Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

1528 bedømmelser
Meget godt
 
877
Godt
 
365
Middel
 
143
Mindre godt
 
68
Dårligt
 
75

5 nyeste bedømmelser

25-09-2023

af Marianne A

Dejligt 7 dages ophold på The Melia calvia Beach hotel i september 2023

Rigtig dejligt hotel, vi havde et the “Level” værelse med morgenmad og med direkte havudsigt og til magaluf stranden og hotellets 2 pools. Meget sødt og venligt personale med personlig check-in og check-ud for the level gæster. Fantastisk personlig service under hele opholdet! Skøn morgenbuffet 8-11 hver dag. Kun til the level gæster; fri adgang til vand, kaffe/te og soft drinks, snacks, kager og slik hele dagen. Fri HAPPY hour med dejlig tapas og drinks både vin og spiritus 17-18 hver dag. Det var ret populært 🥂🤗 Skøn privat infinity pool på the level foruden de andre 2 store pools plus direkte adgang til dejlig sand strand. Området deles med hotel Melia South Beach. Hyggelig terrasse restaurant NAO og bar med udsigt over vandet. Man skal lige vænne sig til at der er musik meget af dagen. Længere nede ad stranden th fra hotellet ligger der en lille hyggelig fiskerestaurant med terrasse ude i vandet og en oppe af klippen; The Beach Club ELCHAVAL, den hører ikke til hotellet. Ligner en der har ligget der fra gamle dage. Rigtig hyggelig med bambus og stråtag og udmærket retter og ikke mindst udsigten til havet, bådende og den lille klippeø, vi spiste frokost der flere gange Det tager 50 min med bus til Palma centrum eller til Palma havneområdet.

 
16-08-2023

af Wanderer40251028859 Hvidovre, Danmark

Fantastisk sted, dog med håndklæde spærring

Det flotteste hotel (billederne de har på hjemmesiden stemmer overens) der er en masse aktiviteter for både børn og voksne (sup board yoga, vandgymnastik, morgenyoga osv) det vil jeg klart anbefale man prioterer, da det er virkelig godt med gode instruktører! Morgenmaden er fantastisk med hjemmelavet omelet og alt andet hvad der skal være til en morgenmad. Det eneste dårlige ved hotellet er at der er en masse børn (dejligt hvis man er en børnefamilie, men for os var der lidt for meget larm) de 3 pools der er er dele pools mellem Melia calvia Beach (dette hotel) og Melia South Beach, det vil sige at der er godt proppet ved poolen og ikke særlig mange stole, så vær opmærksom på at der bliver spærret med håndklæder! Ellers et helt fantastisk sted lidt uden for fest byen. Det ligger lige ved den lækreste strand, hvor der er en masse aktiviteter bl.a. sup board og vandcykler med rutsjebaner på.

 
29-06-2023

af Heidi G

Ingen service,

Vi er 13 mennesker afsted. Dårligt Startede med forkert værelse. En havde betalt for suit og fik standart. Poolen åbner kl 10 lukker kl 19 ( Og så åbner den ikke altid til tiden) Da vi går i til tiden bliver overfuset af en livredder der råber og skriger af børnene og truer med det ene og andet. Da en vil tale ham til fornuft blev det til skælds ord fra livredderen der ikke ville høre. Det var voldsomt for børn og voksne. Alle senge blev skiftet på vores i etage midt i vores ferie der kunne vi ikke være på vores værelser. Og blev ikke informeret. Receptionen er lidt ligeglad med det man siger til dem. På vores værelse var håndtag i stykker og ingen toilet børste. Deres personale er ikke stærk i andre sprog end spansk. Deres børneklub er god. Sødt personale og gode aktiviteter. Vores børn prøvede det 1 time en dag. Desværre Ikke et sted vi besøger igen. Faciliteterne er ellers fine. Men der er ikke kundeservice.

 
10-07-2022

af 179madsh

Ringe service niveau.

For mange gæster i forhold til bemanding og serviceniveau i restaurant. Alt for få solsenge til gæsterne. Det er et fint hotel så denne anmeldelse skal ses i relation til pris. Sidste år var oplevelsen bedre.

 
30-07-2021

af Nina4600

Afslappende ferie

Overordnet set, har det været en god oplevelse og et meget fint nyrenoveret hotel. Vi blev fra starten taget rigtig godt imod. Vi havde booket et dobbeltværelse igennem Apollo, men jeg havde ved en fejl bestilt det forkerte, da vi ønskede et superior room (The Level). Så da vi så værelset, måtte vi ned i receptionen igen og betale ekstra pr. nat fordi det er dyrere. Han sagde normalt er det 100€ pr. nat, men vi fik det til 70€. Det nye værelse var meget fint, man kunne godt se at det så nyt ud, men dog med en masse små fejl rundtomkring. I forhold til personalet får de 5/5 stjerner. Utroligt søde, hilser meget og svarer på alt. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Hvis det er første gang man er på hotellet, så skal man lige finde ud af hvordan det hele fungerer. Vi havde valgt halvpension (morgenmad + aftensmad). Morgenmaden i The Level Area er super lækker. De gør meget brug af QR koder som menukort (formentlig for at mindste COVID-19 smitte). Der er også opsat håndsprit flere steder. Vi kunne tage drikkelse til 22.00 om aftenen. Der serveres kun gratis alkohol mellem 17.00-18.00 ellers er det mod betaling. Aftensmaden er 19.00-22.00, men foregår i noget der hedder Cena Dinner. Her blev vi lidt overraskede over at vi skulle betale for drikkelse, når vi nu havde købt halvpension. Til morgenmaden var der juice og kaffe ad libitum + vand og sodavand, men ikke til aftensmaden, så det er lidt et minus. Men vi fik lov til at tage drikkelse fra The Level Lounge med op til aftensmaden, så det gjorde vi bare. I forhold til poolområdet, så er der et specielt aflukket område til dem der har købt “The Level” med store solsenge. Men der er også enkleste solsenge. Som mange andre steder, så ligger folk deres håndklæder tidligt og kommer først ned senere på dagen. Så hvis man ville have “en god plads” så skal man stå lidt tidligt op. Der er én stor lækker og kølig pool, for alle og så er der en anden lidt mindre pool med et område kun for voksne + en lille rund pool som er for børn og voksne (3 i alt). Der er vandaktiviteter for både børn og voksne. De har en aktivitet hver dag, hvor de kommer vandcykler ned i poolen. Musikken er høj lige på det tidspunkt, men ikke noget der generede os. Alt i alt et fint hotel, rigtig godt personale der giver dig en super god behandling! Kun nogle få minusser som gør, at vi ikke giver 5/5.