Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

86% af gæsterne anbefaler

1686 bedømmelser
Meget godt
 
853
Godt
 
592
Middel
 
169
Mindre godt
 
47
Dårligt
 
26

5 nyeste bedømmelser

10-06-2024

af 360annettej Malmø, Sverige

Ekstrem larm fra fly konstant!!

OBS! Der afgår fly med rute næsten hen over hotellet hvert andet minut. Det larmer ekstremt! Sengen hører til den mest hårde seng, vi nogensinde har oplevet! Skrald tæt på vores altan tømmes hver nat. Meget sødt personale! Kommer ikke igen.

 
19-04-2023

af LSalling Fredericia, Danmark

Dejligt voksent hotel tæt på Palma og lufthavn

Hotel: Dejligt voksen hotel beliggende tæt på mindre strand. Restauranter, cafeer, supermarkeder og lign. Bus til Palma (rute 35) kører ikke langt fra hotellet. Værelse: Er lidt små, men med dejlig stor balkon. Daglig rengøring og opredning. Service: Servicen i både reception, restaurant er helt i top. Vi lejede bl.a. bil igennem hotel, hvor bil blev leveret og afhentet ved hotel. Bilen lejet ved Vanrell, som jeg også tidligere har benyttet uden problemer. Restaurant: Havde kun bestilt inkl. morgenmad. Masser at vælge i mellem, inkl. frisklavede toast, diverse æg. Pool område: Dejligt udendørs pool, inkl. spa på toppen af hotellet. Udendørs pool, var dog ikke opvarmet, så stadig lidt kold i midten af april. Solsenge ved det store pool område, var dog ikke så komfortable. Indendørs pool, spa og træning: Masser af forskellige faciliteter, der opfylder de flestes behov. Mulighed for indendørs cykelopbevaring. Generelt: Da Can Pastilla ligger tæt på lufthavnen, skal der forventes en del støj/overflyvninger når flyene letter og flyver og ofte flyver ud over stranden/havet. Hotellet kan anbefales til vokse. Stranden er ikke den bedste, så er det det primære mål, vil jeg nok vælge et andet sted på Mallorca.

 
17-10-2022

af Merete O

Rigtig godt hotel som vi gerne anbefaler

Fantastisk hotel med god beliggenhed centralt. Super hav-, strand og byudsigt fra 4. etage (værelse 4001-4006) og kig til Palma hovedby. Meget venligt og serviceminded personale og flotte rene værelser med daglig rengøring. En fantastisk morgenbuffet og vi havde tilkøbt halvpension, hvilket også var en yderst varieret og rigtig god buffetoplevelse. Gode rene strande og hav indenfor få hundrede meter. Eneste lille minus er støj fra aircondition, men det gik fint uden den tændt i oktober og med åben dør til altan. Man vænner sig også hurtigt til flystøj, hvis man har et godt sovehjerte

 
04-09-2022

af PiaK288 Frederiksberg, Danmark

Område for lille til mængden af gæster.

Dette hotel lever bestemt ikke op til de 4 stjerner. Vælger andet 4 stjernet hotel i Can pastilla næste gang jeg skal afsted. Positivt: Rengøring meget fin. Velfungerende aircondition Dejlige senge Moderne interiør Dejligt vi blev tilbudt bad/håndklæder ved sen check ud Meget søde og imødekommende personale overalt. Negative: Poolområde er alt for lille til mængden af værelser/gæster på stedet. Man ligger virkelig ubehagelig tæt ved poolområdet. Der er plads på tagterrasse men her skal du også være tidligt på den for at få en plads. Receptionist nævnte at det skyldes de var fuld booket. Men vi kom fra andet 4 stjernet hotel som også var fuldt booket hvor det ikke var et problem. Morgenmaden indeholder ikke de bedste råvarer. Fluer sad fx i ost/pålæg hver dag vi var der. Der bliver ikke altid fyldt op (toppings ved diverse youghurt) Brød lidt kedeligt. Lejede cykler på hotellet. De tænger virkelig til service/udskiftning. Bremser defekte. Kæde rusten. Lys hænger løst/i ledning. Dele af gear faldet af. Tænker ikke det sikkerhedsmæssigt er forsvarligt at køre på dem. Flere unge støjende grupper i løbet af ugen vi var på hotellet. Værelser meget lydt. Dørstop knækket til badeværelse. Knag knækket på badeværelse. Begge dele ikke sket for nylig. Træværk omkring jacuzzi på tagterrassen knækket/faldet delvis af. Trægulv lige under bruser på tag slidt/gav efter.

 
10-10-2021

af Tommy G

Dejlig efterårsferie

Dejligt hotel, venligt personale og god og varieret morgenbord og aften buffet. Pænt og rent. Underholdning på hotellet flere aftner under vores ferie. Spa afdeling og indendørs swimmingpool til fri afbenyttelse. Lidt langt til den gode badestrand - Arsenal.