Bedømmelse af Melia Calvia Beach

Gæstebedømmelse
TripAdvisor
Her ser du vores egne Apollogæsters bedømmelser af hotellet.
6,7 ud af 10 baseret på 6 Anmeldelser
Samlet bedømmelse
 
6,7 / 10
Rengøring
 
7,0 / 10
Korrekt online beskrivelse
 
6,0 / 10
Er dine forventninger indfriet
 
5,5 / 10
Faciliteter
 
6,0 / 10
Mad og drikke
 
6,2 / 10
Værelse/lejlighed
 
6,5 / 10
Service
 
7,7 / 10

Seneste anmeldelse


7 ud af 10

+
At det ligger ved stranden og havde nogle gode pools.
-
De burde gøre noget ved det, at folk lægger deres håndklæder på liggestolene ved poolen meget tidligt om morgenen, og så går igen. Man har ikke en chance for at få en plads, hvis man kommer efter ni. Hotellet kunne godt informere gæsterne mere om hotellets faciliteter mv. Vi fik ingen information overhovedet. Det kunne have været dejligt, hvis det havde været muligt at lave kaffe/te på værelset.

Bekræftet køb : 2021-07-11


7 ud af 10

+
Rent og pænt, personalet venligt og imødekommende
-
Oplysninger om hvad der sker og hvad der er af muligheder . Der er lidt information på tv, men ikke meget, og da der ikke ligger noget på skrift pga Corona, er det svært at finde information. Ingen parasoller ved poolen, så det var umuligt at være der i længere tid.

Bekræftet køb : 2021-07-04


4 ud af 10

+
Badekar på værelset
-
Mindre forskelsbehandle på standard til superior

Bekræftet køb : 2021-06-27


4 ud af 10

+
Intet
-
Maden var virkelig ringe. Rengøringen var elendig, da de kun gik ind og ordnede sengene og lagde rene håndklæder, gulvet og borde og badeværelset blev IKKE ordnet. Hotel beskrivelsen på apollo passede slet ikke. Der stod bla vi måtte bruge børnepool på nabo hotel og dette måtte vi ikke og jeg fik derefter en trist 5årig dreng. Der stod også Der var aktiviteter for børn og dette var der OVERHOVEDET IKKE. Det var et pænt hotel med en rigtig dårlig standart

Bekræftet køb : 2021-06-27


10 ud af 10

+
Alt var bare i top.
-
?

Bekræftet køb : 2019-10-19


Anmeldelserne er baseret på individuelle rejsendes indlæg på TripAdvisor (brugerside med rejser og hoteller). Disse personer kan have rejst med en anden arrangør eller individuelt. Apollo tager ikke ansvar for indhold eller udtalelser.


Gennemsnitlig bedømmelse

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Søvnkvalitet
  • 4,5/5 Værelser
  • 4/5 Service
  • 4/5 Værdi
  • 4,5/5 Renlighed

69% af gæsterne anbefaler

1213 bedømmelser
Meget godt
 
657
Godt
 
329
Middel
 
117
Mindre godt
 
54
Dårligt
 
57

5 nyeste bedømmelser

18-07-2021

Indlæg af 336trineh Køge, Danmark

Familieferie

(Ville have skrevet en fin anmeldelse af hotellet, hvis ikke det var for en lille detalje, der opstod, da vi var kommet tilbage til Danmark). Vi ankom på hotellet efter en samtale/aftale om pris og nætter inklusiv morgenmad. - Prisen var fast og vi var enige om, at der ikke dukkede ekstra-udgifter op. Et par dage efter vi var hjemvendt fra ferien på Mallorca, trak hotellet € 100 fra vores visakort. Det har været umuligt at få pengene retur, på trods af flere samtaler med flere ansatte. Særdeles dårlig stil og en stor skam, da vores ophold ellers var fint. 😞😞

 
24-09-2017

Indlæg af PHDkk Esbjerg, Danmark

Dejligt ophold på Calvia Beach

Pæn og rent værelse med god udsigt. Rigtig fint morgenmad med mange valg muligheder. Fantastisk udsigt fra Restaurant. Super service med pool/strand håndklæder. Nem adgang til standen. Vi tog en taxa fra lufthavnen 40 euro.

 
20-09-2016

Indlæg af annekO5373KW

rigtig lækker placeret hotel. flot udsigt

Hotellet kan warmt anbefales. værelserne er super og lækre. vi havde ikke lige den pæneste udsigt. men det var oka da vi jo aldrig var i værrelset. morgenmadet kan nydes ude på terrassen med den smukkeste udsigt over havet. Hotellet var rent og nydelig, rigtig smukke omgivelser. Dog var der nogle små ting her og der man kunne pege fingre på, men er det ikke det alle steder. vi kommer gerne igen. Det eneste sjove var at man skulle betalle ekstra skat for at bo der efter du tjekker ud. og vi betalte 1 euro for et barn vi aldrig har ejet. det syntes vi var lidt sjov.

 
23-07-2021

Indlæg af Charlied1981

Amazing

Hotel is beautiful,very clean,breakfast is amazing lots to choose from and Carlos who greats us most mornings is a great addition to the hotel his very professional and helpful!! great location right on the beach,beautiful views across the ocean,would definitely come again

 
22-07-2021

Indlæg af kacperz2014 Jelenia Gora, Polen

Very professional staff, beautiful room

We stayed at Melia Calvia Beach for 4 nights in the level solarium suite. This are the best rooms at the hotel. The room is spacious, very clean, with a huge terrace with sunbeds and dining area. The bathroom has 2! showers and a bath. I really liked the level advantages ( additional pool, free coctail at 5pm, sunbeds with matraces). The ladies at the level reception are super kind and helpfull aswell very professional. Our flight back was 9PM and the check out is at 12:00 so the gave us a courtesy room and we could use it until 7pm!!!!!! Definately the best hotel in Magaluf.