Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Søvnkvalitet
  • 3,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Værdi
  • 4/5 Renlighed

56% af gæsterne anbefaler

896 bedømmelser
Meget godt
 
261
Godt
 
325
Middel
 
159
Mindre godt
 
66
Dårligt
 
85

5 nyeste bedømmelser

12-08-2023

af Trek47886543463 Bornholm, Danmark

Dårlig kvalitet og service

God beliggenhed - dårlig service Et hotel som er kategoriseret med 4 stjerner. MEN de forskellige faciliteter som retfærdiggør 4 stjerner, er af laveste fællesnævner. Fitness har cardiomaskiner som fungerer samt et ikke fungerende multibænk. Ingen aircondition eller måtter til gulvtræning. De almindelige værelser har ikke en vask på badeværelset men inden i selve soverummet. Hvis du vil have badeværelse/toilet med håndvask så skal du opgradere til et premium eller superior room. Morgenmaden har stor set alt men kvaliteten af maden er virkelig dårlig. Fx appelsinjuicen er fortyndet koncentrat og pulverkaffe i maskinerne. De har en lækker rooftop med skøn pool samt kort afstand til havet med en lækker sandstrand. Ikke et hotel vi vender tilbage til.

 
25-10-2019

af susanneb338 København, Danmark

Lækkert, nyrenoveret 4* hotel

Lækkert 4* hotel lige ved stranden. Alt fra værelse til alle øvrige faciliteter var super lækre. Der var pool med lille bar på taget. Buffet restauranten havde er fint udvalg af mange lækre både for- og hovedretter samt et overdådigt dessertudvalg. Check ind var lidt omstændeligt og tog meget lang tid, men personalet var supersøde. Da jeg havde fødselsdag, blev jeg opgradet fra et dobbeltværelse med havudsigt til en juniorsuite:-) - tak! I alt en meget positiv oplevelse- kommer gerne igen!

 
10-08-2018

af frurasmussen Samsø, Danmark

fint til prisen

Hotellet ligger lige til vandet. Fin lobby og barområde. Terasser rundt om hotellet, så man kan finde sol eller skygge, som man lyster. Det er desværre tilladt at ryge overalt. Man kunne sagtens lave en af terasserne rygefri. Meget lille pool. Havde bestilt hotel med morgenmad, men det viste sig er at være inklusiv aftensmad også. Denne bestod af en kæmpe buffet, dog ikke smagsmæssigt så overdådigt. Morgenbuffet var rigtig fin og varieret. Havde bestilt værelse med havkik og mere var det heller ikke. Man skulle læne sig ud over altanen, for at ane en stribe hav. Til gengæld var der meget sidegade støj. Alle 5 dage, jeg var på hotellet var der en maskine der bippede, når den bakkede, dagen lang. Værelset var noget slidt men rent. Sengene var komfortable.

 
22-06-2017

af stroemblad Brøndby, Danmark

Las Arenas 13.-20. juni

Hotel Las Arenas ligger perfekt helt ned til den brede gode strand i Can Pastilla. Værelset var rigtigt godt og hotellets service i orden. Maden i restaurenten var god, uden at være prangende. Men den megen uro om natten trækker unægtelig ned. Uroen skyldes til dels hotellets all inclusive, som ikke alle tyskere kunne styre, da de startede dagens drukfest kl 10:00 nede ved poolen, fortsatte hele dagen og noget af natten med.

 
04-07-2016

af Larsenskagen Skagen

Beliggenhed i top

Rigtig sødt personale Buffen var meget ensformig Men dejligt med udsigt ud over vand og strand, hvor der altid var noget at se på. Kommer gerne igen Men vil nok vælge et værelse med udsigt. Billig all Inclusive