Dobbeltværelse

Dobbeltværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Mulighed for en ekstra opredning til et barn i sovesofaen. Gratis wifi, aircondition og deponering. I deponeringsboksen er der stikkontakter til opladning af telefoner, kameraer, tablets osv. Minibar mod betaling. El-kedel og kaffe/te. Tv med satellitkanaler. Badekåber og tøfler. Badeværelse med badekar eller bruser og toilet. Balkon eller terrasse, nogle med havudsigt eller delvis havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Antal personer: 1-3 personer, heraf 1 barn.

Superior-værelse

Superior-værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Du vælger selv puden fra en pudemenu. Gratis wifi, aircondition og deponering. I deponeringsboksen er der stikkontakter til opladning af telefoner, kameraer, tablets osv. Minibar mod betaling. Nespresso maskine og el-kedel. Strygejern og strygebræt kan lånes, spørg i receptionen. Tv med satellitkanaler og trådløse bluetooth højtalere. Der er mulighed for at låne Wii-spilkonsol og spil. Badekåber og tøfler. Hårtørrer. badeværelse med bruser og toilet. Balkon eller terrasse med havudsigt.

Vær opmærksom på at børn under 2 år regnes som person i ekstraseng.

Gæster i superior-værelser har desuden adgang til den ekstra service som tilbydes i The Level. Dette inkluderer adgang til The Level lounge og en adskilt pool. Det giver også adgang til relaxområdet, Indendørs pool og sauna (booking påkrævet).

Antal personer: 2 personer.