1-værelses villa

1-værelses villaer med terrasse. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng eller i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Seaview Villa

Seaview Villa med terrasse og havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredning i enkeltseng eller i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftvifte. Køleskab. El-kedel samt kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Strygejern og strygebræt. Badekåber. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 44 kvm.
Antal personer: 2-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse

Superior-værelser med balkon eller terrasse, nogle med havudsigt. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i enkeltseng eller i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: ca. 37 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.

Superior-værelse med adgang til pool

Superior-værelser med udeplads og adgang til pool. En dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for ekstra opredninger i enkeltseng eller i eksisterende senge. Gratis wifi, aircondition og deponering. Loftsvifte. Køleskab. El-kedel og kaffe/te. Tv med internationale kanaler. Hårtørrer. Badeværelse med bruser og toilet. Rengøring 7 gange om ugen.

Værelsesstørrelse: Ca. 37 kvm.
Antal personer: 1-3 personer eller 1-4 personer, heraf 2 børn.