Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

835 bedømmelser
Meget godt
 
233
Godt
 
311
Middel
 
150
Mindre godt
 
64
Dårligt
 
77

5 nyeste bedømmelser

25-10-2019

af susanneb338 Sharm el Sheikh

Lækkert, nyrenoveret 4* hotel

Lækkert 4* hotel lige ved stranden. Alt fra værelse til alle øvrige faciliteter var super lækre. Der var pool med lille bar på taget. Buffet restauranten havde er fint udvalg af mange lækre både for- og hovedretter samt et overdådigt dessertudvalg. Check ind var lidt omstændeligt og tog meget lang tid, men personalet var supersøde. Da jeg havde fødselsdag, blev jeg opgradet fra et dobbeltværelse med havudsigt til en juniorsuite:-) - tak! I alt en meget positiv oplevelse- kommer gerne igen!

 
10-08-2018

af frurasmussen Århus, Danmark

fint til prisen

Hotellet ligger lige til vandet. Fin lobby og barområde. Terasser rundt om hotellet, så man kan finde sol eller skygge, som man lyster. Det er desværre tilladt at ryge overalt. Man kunne sagtens lave en af terasserne rygefri. Meget lille pool. Havde bestilt hotel med morgenmad, men det viste sig er at være inklusiv aftensmad også. Denne bestod af en kæmpe buffet, dog ikke smagsmæssigt så overdådigt. Morgenbuffet var rigtig fin og varieret. Havde bestilt værelse med havkik og mere var det heller ikke. Man skulle læne sig ud over altanen, for at ane en stribe hav. Til gengæld var der meget sidegade støj. Alle 5 dage, jeg var på hotellet var der en maskine der bippede, når den bakkede, dagen lang. Værelset var noget slidt men rent. Sengene var komfortable.

 
22-06-2017

af stroemblad Brøndby, Danmark

Las Arenas 13.-20. juni

Hotel Las Arenas ligger perfekt helt ned til den brede gode strand i Can Pastilla. Værelset var rigtigt godt og hotellets service i orden. Maden i restaurenten var god, uden at være prangende. Men den megen uro om natten trækker unægtelig ned. Uroen skyldes til dels hotellets all inclusive, som ikke alle tyskere kunne styre, da de startede dagens drukfest kl 10:00 nede ved poolen, fortsatte hele dagen og noget af natten med.

 
04-07-2016

af Larsenskagen Skagen

Beliggenhed i top

Rigtig sødt personale Buffen var meget ensformig Men dejligt med udsigt ud over vand og strand, hvor der altid var noget at se på. Kommer gerne igen Men vil nok vælge et værelse med udsigt. Billig all Inclusive

 
04-07-2016

af amfa726 Copenhagen, Denmark

Kedelig hotel med en ubrugelig pool

Hotellet ligger i et kedeligt område. Maden er dårlig og poolen er lille og ligger så den kun har sol om eftermiddagen. Underholdningen på hotellet er amatøragtig og der bor fortrinsvis ældre mennesker på hotellet.