rejsemål

Rejs til Sri Lanka og oplev rolige Bentota - en rejse som garanterer vidunderlige strande og ægte lokalkolorit i naturskønne omgivelser.

Læs mere om Bentota 1 hoteller

Negombo er en farverig by, som ligger ca. 20 km nord for hovedstaden Colombo. Du flyver hertil med 5-stjernede Qatar Airways og kan vælge mellem flere hoteller, der alle er omgivet af smukke kokospalmer lige ved stranden.

Læs mere om Negombo 3 hoteller fra 8.598 DKK

Rejs til badebyen Hikkaduwa - en af Sri Lankas ældste og mest populære feriebyer, med en lokal stemning. Det er et ferieparadis for dig, som kan lide at bruge dine feriedage på dykning og snorkling, og er et perfekt udgangspunkt for udflugter i området. Om aftenen vågner strandbarerne, og her er et ...

Læs mere om Hikkaduwa 4 hoteller fra 8.990 DKK

Rejs til den farvestrålende havneby Galle på sydlige Sri Lanka. Kombiner afslappende strandliv med menneskemylder i Sri Lankas fjerde største by.

Læs mere om Galle 1 hoteller fra 9.395 DKK

Rejs til den lille kystby Kosgoda i Sri Lanka. Her kan du se frem til en rolig og afslappende ferie med dovne dage på stranden og dejlige svømmeture i Det Indiske Ocean. Her kan du også benytte lejligheden til at opdage interessante seværdigheder og vidunderlige naturoplevelser.

Læs mere om Kosgoda 1 hoteller fra 10.610 DKK