtjekning, De ville have en voucher fra Apollo, og det havde vi ikke, efter lang tid fandt de os i en reservation sammen med 6 andre danskere.

Bekræftet køb : 2024-03-08


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

2287 bedømmelser
Meget godt
 
1312
Godt
 
672
Middel
 
189
Mindre godt
 
68
Dårligt
 
47

5 nyeste bedømmelser

10-01-2022

af SFMDk Pjescana Uvala, Kroatien

Thailand ja tak , Graceland Nej tak

Vi havde booket i alt 4 værelser på hotellet i forbindelse med en familieferie. Personalet virker meget imødekommende og hjælpsomme ved check-ind. Dog kan der være visse sproglige udfordringer. Hotellet virker meget slidt, flere steder er terassebrædderne i stykker, facader nedslidte. Til trods for at hotellet reklamere med 3 restaurenter var kun en åbent, med et begrænset og ekstremt kedeligt udvalg. Ofte var serveringerne fejlbehæftet ieller ikke helt færdig tilberedte.

 
28-03-2020

af Mogens N Stenløse, Danmark

Roligt kvalitets hotel

Har været på Sentido i 3 uger, desværre under corona krisen. Hotellet er et super dejligt hotel, med masser af muligheder for både børn og voksne. Af faciliteter kan nævnes bowling, fitnessrum, pool, snooker, bordtennis, cykler, aquagym, maling, håndklædefoldning, paddleboard, vandpolo samt beachvolley. Der er desuden en børnepasning samt spa. Morgenmaden er stor og afvekslende. Værelserne er store og lækre og der gøres rent dagligt. Poolhåndklæder udlånes. Der er happyhour i lobbybaren om aftenen, og der bliver der kræset for din bestilling. Områderne bliver vedligeholdt og rengjort dagligt. Et lille skår, er at hotellet udvendigt trænger til maling og nyt træværk. Vi anbefaler helt klart dette hotel, da personalet altid er venligt og imødekommende. Vi ses til næste år. Best regards....

 
19-04-2019

af j_rgens860 Odense, Danmark

Skønt sted med masser af aktiviteter!

Vi har tilbragt 14 dage på en dejligt hotel! Her er masser af faciliteter, på stranden hver dag kan man tilmelde sig aktiviteter, der er en meget fin fitness, her er thaiboksning, tennis og squash, samt bordtennis! Der er en dejlig pool, og nogle glimrende restauranter! Vi havde morgenmad med i bookningens, og det var ganske udemærket! Det er et meget stort hotel, men til trods for det, så føles det ikke overrandt! Hotellet ligger noget væk fra bycentrum, men det før ikk noget , der er gratisk suttlebus hverdag! En taxa koster 800 bath tur retur! Vi har nydt ferien, og en Bounty strand, samt de venlige mennesker tilknyttet hotellet! Vi kan varmt anbefale hotellet!

 
27-03-2019

af Nissebanden

Stort og dejligt Hotel. Søde, smilende og serviceminded personale.

Vi var på ferie i 2 uger, 3. år i træk. Værelset var meget pænt og rent. Vi spiste på Thai Restauranten PLA 2 som laver super dejlig mad. Morgenmaden var rigtig dejlig med meget forskelligt at vælge imellem. Mange forskellige aktiviteter på stranden hver dag som man frit kan deltage i, det var ret fint. Alle var meget hjælpsomme. Hotellet er stort med mange gæster men der var meget roligt. Fin beplantning på hele området. God oplevelse igen. Vi vil anbefale hotellet til andre. Viviann og Bent Nissen

 
17-02-2019

af casper_schmidt Hellebæk, Danmark

Fin ferie på sentido plus div tips

Vi havde booket to værelser på sentido for 14 dages ferie henover vinterferien. Samlet set var hotellet udmærket. Hotellet er ganske stort så vi havde forinden bedt om værelser tæt på stranden. Det fik vi (i den bygning tættest på stranden) og ovenikøbet med en upgrade. Desværre lugtede værelserne en del af skimmel, men vi læste at det var et generelt problem på hotellet så vi beholdt dem de 14 dage. Lugten af skimmel trak klart ned i oplevelsen af hotellet. Lidt om faciliteterne. Morgenmaden var ikke noget særligt. Der var meget, men brød mv. Smagte ikke særligt godt og de brugte helt klart palmeolie i kagerne fremfor smør. Resultatet var ikke godt. Pol var fin og stranden helt i top. Man skulle ikke gå mange meter for en Bounty oplevelse med solnedgange af den anden verden. Trods en del gæster var det generelt til at få en ligge stol, ellers havde hotellet bambusmåtter som også kunne bruges. Hotellets service var ganske fin og vi fik bla. En hilsen med kage på min fødselsdag🇩🇰 Vi spiste på alle de små Beach restauranter og kan varmt anbefale b&been som ligger halvvejs mellem sentido og Merlin hotellet. Maden var både billigere og meget bedre end de restauranter som ligger direkte op af sentido (sabari, platoo mv) Ved siden af hotellet er der to små mini markeder. Det fungeret ok men minimarkedet på torvet mistede alle vores shorts i en vask 😱 det blev til en masse no have og ingen shorts. Der bør man tænke sig om inden man bestiller en vask. Jeg bestilte to jakkesæt og syv skjorte hos skrædderen på torvet. Samlet set blev resultatet nogle sæt i rigtig gode stoffer og som sidder super duper. Skjortens syet efter ens egne mål er også I top. Bruger man jakkesæt kan jeg meget varmt anbefale Skrædderen på torvet foran hotellet (mener han hedder berlino). Prisen for 2 jakkesæt inkl fire busker og fem skjorter blev overkommelige 15900 bhat. De to ekstra skjorter var 800 bhat hver. Hotellet ligger noget afsides så man bør overveje en bil eller bare være til kun at beache på stranden ved længere ophold.