Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

67% af gæsterne anbefaler

650 bedømmelser
Meget godt
 
187
Godt
 
219
Middel
 
142
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
48

5 nyeste bedømmelser

24-06-2018

af koikichidanmark Middelfart, Danmark

Fin beliggenhed

Rigtig godt hotel men der er dog plads til forbedringer med deres booking system. Havde haft lidt problemer med bestilling, så for en sikkerheds skyld skrev jeg en mail til dem for at høre om vores booking på de dage hvor vi skulle være der. Hørte ingenting så gik ud fra at alting var i orde. Ankomst og fik værelse som bestilt, betalte med kort, for så at opdage at de hævede for 2 værelser næste dag, gik til hotellet og viste at vi kun havde et værelse men de hævdede at vi havde bestilt to... Kunne dog ikke få nummeret på det værelse vi ikke havde benyttet. Ellers fint hotel med rimelig morgen mad og ok værelser.

 
29-05-2018

af 652heidii

Altid god service og så flot rent

Vi elsker at være på det her hotel. Her yder personalet altid en fantastisk service og er der noget så kommer hjælpen med det samme. Vi spurgte om et par hovedpuder ekstra i receptionen og 5 min efter kom de med dem. Skøn morgenmad og aftensmaden gør de også noget ekstra og godt ud af. Skønne senge, ja hvad kan jeg sige, alt i alt et fantastisk sted at tilbringe sin ferie. Må endelig ikke glemme pool og solterrasse på toppen😎👍☀️

 
30-04-2018

af Bogfinke Hinnerup, Danmark

Vælg et andet hotel

Vi fik værelse med udsigt til en grim baggård. Nærmest minder det om en bjerggletcher. En smal stribe luft mellem 2 bygninger adskilte fra andres altaner som var lige overfor. Man kunne nærmest rækker ting til hinanden. Der var mørkt og trist hele døgnet, vi kunne slet ikke se om der var sol eller overskyet. Rygere på altanerne blæste lige ind på værelset. Aircondition var sat ud af drift på hele hotellet, hvorfor vides ikke. Meget hårde senge. Maden er ok både morgen og aften. Høflig og venlig betjening i restauranten. der er fin udsigt fra tagterrassen hvor poolen er.... eller fuglebadet er måske en bedre beskrivelse. Det har god beliggenhed tæt på strand og byliv, men de 4 stjerner lever det bestemt ikke op til efter vores mening.

 
30-04-2018

af Claus0704 Hinnerup, Danmark

Udsigt til baggård :-(

God beliggenhed tæt på by og strand, god forplejning, men man kan ikke være bekendt at udleje værelser med udsigt til en baggård, dårlig rengøring, værelset var så mørkt at man ikke anede om det var nat eller dag

 
11-07-2017

af 92vibekel

Nautic Hotel & Spa

Et rigtigt dejligt og centralt beliggende hotel i Can Pastilla. Pænt og rent og der blev stiftet håndklæder hver dag. Et venligt og hjælpsom personale. 100 m til en dejlig strand. Masser af spisesteder (for enhver "pengepung").